Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відпочити влітку 2018 року: найкрасивіші і недорогі місця

  1. Де відпочити влітку 2018 роки за кордоном
  2. Де по півроку хороша погода?
  3. Відпочинок з дітьми. Де відпочити за кордоном?
  4. Де відпочити влітку за кордоном недорого і без віз?
  5. Албанія
  6. Єгипет
  7. Куба
  8. Де відпочити влітку 2018 року. відеопідбірка

Довга зима завершилася довгоочікуваним потеплінням, і у людей, як у перелітних птахів навесні, з'являється прагнення полетіти куди-небудь далеко-далеко, за високі гори, до теплого синього моря. Як співається у відомій пісні, «і все-таки море залишиться морем, і нам ніколи не прожити без морів» ... Якщо ви вже думаєте: «Де відпочити влітку за кордоном», то ця стаття для вас. Команда IQReview розповість про те, які країни надають свої курорти, ви дізнаєтеся, де відпочити влітку 2018 року, якими достоїнствами або, навпаки, недоліками вони володіють.

Зміст статті

Де відпочити влітку 2018 роки за кордоном

Коли росіяни вирішують, де відпочити влітку 2018, то вибір найчастіше залежить від того, а чи буде в розкладі відпустки його Величність Море. Однак частіше вибирають не море - Чорне або Червоне, не саме курортне містечко, а конкретний тур або готель. На сайті готелю або турагентства можна знайти необхідну інформацію про температуру повітря і води в будь-який час року, про стан пляжу, про погоду, про розваги і екскурсіях, платних і безкоштовних послуг.

У рейтингу популярних країн, при бажанні відвідати які російські туристи повинні оформляти візу, п'ять держав: Болгарія, Греція, Кіпр, Іспанія та Італія. Ціни турів або, кажучи мовою турагентів, середня вартість семиденного туру на двох з урахуванням віз і авіаперельоту відповідно: Болгарія (від 35 тисяч рублів), Греція (від 48 тисяч рублів), Кіпр (від 50 тисяч рублів), Іспанія (від 54 тисяч рублів) і Італія (від 60 тисяч рублів).

Довга зима завершилася довгоочікуваним потеплінням, і у людей, як у перелітних птахів навесні, з'являється прагнення полетіти куди-небудь далеко-далеко, за високі гори, до теплого синього моря

Відпочиньте всією сім'єю за кордоном недорого

Самим бюджетним, і тому доступним напрямком як і раніше залишається Болгарія - прекрасна країна, курорти якої користуються попитом у росіян. Туристичний сезон тут триває з кінця травня до середини, а часом і до кінця вересня. Середня температура повітря +28 градусів, морської води +24, м'який клімат Чорноморського узбережжя Болгарії і можливість недорого відпочити привертає найбільшу кількість любителів відпочинку біля моря в липні і серпні. До речі, врахуйте, що в червні тут часто йдуть дощі, а в вересні погода може поміняти градус тепла в сторону різкого похолодання.

Ціни в липні і серпні вище, ніж в травні, червні та вересні, однак номер в готелі в будь-якому випадку треба бронювати заздалегідь. Тим більше, що раніше бронювання, наприклад в лютому-березні, відчутно позначиться на ціні путівки, зменшивши її майже на третину. Зазвичай путівка в Болгарію без вартості візи, але з урахуванням вартості авіаквитків коштує приблизно від 15 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (на людину в середньому). Звичайно, можна знайти дешеві горящі путівки, але таких пропозицій дуже мало в розпал сезону відпусток. Вартість відпочинку в Болгарії залежить, перш за все, від того, який обраний готель, всі інші аспекти: розваги, харчування в кафе і ресторанах, екскурсії, мають приблизно однакові ціни.

Порівняно недорого відпочити можна на курортах: Царьов (тижневий відпочинок тут обійдеться в середньому в 18000 рублів); в Приморсько - 19000 рублів, в Несебрі дорожче на 3 тисячі - 22000 рублів. Більшість готелів мають 3 зірки, але умови цілком прийнятні, при цьому вартість номера зазвичай становить від 15 до 25 доларів, а в хостелі і того дешевше, близько 10 доларів.

Незабутній відпочинок з враженнями на все життя

Звання кращих курортів Болгарії по праву завоювали: «Балчик», «Золоті піски», «Святий Костянтин і Олена». Відпочинок з дітьми краще на курортах «Албена» і «Сонячний берег». За вартістю харчування в кафе ці курорти лідирують, набагато дешевше можна поїсти в Помор'ї. Дорослий турист заплатить за сніданок в кафе приблизно 700 рублів, за обід - 850 рублів і 1200 рублів за вечерю. Дешевше купувати продукти на ринках, так як в супермаркетах істотні націнки на товари.

