Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відпочити в 2017-м? Куди поїхати за кордон у 2017 році?

  1. морський відпочинок
  2. безвізові країни
  3. екскурсійні тури

Вирішуєте, де побувати в цьому році? Хочете насолодитися сонцем і морем, як слід відпочити і позбутися від нудьги? Відкрити для себе нові країни, дізнатися їхні культурні традиції та історію? Знайти підходящий варіант серед різноманіття туристичних напрямків - завдання не з легких. Звичайно, все залежить від ваших уподобань. Але розуміння того, які туристичні маршрути і курорти існують, допоможе зробити правильний вибір.

морський відпочинок

Одним з найпопулярніших видів відпочинку завжди залишається пляжний. Вирушати краще на перевірені морські курорти Болгарії, Греції, Кіпру. Якщо ви також хочете побувати в дивовижних природних заповідниках і парках, рекомендуємо відвідати Чорногорію і Хорватію. Яскраві враження чекають серфінгістів, які відправляться до Греції, Шрі-Ланку і Домінікану. В цілому, існує величезна кількість країн, в яких ви можете поєднати пляжний відпочинок з різними екскурсійними програмами.

В цілому, існує величезна кількість країн, в яких ви можете поєднати пляжний відпочинок з різними екскурсійними програмами

Не сидіть на місці - відпочинок в 2017 р повинен бути активним і пізнавальним!

  • Болгарія. Улюблене напрямок вітчизняних туристів. Країна теплого моря, Сонячного берега і Золотих пісків. Болгарія - сама привітна зі всіх балканських країн. Її омиває Чорне море, перетинає блакитний Дунай, а по всій території проходить гірський ланцюг Балкан. Відпочивати в Болгарії можна в будь-який час року. Влітку - в готелях біля моря, а взимку - на гірськолижних курортах. До ваших послуг - траси міжнародного рівня. В останні роки готелі посвіжішали і перетворилися після ремонтів, а обслуговування істотно покращився. Недорогий сімейний відпочинок і якісне оздоровлення призводять багатьох мандрівників саме в Болгарію. Красива природа, велика екскурсійна програма і гостинність господарів робить цю країну одним з кращих варіантів для бюджетного туризму .
  • Греція. Колиска великих цивілізацій, один з центрів християнства і привабливий курортний район Європи. Туристів з усього світу ваблять сюди хороші погодні умови, мальовничі морські узбережжя і безліч прекрасних островів. Це ідеальне місце для мандрівників, які хочуть насолодитися яскравим середземноморським відпочинком. На курортах країни можна покуштувати смачну їжу і вино, ліниво повалятися на пляжі і відвідати десятки архітектурних пам'яток. Греція - не тільки країна античної культури, а й край православних святинь. Паломники приїжджають сюди, щоб побачити священні місця.
  • Кіпр. Цей острів спеціалізується на бездоганному пляжному відпочинку. Країна славиться приємним кліматом, хорошим готельним сервісом і чистими узбережжями. Купальний сезон триває цілий рік. Є можливість замовити міні-круїз і відвідати Ізраїль. Під час подорожі туристи зможуть побачити церква Різдва, відвідати Святий Місто Єрусалим, церква Гробу Господнього, Голгофу і Стіну Плачу. Зробити вибір на користь морських круїзів варто всім, хто хоче відпочити від міської суєти. Але головне на Кіпрі - це казкові пейзажі, тепле сонечко і величезні музеї під відкритим небом, де можна доторкнутися до історії.
  • Хорватія. На всій земній кулі знайдеться небагато місць, де так гармонійно сусідять історичні пам'ятники і унікальні ландшафти, чудове морське узбережжя і казкові середньовічні замки. Хорватія вабить туристів чистим морем і пляжами Адріатики, а також унікальними мінеральними джерелами. На острові Млет ви зможете відвідати легендарні печери німфи Каліпсо. Любителів екстриму напевно зацікавить похід на каное по каньйону річки Цетіне. Крім того, тільки в Хорватії можна поласувати знаменитим Істрійському супом «манештра» і побувати на карнавалах, які проводяться цілий рік.
  • Чорногорія. Невелика барвиста країна здобула популярність серед шанувальників бюджетних подорожей. Туристи, які віддають перевагу тишу і спокій, і молоді сім'ї з дітьми по достоїнству оцінять недорогий і якісний відпочинок на Адріатиці. З природних чудес Чорногорії виділяється каньйон річки Тара, яка є другою в світі за довжиною. Вражають уяву льодовикові озера і піки засніжених гір в національному парку «Дурмітор». А на берегах Скадарського озера розташовані стародавні монастирі і фортеці, які збереглися до наших днів.

безвізові країни

З'явилося бажання зануритися в тепле море, поніжитися на сонечку взимку і прогулятися по тропічному пляжу? Тоді вам варто звернути увагу на пропозиції по відпочинку на тропічних курортах безвізових країн . Найбільш популярні і цікаві з них - Туніс, Марокко та Таїланд - вже чекають вас, причому в будь-який час року!

Найбільш популярні і цікаві з них - Туніс, Марокко та Таїланд - вже чекають вас, причому в будь-який час року

Відпочинок на сонячному пляжі без оформлення віз - реальність, а не фантазія!

