Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Всесвітньому фестивалі молоді і студентів брала участь молодь Калінінградській області

ІА Message RU . У Сочі у Всесвітньому фестивалі молоді і студентів, 14-21 жовтня, Калінінградську область представили 97 учасників і 38 волонтерів.

Зокрема, рок-група Helloday з Калінінграда зіграла сучасну версію гімну фестивалю 1957 року в сцені головного медіацентру. Крім того, музиканти з Бурштинового краю виконали спеціальну програму на чотирьох мовах. За всім тим, учасник делегації з Калінінградської області Ігор Казлаускас виступив на головній сцені фестивалю в складі молодіжної світової симфонічного оркестру.

Ще один представник Калінінграда - Сергій Давлітшін - пройшов відбір і став артистом мюзиклу «Ах, фестиваль!» Також молодь з Калінінграда брала участь в забігу на 2017 метрів і футбольних турнірах. Ще один представник Калінінграда - Сергій Давлітшін - пройшов відбір і став артистом мюзиклу «Ах, фестиваль

У заходах фестивалю також взяли участь т.в.о. заступника голови уряду-міністра спорту Калінінградській області Наталія Іщенко та керівник агентства у справах молоді Калінінградської області Тетяна Васильєва.

Вони оглянули майданчики фестивалю і обговорили з представниками інших регіонів Росії можливості взаємодії. Вони також брали участь у зустрічі з директором оргкомітету «Росія-2018» Олексієм Сорокіним і генеральним секретарем FIFA Фатма самурая, прокоментували в Калінінграді сьогодні, 24 жовтня 2017 року, інформаційному агентству Rainbow в агентстві у справах молоді Калінінградської області.

В рамках акції дан старт прийому заявок серед кандидатів у волонтери чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Крім того, Наталія Іщенко та Тетяна Васильєва разом з іноземними учасниками, які в рамках фестивалю відвідали Калінінградську область, презентували в Калінінграді регіональну програму.

У Сочі вони зустрілися з молоддю з Калінінградської області, яка поділилася своїми враженнями та ідеями проектів, які виникли у них під час фестивалю.

Наталя Іщенко нагородила учасників та волонтерів ВФМС, найкраще виконали норми ГТО.

«Всесвітній фестиваль молоді і студентів - це грандіозна подія, яке за масштабом можна порівняти з Олімпійськими іграми. Тут дійсно, як і в спорті, панують - дружба і повага. Впевнена, що фестиваль для багатьох молодих людей стане стартом для нових звершень і допоможе повірити в сили », - прокоментувала в Калінінграді Наталя Іщенко.

Крім сказаного, на майданчику ВФМС в Сочі була представлена ​​виставка Калінінградській області. Учасники та волонтери змогли подивитися експозицію виробів з бурштину, взяти участь в майстер-класі з виготовлення сувенірів, зробити гравіювання на бурштині, придбати або зробити на замовлення брелоки і прикраси з сонячного каменю. Крім того, гості виставки змогли забрати на пам'ять бурштин і листівки, які були зроблені за ескізами школярів і студентів з Калінінградської області.

Всього в заході фестивалю взяло участь 26000 чоловік з усіх куточків світу.

Волонтери допомагали в організації фестивалю за різними напрямками: навігація, логістика, харчування, робота сцени і освітніх майданчиків, взаємодія зі ЗМІ та іншим.

Учасники відвідували лекції, майстер-класи, воркшопи, панельні дискусії, спілкувалися з експертами федерального і світового рівнів, розробляли проекти, брали участь у культурному та спортивній програмі фестивалю.

Новости