Вдосталь накупатися в морі Середземному можна, купивши путівку до Італії, де увазі туристів пропонується різноманітна екскурсійна програма по історичних пам'ятках. Дістатися до курортних містечок Ольбія, Барі, Кальярі, Ріміні можна з будь-якого аеропорту, в який прилітають росіяни. До слова, авіапереліт з Москви до столиці країни Рим, а також в Мілан або до Венеції буде коштувати приблизно 14-15 тисяч рублів, а путівка - від 15 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Готовий тур з мінімальним пакетом додаткових послуг в містечко Барі, розташований в самому підставі «Італійського чобота», обійдеться російському туристу в 20-25 тисяч рублів.

При самостійному подорожі треба врахувати вартість візи, ціни на авіаквитки, вартість проживання (від 30 доларів за ніч) і харчування (від 3,5 долара і вище). Тим часом, за відгуками бувалих мандрівників, в Венеції і Римі ціни в кафе і ресторанах «захмарні», не менше 10 євро! В основі італійської кухні - овочі і фрукти місцевого виробництва і свіжі морепродукти. І це безперечний плюс. Влітку цей італійський містечко стає курортом, в якому пляжний відпочинок успішно чергується з екскурсіями.

Проживання в Іспанії дешевше, ніж в Італії, одна ніч в хостелі - до 15 доларів, а ось за номер в готелі доведеться заплатити не менше сорока. Серед лідерів відпочинку влітку для туристів залишаються курорти Каталонії, Ібіци, Малаги, Тенеріфе, Барса і Коста-Дорадо, куди можна долетіти за 15 тисяч рублів в одну сторону. Вартість візи для росіян - 38 доларів. До речі, в основі місцевої кухні, як і в Італії - овочі і фрукти місцевого виробництва, і свіжі морепродукти. І ще один плюс в іспанську скарбничку туриста. Тут можна відпочивати не лише на березі Середземного моря, але і Атлантичного океану.

Тут можна відпочивати не лише на березі Середземного моря, але і Атлантичного океану

Відпочивайте в найкрасивіших місцях світу

Як приємно відповісти своїм друзям на питання: «Де відпочити влітку за кордоном?»

- Звичайно, на Канарах! І продовжити свою розповідь, посміхаючись, ось, я недавно повернувся звідти, вражень - море! Так, це подорож не можна віднести до розряду бюджетного, так як тільки авіапереліт в обидва боки буде коштувати від 25 тисяч рублів. Проте раннє бронювання та «гарячі тури» дають таку щасливу можливість купити путівку на бажаний острів за мінімальною ціною - 80 тисяч рублів на двох. Саме проживання на Канарах порадує відпочиваючих доступними цінами, так номер з видом на море можна зняти за 25-30 євро, а вартість сніданку в готелі складе в середньому 3 євро. Номер в готелі коштує від 50 євро на добу, а харчування в кафе обійдеться так само дорого, як і в Венеції - від 8 євро за шматочок піци.

Російські туристи влітку за кордоном, як і раніше люблять відпочивати в Греції. Тут можна заощадити, купуючи свіжі продукти на ринках, приготувавши страви не тільки дешевше, але і на свій смак. Тим часом ресторанні сніданки і обіди місцеві Як стати хорошим кухарем і заробляти багато грошей кухаря готують смачно, багато і не так уже й дорого, правда, що називається, на любителя. Вартість великої порції грецького салату - від чотирьох до шести євро. Переночувати в хостелі можна за 15 доларів, ніч в готелі обійдеться близько 20 доларів. На жаль, як і раніше не вирішене питання про скасування віз до Греції, яка коштує 38 доларів.

Іншим не менш популярним напрямком для відпочинку влітку за кордоном є Хорватія. Авіапереліт з Москви до такого відомого курорту, як Дубровник варто 15-16 тисяч рублів без обліку знижок. Номер в готелі коштує не менше 30 доларів, а ліжко в хостелі - від 10 доларів. З весни 2013 року Правила та послідовність отримання громадянства РФ громадянам РФ потрібна віза, її вартість 35 євро.

А для тих, хто не хоче покидати батьківщину, рекомендуємо статтю на тему «Де відпочити влітку в Росії».

Останнім часом Словенія придбала право вважатися головним курортом Європи, тут можна викупатися в Адріатичному морі, оздоровитися на термальних курортах, побувати в горах і лісах, в печерах і на численних озерах. Прямий авіапереліт з Москви до столиці Словенії Любляни коштує від 28 тисяч рублів, дешевий варіант - від 21 тисячі рублів, ціна номера в готелі - від 5000 рублів.

