Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на морі

  1. Куди поїхати відпочивати на море взимку?
  2. Куди поїхати відпочивати на море навесні?
  3. Куди поїхати відпочивати на море влітку?
  4. Куди поїхати відпочивати на море восени?

Відпочинок на морі - це найпопулярніший вид відпочинку у більшості туристів. Печеня вабить сонце, блакитне безкрає небо, золоті пляжі, тепле море, екзотичні дерева і тварини - все це чекає, тих, хто вибирає відпочинок на морі.

Крім того, пляжний відпочинок обираю ті, хто хоче вирватися з сірих холодних буднів всією сім'єю або з друзями. Адже пляжний відпочинок доступний круглий рік.

Для зручності пошуку ми ділимося інформацією по відпочинку на морі протягом усього року.

Відпочинок на морі - це найпопулярніший вид відпочинку у більшості туристів Куди поїхати відпочивати на море взимку?

Щоб зима стала влітку, досить купити тури в ОАЕ , Китай ( о.Хайнань ), Індію , В'єтнам, Сінгапур, Таїланд , Шрі Ланка , Ізраїль, Домінікана , Мексика , Мальдіви , Куба , Індонезія , Ямайка, Майамі ((Флорида, США), о.Маврикий, Мадагаскар. Сейшели.
Пориньте в світ екзотичної природи, теплого сонця, безмежного блакитного неба і теплою морською води.

Куди поїхати відпочивати на море навесні?

Відпочинок на морі навесні є дуже вигідним подорожжю, так як навесні ціни на тури знижені. Відпочити на пляжі навесні можна в Єгипті , Шрі Ланка , Куба , Чилі, Бразилія , ОАЕ , та інші. Але коштувати врахувати, що в екзотичних країнах Латинської Америки і Карибського регіону в весняний період не так жарко. А в країнах Азії досить часто йде дощ і дуже сильно підвищена вологість повітря.

Куди поїхати відпочивати на море влітку?

Літо прекрасний час для відпочинку як на території Росії, так і за кордоном. Правда є деякі обмеження, наприклад в країнах, розташованих поблизу екватора і в південній півкулі зазнають влітку сезон дощів.

Найближчі для Росіян літні курорти розташовані на чорноморському і середземноморському побережжі. Туди летіти не дуже довго і виснажливо.

Курорти Краснодарського краю - це унікальне місце зі сприятливим кліматом, захоплюючим духом гір і морськими пейзажами. Найбільш популярні - Геренджік, Сочі, Адлер, Анапа.

Острів Крим - є легендарним мальовничим місцем пляжного відпочинку і лікування. Сервіс цього чудового курорту з кожним роком стає тільки краще і лучше.Многіх росіян приваблюють низькі ціни на курорті, російська мова, а так само унікальний чисте повітря, який являтся лікувальним.

Відпочити на морі за кордоном можна в Болгарії, де немає великого скупчення туристів. Російські туристи дуже люблять їздити до Туреччини, де дуже популярна система «все включено». У Туреччині можна накупатися в Середземному або Егейському морях, покататися по екскурсіях по чудовій країні і влаштувати шопінг. Європейські курорти для відпочинку на морі користуються шаленою популярністю - це Греція , Іспанія , Італія , Хорватія , Чорногорія , Кіпр , Франція (Лазурний берег), Португалія.

Куди поїхати відпочивати на море восени?

Восени у багатьох країнах починається оксамитовий сезон. Кращі країни запрошують відпочити на своїх курортах в цей час року: Туреччина , Кіпр , Туніс , Греція , Італія, У цих країнах краще відпочивати в перші місяці осені. З середини жовтня тут завмирає вся інфраструктура, стає вітряно і незатишно.

В Єгипті приємніше відпочивати в жовтні, тому як у вересні тут все ще дуже жарко, а в листопаді занадто легковажно. Країни Азії ( Таїланд , Індія , Індонезія , Шрі Ланка , Камбоджа) рекомендуємо відвідати з другої середини жовтня, в цей час встановлюється сприятлива погода. Виняток становитиме лише В'єтнам і Китай, т.к ці курорти можна рекомендувати круглий рік для пляжного відпочинку.

Туристична компанія «ОАЗИС» знає як вибрати краще місце для пляжного відпочинку.

Ми запропонуємо вам список з кращих готелів, і ви зможете вибрати ідеально підходить для вас і вашої родини.

Замовляйте ваш відпочинок на морі в компанії ОАЗИС , Проведіть свою відпустку з користю для здоров'я і душі, влітку і взимку!

ТК оазис завжди відмінні подорожі!

Куди поїхати відпочивати на море взимку?
Куди поїхати відпочивати на море навесні?
Куди поїхати відпочивати на море влітку?
Куди поїхати відпочивати на море восени?
Куди поїхати відпочивати на море взимку?
Куди поїхати відпочивати на море навесні?
Куди поїхати відпочивати на море влітку?
Куди поїхати відпочивати на море восени?

Новости