Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Робота в Польщі покоївки (Варшава, Познань та інші) - Робота в Польщі в 2019 році 🇵🇱

  1. Основні вимоги до покоївок в Польщі
  2. Опис вакансії покоївки
  3. Які обов'язки покоївок в Польщі?
  4. Яка середня зарплата покоївки в Польщі в 2017 році
  5. Залишені відгуки про роботу покоївки в Польщі в 2016 році

Один з найбільш підходящих варіантів заробити для жінок і дівчат вважається робота в Польщі покоївки в готелі Один з найбільш підходящих варіантів заробити для жінок і дівчат вважається робота в Польщі покоївки в готелі. Більшість жителів Польщі їдуть на заробітки до Західної Європи (Англія, Німеччина, Франція) і тому місцеві готелі поповнюють свій штат співробітників за рахунок іммігрантів з регіонів України. Жінки в основному віддають перевагу працювати в Польщі завдяки географічній близькості та оптимальності в оформленні національної візи всього за місяць, а то й швидше.

Основні вимоги до покоївок в Польщі

Найчастіше польські роботодавці, які оформили запрошення до Польщі , Не пред'являють особливих і складних професійних вимог до жінок в плані віку і багаторічного досвіду роботи. Головною умовою для кандидаток є наявність постійне ведення господарства, а також фізична витривалість в рамках трудового графіка, відсутність будь-яких медичних протипоказань і шкідливих звичок.
Для задовільного виконання всіх своїх трудових обов'язків по готелю і подальшого просування по кар'єрних сходах знання основ польської мови. Приділяється особлива увага до особистих якостей жінок, таким як наприклад: комунікабельність, головне якість - чесність, сумлінність,, працьовитість, емоційна стійкість, порядність, акуратність.

Опис вакансії покоївки

На території Польщі покоївки потрібні в готелі, готелі, великі пансіонати в великих містах країни (Варшава, Познань, Краків); курортні зони по всьому узбережжю Балтійського моря. Є вакансії і помічниць по господарству в приватних будинках.

Які обов'язки покоївок в Польщі?

Головні обов'язки:

  • прибирання номерів у готелі;
  • прибирання ліфтів в приміщенні, поверхів, всіх санвузлів і побутових приміщень (мінус перший поверх);
  • проводити заміну постільної білизни і всіх туалетного приладдя в номерах клієнтів.

У приватних будинках, на віллах покоївки дуже часто готують сніданки, обіди, доглядають за дітьми, працюють в саду і т.д.

Яка середня зарплата покоївки в Польщі в 2017 році

У більшості випадків, заробітна плата покоївки залежить від кількості відпрацьованих годин і змін (нічні та денні зміни). У готелях за кожен обслужений номер зазвичай платять 6-9 злотих. Протягом однієї години досвідчена працівниця готелю може прибрати 3-5 номера, без досвіду покоївка може впоратися з 2 номерами. Робочий день покоївки в Польщі становить в середньому 10-12 годин. Окремо оплачуються нічні зміни і понаднормові. Фіксована зарплата обслуговуючого персоналу готелю - не менше 600 євро в місяць. Вихідними днями бувають понеділок. У деяких випадках роботодавці надають безкоштовне харчування і житло.

Залишені відгуки про роботу покоївки в Польщі в 2016 році

Анна, 29 років, Харків

П'ять місяців працюю в приватному будинку в передмісті Варшави. Моя напарниця, теж з України, працює тут не перший рік. Дуже багато роботи. Постійно займаємося прибиранням в будинку, пранням, прасуванням та сервіруємо столи. Кожен день вигулює собачку. Живемо тут безкоштовно, у дворі будинку є побудований флігель з 3 окремими кімнатами. Середня зарплата 550-600 євро на місяць. Дуже подобається. Ставлення дуже гарне.

Ольга, 47 років, Донецьк

Працюю вже більше року в місті Вроцлав в сучасному люкс спа-готелі покоївки. Основний час витрачаю на прибирання в номерах, проводжу замін постільної білизни і рушників. Ставка у мене 8,5 злотих за годину. Вихідних днів в літній сезон (червень-вересень) можна сказати і не було, тільки в понеділок буває скорочений день. Проживаю безкоштовно на території комплексу. Мій середній заробіток - від 700 євро на місяць. Потрібно санітарна книжка.

Юлія, 34 роки, Суми

З літа 2016 року почала працювати покоївкою в місті Гданськ. Готель розташований на узбережжі Балтійського моря. Платять від 5 злотих за прибраний номер, прибираю за 3 номера на годину. Житло безкоштовно, харчування надають за 10 злотих в день. Гарне місце.

Які обов'язки покоївок в Польщі?

Новости