Прямий авіапереліт з Москви до столиці Словенії Любляни коштує від 28 тисяч рублів, дешевий варіант - від 21 тисячі рублів, ціна номера в готелі - від 5000 рублів

Відпочивайте всією сім'єю в найвеселіших і красивих куточках світу

Пристойну суму доведеться викласти тим російським туристам для відпочинку влітку за кордоном, які вирішать зробити авіапереліт в Індію. Вартість дороги в обидві сторони з Москви до Делі коливається в межах від 24 до 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, доведеться доплачувати також до самого курорту. За прямий рейс до курорту, зазвичай це Гоа, розташований на березі Індійського океану, доведеться заплатити приблизно 12 тисяч рублів за швидкість і комфорт.

дешеве пропозиція може надійти від турагентств. Якщо гарненько пошукати, то можна придбати тур з трансфером до самого готелю. Що стосується харчування, то, наприклад, на знаменитому курорті Гоа розкид цін такий: найдешевший сніданок коштує до двох доларів, добру вечерю - до 7 доларів і вище. Тур краще бронювати через туркомпанію, так як в Індію здійснюється чартерний переліт (і саме на ньому можна гарненько заощадити). Крім «дорогою дороги», туристи з Росії ще повинні заплатити 60 доларів за електронну візу.

Мабуть, одним з найдорожчих для відпочинку за кордоном є авіапереліт в Таїланд. Тим часом туристи тут можуть заощадити на харчуванні в місцевих вуличних кафе, обід там коштуватиме в межах від одного до двох доларів. Таїланд став одним з найбільш бюджетних напрямків, тому що оператори організовують туди чартерні рейси, які включають повний пакет: проживання + харчування + переліт + трансфер. Виходить недорого, навіть в порівнянні з раннім бронюванням.

Де по півроку хороша погода?

Плануючи свій відпочинок, радимо дізнатися про те, яка погода очікується в цей час на пляжних курортах, орієнтуючись в основному на багаторічні спостереження місцевих метеорологів. Наприклад, в Іспанії в червні комфортна температура і повітря, і води, а в липні і до середини серпня занадто жарко для російських туристів.

Наприклад, в Іспанії в червні комфортна температура і повітря, і води, а в липні і до середини серпня занадто жарко для російських туристів

Найгарніший пейзаж Іспанії

Що стосується східних напрямків - Об'єднані Арабські Емірати, Катар, Південно-Африканська Республіка та Самоа - то влітку там просто нестерпна спека, до +40 градусів в тіні! Океан також нагрівається до такої ж приблизно температури, так що в воду зайти неможливо. Тому туроператори навіть змушені навіть чартери знімати на цей час. Для цих напрямків «високий сезон» - з вересня по листопад і з березня по квітень.

Відпочинок з дітьми. Де відпочити за кордоном?

Найбільш придатними для відпочинку з дітьми, судячи з численних відгуків російських туристів, вважаються 6 країн: Туреччина, Єгипет, Кіпр, Греція і Чорногорія. І навіть в цьому списку є пріоритети у виборі. У Єгипті до послуг батьків аніматори, розваги для малюків, великий вибір страв у меню, що підходять для харчування дитини. У Туреччині також можна чудово відпочити з дітьми, тільки бажано не в серпні, цей місяць дуже жаркий і відрізняється високою вологістю повітря.

У Туреччині також можна чудово відпочити з дітьми, тільки бажано не в серпні, цей місяць дуже жаркий і відрізняється високою вологістю повітря

Щаслива сім'я відпочиває на морі

Ізраїль відрізняється високим рівнем сервісу, Кіпр славиться чистотою та благоустроєм пляжів, і, звичайно, Болгарія, де для сімейного відпочинку підійдуть курорти «Албена», «Несебр», «Сонячний берег» і «Золоті піски». У Греції дрібні піщані пляжі підійдуть для відпочинку з дітьми на островах Кріт, Родос і Корфу.

У Чорногорії велика кількість готелів, де є окремі кімнати для дітей, пропонуються різні атракціони і розваги на будь-який смак, дитячі басейни, ігрові майданчики і, що важливо російськомовні аніматори. Особливим успіхом у батьків з маленькими дітьми користуються пляжі на островах недалеко від берега, де можна чудово провести відпочинок з дітьми. За кордоном влітку на море, на думку російських турагентів, вигідний відпочинок з дітьми в Таїланді.

Де відпочити влітку за кордоном недорого і без віз?

