Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мовні курси на Мальті

  1. Переваги навчання на Мальті для студентів
  2. Особливості мовного табору
  3. ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Мовні курси на Мальті - це можливість не тільки підтягти знання, але ще і зануритися в інтернаціональну середу, яка в рази прискорить засвоєння англійської мови. Навчання може тривати від 1 тижня до року, а ще існує можливість вибрати інтенсивність курсу, поєднати навчання з відпочинком і налагодженням контактів.

Переваги навчання на Мальті для студентів

Мальта вважається дуже затишній країною, яка з розпростертими обіймами зустрічає всіх студентів. Сюди з'їжджаються люди з усього світу, а тому ви зможете не тільки вдосконалювати свою розмовну англійську, але ще і подружитися з людьми з різних куточків нашої планети. Такий досвід особливо стане в нагоді, якщо в планах на майбутнє навчання в іноземному ВНЗ, створення міжнародної компанії або пошук вакансії в транснаціональній корпорації.

Навчання англійській на Мальті - прекрасна можливість не тільки вивчитися, а й відпочити. Ви зможете купатися в морі, а ще спробувати знамениту мальтійську кухню і навіть взяти майстер-класи з приготування десертів і випічки, якими так пишаються громадяни цієї невеликої держави.

Ви зможете купатися в морі, а ще спробувати знамениту мальтійську кухню і навіть взяти майстер-класи з приготування десертів і випічки, якими так пишаються громадяни цієї невеликої держави

Особливості мовного табору

Вивчення англійської на курсах передбачає ряд переваг:

  • Знижена ціна за проживання. Якщо ви захочете самостійно бронювати житло, то воно обійдеться набагато дорожче, ніж, якщо його будемо підшукувати ми.
  • Ціна курсів - найприйнятніша у порівнянні з іншими країнами, де можна вивчати мову.
  • Немає жорстких вікових обмежень. Дорослі школи приймають вік з 16 років, в старшу сторону обмеження немає, дитячі програми без батьків можливі з 8-ми років, з батьками з 3х років. Навчання на Мальті Очікують, що не обмеження за віком зовсім! Вам за 50, але ви жадаєте нових знань і пригод? Можна сміливо записуватися на курси!

При спілкуванні з менеджером у вас уточнять мета вивчення мови, адже існують і різні програми навчання: стандартна, для бізнесу, ведення переговорів, медичну англійську та інші профільні курси.

Звертайтеся в компанію «Контур-ЛАМН» і ви отримаєте всю базову інформацію про оформлення на мовні курси на Мальті. Ми пропонуємо вам підбір найбільш вигідних варіантів навчання, а тому якщо виникла ідея навчання за кордоном, то обов'язково швидше подавайте заявку!

ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Сподобалася сторінка? Ставте лайк:

Вам за 50, але ви жадаєте нових знань і пригод?

Новости