Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячі табори за кордоном

Курс валют
02.08.2019
1 USD = 63.8340 RUB
1 EUR = 70.4727 RUB
Курс валют   02

Дитячі табори в Болгарії 2014 !

Наша Компанія пропонує кілька літніх таборів на узбережжі Болгарії, в першу чергу звичайно ж молодіжний табір "Джуніор-Клуб"-море позитивного відпочинку, молодіжно-спортивний табір «Чавдар», дитячий табір "Альбатрос" у селищі Кранево.
Також ми пропонуємо дитячий відпочинок на курортах Золоті Піски - молодіжний центр "Бриз" і популярний табір "Містраль 2" на курорті Св. Влас.

Молодіжний табір в Болгарії Джуніор-Клуб   2014р Молодіжний табір в Болгарії "Джуніор-Клуб" 2014р! Найкраще літо!

Табір знаходиться в мальовничому заповідному місці - парку «Странджа» між горами вкритими лісом, і морем з широким піщаним пляжем.Современний комплекс на базі готелю 4 *. Величезний басейн, професійна сцена, диско-зал. Тут створені найкращі умови для занять спортом, проведення фестивалів і просто веселого проведення часу! оточений зеленою парковою зоною, комплекс варто віддалено від інших готелів, в таборі відпочивають тільки діти;

Молодіжно-спортивний табір Фреш 2014р Молодіжно-спортивний табір "Фреш" 2014р!

Зустрічайте! Всім відомий дитячий табір "Фреш" в Огляді! Тепер новий, сучасний і повністю реконструйований молодіжно-спортивний табір! "Фреш" - відповідає всім стандартам дитячого відпочинку, в ньому ми створили всі умови для спорту, творчості та відпочинку!

Фреш - відповідає всім стандартам дитячого відпочинку, в ньому ми створили всі умови для спорту, творчості та відпочинку

В останні роки, значна частина наших співвітчизників при виборі місця для відпочинку, віддає перевагу саме Туреччини, це стосується і дитячого відпочинку в Туреччині.
Ми пропонуємо Вам відпочинок в найпопулярніших дитячих таборах Туреччини - дитячому та молодіжному центрі "Банана Клаб" (Аланья) і дитячому та молодіжному центрі "Клуб Вуд Лайн" (Кемер), ОранжКемп

ОранжКемп 2014р ОранжКемп 2014р!

Табір розташований на престижному курорті Бодрум, столиці турецького «Лазурного узбережжя». Курорт розташований на південному заході Туреччини на березі Егейського моря між Проте популярними курортами - Ізмір і Мармарис. Клімат тут м'який, помірний середземноморський, відповідний туристам з будь-якої країни. При цьому тут навіть у найспекотніші місяці немає виснажливої ​​спеки. Прохолодний вітерець з Егейського моря освіжає повітря, роблячи погоду приємною і комфортною

Дитячий табір в Італії (Сицилія) Дитячий табір в Італії (Сицилія). Дитячий відпочинок в Італії.

Представляємо Вам новий дитячий і молодіжний табір "Citta del Sole" в Італії, на острові Сицилія! Літній оздоровчий комплекс розташований на території унікального клубного комплексу "Citta` del Mare" мають величезну територію і розвинену інфраструктуру для відпочинку, занять спортом, для творчості і розваги дітей.

Дитячі табори в Криму 2014 Дитячі табори в Криму 2014

Крим завжди був відомий як "всесоюзна дитяча оздоровниця" перш за все через свого унікального лікувального клімату і теплого моря. Для дитячого відпочинку кращого місця ніж Крим, з питань клімату, по інфраструктурі, за традиціями, мабуть немає. У сезоні 2012 ми пропонуємо Вам найпопулярніший Міжнародний Дитячий Центр "Артек" в Гурзуфі, а також, Деск табір "Ай-Кемп" (I & Camp) і не менш популярний дитячий табір "Какаду" в Євпаторії.

Дитячі літні табори в Словаччині 2014 Дитячі літні табори в Словаччині 2014

Ще з радянських часів в Словаччині були побудовані Міжнародні дитячі комплекси, в них відпочивали і лікувалися діти з багатьох країн, в основному соціалістичних. В даний час ці комплекси повністю реконструйовані з урахуванням сучасних вимог, але при цьому збереглися всі традиції дитячого відпочинку та кваліфікований персонал.
У сезоні літо 2013ми пропонуємо до Вашої уваги путівки в дитячий табір Міжнародний центр "Союз".
Міжнародний дитячий табір «Союз» розташований в мальовничому екологічно чистому куточку Центральної Словаччини на березі прекрасного лісового озера в 10 км від старовинного міста Банська Штявніца - центру золотодобування Середньовічної Європи. Банська Штявніца - єдиний словацьке місто, оголошений ЮНЕСКО пам'ятником історії світового значення. І не біда, що тут немає моря, приголомшливе озеро з лишком покриває цей недолік.

Дитячий табір в Угорщині (оз Дитячий табір в Угорщині (оз. Балатон) 2014

Озеро Балатон славиться розташованими на його узбережжі дитячими та молодіжними центрами, де відпочивають діти і підлітки з усієї Європи. Ще з часів соціалістичної Угорщини дитячому відпочинку надавалося величезне значення, були побудовані десятки дитячих таборів. За останні роки всі дитячі табори Угорщини були повністю реконструйовані і перетворилися міжнародні дитячі центри - популярне місце відпочинку дітей і молоді з багатьох країн.
Один з таких центрів - міжнародний центр «Форраш II» знаходиться в курортному містечку Шіофок на південному узбережжі Балатону. М'яка вода неглибокого озера Балатон - прекрасне і безпечне місце для купання дітей. Територія, що потопає в зелені, затишні кімнати, прекрасне 3-разове харчування, дискотеки, різноманітні спортивні ігри та, звичайно, чудове купання з можливістю взяти напрокат човни, байдарки, катамарани. Готель, де проживають діти, розташований на першій лінії озера Балатон. Багато дітей хочуть потрапити відпочивати саме за кордон, але деяким просто не можна бути довго на жаркому морському сонце, тому ми рекомендуємо звернути увагу на цей об'єкт.

Ще 2012 р літній дитячий відпочинок отримав австрійську прописку. Дитячий клуб «Альпійська дача» працює на базі міжнародного комплексу «Jugendclub Kitzsteinhorn»!

Міжнародний центр "Перлинний берег в Чорногорії

Ласкаво просимо в Вашу Казку!

Замовлення за телефонами:

8 (831) 216-17-28

8-904-391-71-00

ТОВ "Російські казки", згідно із законодавством про авторське право володіє винятковими правами на всі матеріали, що розміщуються на сайті www.russkazki-nn.ru

При використанні матеріалів, розміщених на сайті www.russkazki-nn.ru, просимо враховувати, що таке використання має здійснюватися відповідно до Закону РБ "Про авторське право і суміжні права".

Будь-яке копіювання, передрук і розповсюдження матеріалів сайту www.russkazki-nn.ru без письмового дозволу. Будь-які матеріали сайту "Русские сказки" забороняється копіювати, розміщення копій матеріалів в локальних і інших мережах забороняється. Особи, які порушили ці правила, будуть піддані судовому переслідуванню.


Новости