Це питання одне з найпопулярніших в топі питань, що задаються туристами, які планують свою відпустку за кордоном. У 2018 році росіяни зможуть без віз відвідати 110 країн світу! Росія в цьому році виявилася в поліпшених візових межах, розширивши свій безвізовий список в минулому році відразу на кілька країн - це Об'єднані Арабські Емірати, Катар, Південно-Африканська Республіка та Самоа. До слова, безвізовими вважаються країни, куди громадяни можуть в'їхати або взагалі без візи, або за електронними візами. Крім того, до таких країн належать і ті, в яких візу туристам видають після прибуття.

Крім того, до таких країн належать і ті, в яких візу туристам видають після прибуття

величний Дубай

«Дешеві» країни без візи також є в списку популярних туристичних напрямків, які вибирають російські туристи. Всього в цьому списку 7 країн, розташованих в порядку зростання вартості відпочинку від 35 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян: Туреччина, Єгипет, Туніс, Ізраїль, Індонезія, Марокко і Мадагаскар.

Замовте квитки прямо зараз

В даний час великою популярністю користується у туристів Анталія і інші курорти Туреччини. Це одне з найпопулярніших бюджетних напрямків. Одна з причин цього «туристичного буму» - відсутність необхідності купувати візу. Крім витрати грошей, ця процедура ще призводить до втрати часу, а це в наш час не менша цінність.

Дорогого коштує усвідомлення того, що в будь-який момент, а особливо якщо є палаюча путівка, ти можеш купити квиток і полетіти до моря, відразу до чотирьох морях на вибір - Середземноморське і Егейське, Чорне і Мармурове! Крім того, принадність подорожей до Туреччини на відпочинок полягає в тому, що вильоти туди здійснюються з більшості аеропортів країни, та ще й летіти недовго.

До речі авіапереліт з російської столиці до Стамбула коштує від 10 до 14 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, кімната в готелі - 24 долари, в хостелі - на десять доларів менше. Тим часом в Туреччині можна заощадити на харчуванні, вартість комплексного обіду в середньому становить 3-4 долари. Погодні умови в Туреччині дуже навіть непогані, температура повітря вдень у середньому +32 градуси, води - плюс 28 градусів.

Проведіть шикарний відпочинок в Туреччині

За прогнозами турагентств, трохи подорожчає відпочинок влітку 2018 року на курортах Чорногорії. Авіапереліт з Москви коштує в середньому 15 тисяч рублів, при цьому летіти доведеться порівняно недовго - три години. Харчування в кафе обходиться деколи дорожче, ніж в Іспанії та Італії, зате можна заощадити на проживанні - стандартний номер в бюджетному готелі не буде дорожче 20 доларів. Крім того, в Чорногорію не треба оформляти візу, за умови, що ви не плануєте провести тут більше 90 днів, раніше цей термін становив 30 днів.

Албанія

Албанія оголосила про те, що не вимагатиме віз на період з 1 квітня по 31 жовтня 2018 року. Мабуть, влада цієї країни всерйоз перейнялися туристичним бізнесом.

Єгипет

Щоб відпочити тут в комфортних умовах шикарних готелів на березі Червоного моря, віза не потрібна. Вартість авіаперельоту з Москви - від 20 тисяч рублів, а ціна кімнати в готелі - 20-23 долара, ніч в хостелі - майже в два рази дешевше. Погода тут стійка, температура повітря вдень у середньому +32 градуси, води - плюс 28 градусів.

Куба

Куба завжди привертала увагу російських туристів, але довгий переліт, на жаль, відштовхує туристів від поїздки на цей чудовий острів в Південній Америці. Але ті, хто все-таки подолав простір і час, отримують справжню насолоду від відпочинку на березі Атлантичного океану і Карибського моря.

І хоч туристичний сезон тут триває цілий рік, треба знати про те, що влітку буває занадто спекотно до +35 градусів і вище, а на початку і середині осені йдуть сильні дощі, що супроводжуються часом ураганами.

Пориньте в 70-е, відпочивши на Кубі

Взимку тепло, але море як і раніше неспокійно. Кращий сезон для туристів - з квітня по травень і початок червня, коли море тепле, а температура повітря не вище +30 градусів. Віза на Кубу для російських туристів не потрібно.

Треба відзначити, що щороку вартість відпочинку за кордоном не знижується, а зростає. Однак різноманітність прекрасних країн і курортів дозволяє вибрати, де відпочити влітку за кордоном недорого і доступно, цікаво і з задоволенням!

Де відпочити влітку 2018 року. відеопідбірка

відеопідбірка

Де відпочити за кордоном?
Де відпочити влітку за кордоном недорого і без віз?
Де по півроку хороша погода?
Де відпочити за кордоном?
Де відпочити влітку за кордоном недорого і без віз?

Новости