Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прикордонники України знущаються над туристами біля кордону Криму

Українські прикордонники на кордоні з Кримом проявляють хамське ставлення до іноземців, говориться в повідомленні прес-служби кримського прикордонного управління ФСБ Росії. Українські прикордонники на кордоні з Кримом проявляють хамське ставлення до іноземців, говориться в повідомленні прес-служби кримського прикордонного управління ФСБ Росії

джерело Pravda.Ru

За даними управління, російські прикордонники часто повідомляють про вступників скаргах на хамське ставлення і протиправні дії українських стражів кордону щодо своїх співвітчизників.

У відомстві зазначили, що на днях у в'їзді на Україну було відмовлено громадянину Туреччини, який збирався перетнути кордон, прямуючи з Криму. Чоловік перетнув автомобільний пункт пропуску "Армянськ", маючи закордонний паспорт та візу на одноразове відвідування Росії.

"Через кілька годин замість спланованого подорожі приголомшений" привітністю "українських службовців КПП" Каланчак "громадянин Туреччини повернувся на в'їзних в Росію напрямок. У поданому для перевірки паспорті російський прикордонник виявив штамп про заборону в'їзду в Україну на три роки", - йдеться в повідомленні.

Прикордонні служби Росії надали турку місце для проживання та харчування. Потім йому в пріоритетному порядку оформили в'їзну візу і допомогли повернутися додому.

Нагадаємо, раніше українська прикордонна служба не пропустила громадянина Німеччини, який повертається на батьківщину після відвідування Криму.

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні

Новости