Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На море у вересні: куди поїхати у відпустку закордоном і в Росії

  1. Середземне море - класика осіннього туризму
  2. трохи екзотики
  3. Червоне і Мертве море
  4. Пляжний відпочинок в Росії

Не встигли влітку потрапити на пляж - не біда! Відпочинок у вересні на морі нітрохи не гірше. Куди поїхати - читайте в нашому матеріалі.

Середземне море - класика осіннього туризму

Якщо ви плануєте відпочинок у вересні провести на Середземному морі, кращими варіантами стануть Греція, Туніс і Кіпр. У цих країнах температура повітря і води у вересні просто ідеальна для комфортного відпочинку. Начебто і не жарко, але можна засмагнути і вдосталь накупатися. Середня температура води в Середземному морі у вересні приблизно + 26 ° C.

Бажаючим відвідати Грецію краще зупинити свій вибір на великих островах. На невеликих в цю пору року часто буває вітряно і прохолодно. А ось Крит радує туристів теплою погодою і спокійним морем.

На африканському узбережжі Середземного моря туристів готовий прийняти Туніс. Ранньою осінню там можна відмінно провести час на пляжах з білим піском і чистою водою. До речі, це - відмінний варіант для відпочинку з дітьми. У місті Хаммамет є великий аквапарк, а в Сусі - будинок морозива, де можна купити до сотні видів холодних ласощів.

У місті Хаммамет є великий аквапарк, а в Сусі - будинок морозива, де можна купити до сотні видів холодних ласощів

Курорти Середземного моря у вересні - відмінний варіант відпочинку | Vacation Timе

Хоча Крит славиться ідеальною погодою протягом 320 днів на рік, вересень - найкращий місяць для відвідин цього острова. А біля Лімасола знаходиться величезний аквапарк, де можна весело відпочити всією сім'єю.

А ось куди не варто їхати восени - це в північну частину Середземномор'я. Вже з другого тижня вересня в цьому регіоні починаються сильні дощі, які можуть зіпсувати відпочинок. Тому для вересневого відпочинку на морі краще не розглядати Іспанію, Італію та Хорватію - вони набагато більш дружелюбним влітку.

трохи екзотики

Куди поїхати на море у вересні, якщо залучає відпочинок в екзотичних країнах?

Для тих, хто шукає пригод і хоче чогось яскравого і нового, відмінно підійдуть Куба, Балі, Танзанія і Таїланд.

На Кубі і на Балі в вересні сухий сезон, тому немає докучають туристам і місцевим жителям тропічних злив. До того ж на Балі можна зайнятися серфінгом - цей вид спорту там дуже популярний, і кількість серф-шкіл зростає з кожним днем.

Якщо вас приваблюють Таїланд і Танзанія, потрібно дуже вдумливо підійти до складання маршруту: далеко не у всіх регіонах цих країн відпочинок у вересні буде хорошим.

У Таїланді сприятлива погода зберігається, в основному, на східному узбережжі і в районі Паттайї, але на заході в цей же час шторму, зливи і сильний вітер.

Червоне і Мертве море

Розглядаючи варіанти відпочинку в вересні закордоном, варто подумати і про курорти на Червоному і Мертвому морі.

Температура води в Червоному морі на початку осені - приблизно + 28 ° C, а повітря прогрівається до + 34 ° C. Тому добре відпочивати в цей час в Йорданії. Крім пасивного пляжного відпочинку там ще можна розважитися підводним полюванням і дайвінгом.

Мертве море в вересні трохи холодніше - вода прогрівається до + 25 ° C, але Ізраїль і Йорданія все одно залишаються популярними місцями для відпочинку серед вересневих туристів.

Пляжний відпочинок в Росії

Відпочинок у вересні в Сочі подарує вам незабутні враження | Туристична фірма "Сузір'я"

Закордон - це добре, але пляжний відпочинок у вересні 2016 в Росії теж може бути чудовим. Дуже добре відпочити всією сім'єю можна в Абхазії. В'їзд туди дозволений за внутрішнім паспортом, а ціни на житло і продукти досить демократичні. Там можна не тільки валятися на пляжі в Гаграх і Піцундре, а й відвідати екскурсії - озеро Ріцу і Новий Афон. Окремий плюс цього курорту - приголомшливо смачна абхазька кухня.

Привабливим для відпочинку в Росії у вересні, як і раніше залишається чорноморське узбережжя Кавказу. Тут розташовані Туапсе, Адлер, Анапа і Лазаревське. Температура води в Чорному морі ранньою осінню не опускається нижче + 24 ° C, а ціни помітно падають, в порівнянні з літнім сезоном.

Окремо варто зупинитися на перевагах відпочинку в Сочі. У вересні море там ще тепле, сонце не пекуче, а температура повітря дозволяє відмінно проводити час на пляжі. У повітрі пахне хвоєю, а в самому місті регулярно проходять концерти популярних зірок естради і різні фестивалі.

Новости