Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Страховка для виїзду за кордон | Перший Український Блог про Страхуванні

Відмінна новина для любителів подорожувати в Азербайджан на своєму автомобілі Відмінна новина для любителів подорожувати в Азербайджан на своєму автомобілі. З січня 2016 року Українська Зелена карта буде діяти і на території Азербайджану.

Туристична страховка за кордон   - це спеціальний документ, без якого відвідування іншої держави не можливо Туристична страховка за кордон - це спеціальний документ, без якого відвідування іншої держави не можливо. Країни, що входять в зону Шенгена (Європейські країни), обов'язково повинні мати даний страховий поліс. Така страховка отримала назву шенгенська.

З жовтня 2014 року в Україні вводитися нова форма бланка Зеленої карти для українських автомобілів, що виїжджають за кордон З жовтня 2014 року в Україні вводитися нова форма бланка Зеленої карти для українських автомобілів, що виїжджають за кордон. Поки вона буде застосовуватися на ряду зі старою формою, але в процесі повністю її замінить. Розглянемо як виглядає і які нюанси оформлення поліса Зеленої карти

Завжди новини про будь-якому подорожчання сприймаються дуже негативно Завжди новини про будь-якому подорожчання сприймаються дуже негативно. Але з огляду на стану справ з курсом Euro по відношенню до гривні - подорожчання Зеленої карти очікувано.

Нацкомфінпослуг хоче заборонити виїзд з України до країн-членів міжнародної системи автострахування «Зелена карта» транспортного засобу, зареєстрованого в Україні, у разі відсутності договору міжнародного страхування, укладеного зі страховиком-повним членом МТСБУ і підкріпленого Нацкомфінпослуг хоче заборонити виїзд з України до країн-членів міжнародної системи автострахування «Зелена карта» транспортного засобу, зареєстрованого в Україні, у разі відсутності договору міжнародного страхування, укладеного зі страховиком-повним членом МТСБУ і підкріпленого

Новости