Це ідеальний варіант, щоб уникнути тяганини з оформленням документів. Як правило, туристи їздять сюди по системі «все включено». Вона повністю позбавляє від турбот про те, який готель вибрати, де повечеряти і т.д. Якщо ви звикли до комфорту, задумайтеся про відпустку в ОАЕ, Шрі-Ланці або Ізраїлі. Заморські курорти готові дарувати вам літо цілий рік!

  • Марокко. У світі майже не залишилося місць, які зберегли свою індивідуальність і самобутність. Марокко - одна з небагатьох країн, де можна відчути справжню арабську екзотику, причому без побоювань за своє здоров'я. Через рельєфній місцевості і близькості Атлантики погода тут відрізняється від регіону до регіону. На Середземноморському березі клімат субтропічний і більш м'який, а пляжі піщані і широкі. Більшість готелів розташована на узбережжі і виконано в арабському стилі. Країна виключно багата на пам'ятки: Касабланка, Марракеш, національні парки Тупкаль і Таззека в Ес-Сувейрі.
  • Туніс. Цей куточок дуже привабливий для відпочинку на морському узбережжі. Цьому сприяє чисте Середземне море, сучасні готелі, апетитна кухня, а також багатовікові історичні пам'ятники. Не пропустіть екскурсії в Сахару, Карфаген і мальовничий Сіді-бу-Саїд. У цій країні вас чекають курс цілющою таласотерапії, традиційний туніський сувенір «піщана троянда» і нові приємні враження.
  • Таїланд. Далеке держава в Південно-Східній Азії давно забезпечило собі хорошу репутацію серед наших мандрівників. Незважаючи на масовість напрямки, екзотика цього краю відкривається туристам у всій красі. Доступні різні варіанти дозвілля: бари і дискотеки, дайвінг на островах і пошуки просвітління в древніх храмах. Останні кілька років Таїланд пропонує хороші умови і оптимальні ціни для бажаючих поправити своє здоров'я на тутешніх курортах.

екскурсійні тури

Для тих, кого цікавить культурна програма, практично немає обмежень. Кожній країні є чим вас здивувати. Європа особливо популярна в період міжсезоння. Кращі туристичні напрямки - Італія, Франція, Німеччина, Чехія. У цих країнах збереглися унікальні пам'ятки культури, старовинні палаци і затишні вулички. Але зараз відкриваються і інші, не менш цікаві маршрути - наприклад, Нідерланди і країни Скандинавії.

Але зараз відкриваються і інші, не менш цікаві маршрути - наприклад, Нідерланди і країни Скандинавії

Проведіть час пізнавально, відвідавши одну з європейських країн

  • Нідерланди. У мальовничому західноєвропейському державі знаходиться незліченна кількість стародавніх міст, замків і справжніх чудес природи. Тут тобі і старовинні млини, і тюльпани, і забавні дерев'яні черевики! У Нідерландах можна побачити безліч соборів і ратуш, а також відвідати чудові музеї.
  • Швеція. Її краса сувора: тундра Лапландії, острова Ботнічної затоки, зелені пагорби і чудові озера. Прекрасне оснащення гірськолижних курортів привертає до Швеції любителів активного відпочинку. У столиці країни - Стокгольмі, що розкинулося на 14 островах, - нудно не буває. Двері музеїв, виставок-ярмарків і навіть кінофестивалів завжди відкриті гостям.
  • Норвегія. Родина вікінгів, фіордів і полярного сяйва. Країна пишається відмінними гірськолижними курортами, затишній столицею Осло і мальовничими краєвидами. Круїзи вздовж західного узбережжя Норвегії, поїздка по Фломській залізниці, що проходить через 20 тунелів, а також «гранд-тур» по Осло залишать у вашій пам'яті незабутні враження.
  • Данія. Перлина Скандинавського півострова. Тут витає романтичний дух Середньовіччя, а також зібрано безліч скарбів історії та культури. Особливо багаті на пам'ятки міста Орхус і Копенгаген. Влітку варто відвідати чудові парки розваг Тіволі і Леголенд. Багатьох вражає дивовижна датська природа, а вечерю в камінному залі і ніч в старій фортеці, де зараз розташований комфортабельний готель, запам'ятаються вам надовго.
  • Фінляндія. Тутешні озера і Аландські острови - рай для любителів риболовлі. Поїздка до Фінляндії стане відмінним варіантом для зустрічі Нового року. Ви зможете пожити в казковому будиночку серед засніженого лісу, покататися на ковзанах, побачити північне сяйво і як слід попаритися у фінській бані. У вас буде можливість відправитися в круїз на теплоході або відвідати снігову Лапландію і село Санта-Клауса!

Окремі теми для роздумів - це екстрим-тури, гірськолижний відпочинок, фестивалі та паломницькі поїздки. Серед любителів фотографії набувають популярності фотоескспедіціі. Так що не впадайте у відчай: географія подорожей надзвичайно велика і цікава, і на кожному кроці вас чекають нові яскраві враження!


(3 голосів, середнє: 4 (3 голосів, середнє: 4.00 з 5)

00 з 5)

Loading ...

Хочете насолодитися сонцем і морем, як слід відпочити і позбутися від нудьги?
Відкрити для себе нові країни, дізнатися їхні культурні традиції та історію?

Новости