Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оформлення візи в Німеччину для громадян України

  1. Терміни оформлення Німецької візи
  2. Оформляємо візу до Німеччини
  3. Ціни на послуги з оформлення візи в Німеччину

Тип візи Ціна під дати поїздки   (При наявності раніше шенгенських віз - можлива мультивіза на розсуд консула) від 50 € *   * У вартість не включений візовий збір   Терміни оформлення Німецької візи   Туризм - 15 календарних днів;   Необхідні документи для отримання   Закордонний

Тип візи Ціна під дати поїздки
(При наявності раніше шенгенських віз - можлива мультивіза на розсуд консула) від 50 € *

* У вартість не включений візовий збір

Терміни оформлення Німецької візи

  • Туризм - 15 календарних днів;

Необхідні документи для отримання

  1. Закордонний. паспорт;
  2. Ксерокопія українського паспорта;
  3. 2 фото 3,5 × 4,5;
  4. Копія ІПН;
  5. Довідка з роботи;
  6. Довідка з банку.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест

Оформляємо візу до Німеччини

Отримати візу до Німеччини не так вже й просто. Відвідування країн Шенгенської зони за великим рахунком процедура дійсно досить-таки проблематична.

Керівництво Німеччини дуже пильно спостерігає за іммігрантами та людьми, які відвідують держава як туристи. Внаслідок цього індивідуальність будь-якого претендента піддається багаторазовій перевірці. Найдрібніші підозри тлумачаться не на користь вояжера.

Німецьку візу, в тому числі ділову оформити досить важко, не кажучи вже про шенгенські мультивізи.

Для того щоб здолати потрібну процедуру до самого кінця треба набратися терпіння. Спочатку потрібно зібрати велику кількість документів, при цьому потрібно перевірити чи є всі підписи і печатки в належних місцях, адже їх відсутність може звести величезні зусилля зовсім на «ні».

Зібравши всі документи, потрібно заповнити анкети-клопотання. Оптимальний варіант, потрібно просто закачати бланк з інтернету і роздрукувати, потім заповнити його будинку. Інформацію про себе потрібно давати тільки правдиву. Якщо є неточності з біографією, можуть виникнути проблеми в отриманні візи.

Якщо не вистачає часу, є незгоди в біографії, або не хочеться довго стояти в чергах, сумніваючись в позитивному результаті, потрібно звернутися за допомогою до фахівців, і вони допоможуть все оформити.

Ціни на послуги з оформлення візи в Німеччину

Якщо є багато вільного часу, можна спробувати оформити німецьку шенген візу власними силами. Витрати в даному випадку будуть мінімальними, тільки консульський збір 35 євро. Правда на це піде неймовірну кількість часу і сил.

Мультивіза в Німеччину зажадає трохи більше сил при оформленні тому її ціна може бути вище, але вона цього варта.

Фірма «VISA OPTOM» також оформляє візи, але ціна цих послуг трохи вище. Однак в даному випадку нічого не доводиться робити самому. Для оформлення німецької візи потрібно просто зателефонувати, при цьому оплатити послуги доведеться тільки після доставки візи кур'єром.

Новости