Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зустріти Новий Рік і Різдво 2017?

Де зустріти Новий Рік і Різдво 2017?

Автор: admin | Дата: 4 листопад 2016

Чим менше часу залишається до настання зими, тим більше ми починаємо замислюватися про те, де відпочити на Новий Рік та Різдво . І хоча перші морози тільки починають щипати за руки, не варто відкладати це питання в довгий ящик. Адже як то кажуть: «Готуй сани влітку!» І правда, на новорічні та різдвяні свята ажіотаж зростає настільки, що забронювати місце в будь-якому турі або купити авіаквиток стає практично неможливо - все хороші варіанти дістаються тим, хто подбав про це заздалегідь.

Для багатьох святкування не виходить за рамки сімейної вечері, походу в гості або відпочинку перед телевізором з відерцем олів'є, але з кожним роком все більше людей приходять до того, що таке проведення часу їм набридло. Хочеться нових, незвичайних і яскравих вражень.

На щастя, на сьогоднішній день існує безліч варіантів відпочинку - тут все залежить від фантазії, бажань і, звичайно ж, бюджету. Питання це дійсно важливий і вимагає серйозного підходу, адже навіть від самих дрібних деталей залежить те, наскільки вдало пройдуть свята.

Новий Рік в Україні відзначають з особливим розмахом, тому не обов'язково летіти в інші країни, щоб відчути феєрію свята і казки. Львів, наприклад, з організації урочистостей можна сміливо порівняти з Прагою або Будапештом, Полтава і Вінниця же вражають самобутністю народних гулянь.

Одне з найпопулярніших напрямків зимового туризму в Україні - це, звичайно ж, відпочинок в Карпатах. Тут особливо відчувається народний колорит: багатовікові традиції і звичаї, веселі гуляння і національні дійства. Карпати вражають красою і величчю своєї місцевості. Сюди можна приїхати як для гірськолижного відпочинку , Розташувавшись у самого підніжжя трас, так і відпочити з «шиком і блиском» в розкішному готелі!

Для тих, кому набридло одноманітність традиційного відпочинку, чудовою нагодою «розвіятися» буде тур за кордон. Це може бути як подорож в екзотичні країни (наприклад, Єгипет , Домінікана, Балі і Мальдіви), так і морський круїз по Арабським Еміратам або гірськолижний курорт десь в Альпах або у Болгарії .

Любителі казкової різдвяної атмосфери відкриють для себе багато цікавого в європейських турах по Чехії , Австрії , Швейцарії . Розкішним варіантом буде і зимовий тур до Румунії з відвідуванням середньовічних палаців і містичного замку Дракули.

Незалежно від того, що Ви виберете, нові емоції Вам забезпечені! Адже в кожної із зарубіжних країн традиції святкування істотно відрізняються від наших, а значить, відпочинок буде по-справжньому захоплюючим і незабутнім!

Ну, а ми, зі свого боку, пропонуємо Вам кілька цікавих варіантів для святкування новорічних та різдвяних свят ! І нагадуємо, що із задоволенням організуємо для своїх туристів тур по запиту в будь-яку точку світу!

Залишити коментар за допомогою Вконтакте:

Залишити коментар за допомогою Facebook:

Де зустріти Новий Рік і Різдво 2017?

Новости