Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Емеральд Гранд Готель в Санкт-Петербурзі - Готель Емеральд Гранд Готель Санкт-Петербург - ProHotel.Ru

  1. Фото Готелю Емеральд Гранд Готель

Загальна оцінка:

0

Клас: Адреса: 191036, Суворовський проспект д.18 [ Подивитись на карті ] Сайт: http://grandhotelemerald.com Телефон: (812) 740-50-00 Факс: (812) 740-50-01 Email: [email protected] Мін. ціна: 5996 RUB Макс. ціна: 32995 RUB Переглядів 1181

Фото Готелю Емеральд Гранд Готель

Місцезнаходження.
Готель Grand Hotel Emerald розташовується в центрі міста Санкт-Петербург, неподалік - Смольний інститут, Державний Російський музей і Собор Воскресіння Христового. З-поміж розташованих поруч визначних місць Літній сад і Казанський собор.

Цей.
У готелі Grand Hotel Emerald є 2 ресторани (ів). На території готелю працює бар / кімната відпочинку. Пропонується обслуговування номерів. Серед можливостей для відпочинку і розваг: критий басейн, клуб, сауна, фітнес-центр і російська лазня. До комплексного спа-центр, де пропонується повний спектр послуг, зокрема процедури догляду за тілом, масаж і процедурні кімнати, процедури з догляду за обличчям та послуги салону краси. У цьому 5.0-зірковому готелі є бізнес-центр, а також зали засідань (для невеликих груп), послуги секретаря та послуги лімузинів. Безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету в зонах загального користування. У цьому готелі міста Санкт-Петербург є 600 кв. Площа приміщень для проведення зустрічей і нарад, серед яких серед яких конференц-центр, зали для бенкетів, конференц-зали та танцювальний зал. За додаткову плату надаються послуги із трансферу, зокрема трансфер до аеропорту, трансфер до причалу круїзного лайнера, трансфер до порома, а також трансфер до торговельного центру. Доступно: бізнес-послуги, весільні послуги, послуги консьєржа та перекладацькі послуги. Послуга паркування для відвідувачів обмежена та доступна за принципом живої черги (за додаткову плату). Додаткові вигоди готелю включають таке: кав'ярня / кафе, багатомовний персонал та пральня. У готелі є спеціально відведені місця для куріння.

Номери.
З номерів відкривається чудовий краєвид на місто або внутрішній дворик. У номерах є холодильник і міні-бар. У ванних кімнатах є ванни або душ, дзеркала для макіяжу або гоління, купальні халати і кімнатні капці. Безкоштовно надається бездротовий доступ до Інтернету. У номерах надаються індивідуальний сейф і телефон. В кожному номері є телебачення. Телевізори з таким: платні супутникові канали та платні кінофільми. У номерах є кондиціонер, а також безкоштовна вода у пляшках і затемнені штори. Замовити такі вигоди: побудка телефоном; Палити в усіх номерах.


Відомості та оплата.

  • Деякі готелі надають гостям сприяння в отриманні візи в Росію. Для отримання допомоги гостям необхідно зв'язатися з готелем, скориставшись контактними відомостями, вказаними в підтвердженні бронювання. Готелі можуть стягувати плату за сприяння в отриманні візи, навіть якщо відвідувачі в подальшому скасовують своє бронювання. Всі угоди, включаючи угоди про будь-яких послуг, укладаються безпосередньо між відвідувачами та представниками готелю. Крім того, відвідувачі несуть відповідальність за сплату компенсації у разі скасування бронювання.
  • Цей готель надає послуги перевезення з причалу круїзних лайнерів, поромного причалу та вокзал. Відвідувачі повинні зв'язатися повідомивши про цей готель до прибуття, скориставшись контактними відомостями, вказаними в підтвердженні бронювання.
  • Окремо потрібно бронювати послуги масажу. Це означає, що готель прийме ваше замовлення тільки в підтвердженні бронювання. До прибуття, скориставшись контактною інформацією з підтвердження, отриманого, отриманого після виконання бронювання на даному веб-сайті.
  • Щоб зупинитися в кімнаті для гостей, мають зареєструватися.

Нижче обов'язкові збори нараховуються готелем і сплачуються під час поселення або виселення.

  • Муніципальний / місцевий податок: 200 RUB за особу, за весь час перебування
  • Вартість трансферу Airport shuttle для дорослого: 2500 RUB (в одну сторону).
Наведений вище перелік не є вичерпним. Збори та завдатки можуть не включати податки й можуть бути змінені.

Наступні плату або завдаток стягуються готелем під час надання послуг, реєстрації в готелі або від'їзду.

  • Плата за трансфер з аеропорту: 2500 RUB (one way)
  • Розкладне ліжко: 1850 RUB за день

Наведений вище список не вичерпний. Збори та завдатки можуть не включати податки й можуть бути змінені.

До послуг гостей 90 просторих номерів: 59 стандартних номерів, 17 покращених номерів, 10 напівлюксів, 2 представницьких люкса, 1 президентський і 1 королівський люкси. У кожному номері - система інтерактивного телебачення зі супутниковими аудіо-відеоканалами і виходом в інтернет, прямим телефонним зв'язком зі спеціальною лінією підключення персонального комп'ютера та Wi-Fi, сейф та міні-бар, а також система клімат-контролю.


Готель «Емеральд Гранд Готель»

Перед приїздом до Північної столиці кожен мандрівник заздалегідь замислюється над питанням про місце свого проживання. Сьогодні готельний ринок представлений великим вибором засобів розміщення, серед яких недорогі міні-готелі і хостели Санкт-Петербурга, а також готелі класу преміум і люкс. Залежно від вибору місця проживання будь то готелі економ-класу Санкт-Петербурга або п'ятизіркові готелі гостей зустрічають теплим прийомом і традиційним гостинністю. При цьому різні ціни на готелі та мотелі в Санкт-Петербурзі складаються з розрахунку рівня обслуговування, наданих послуг, умов проживання та інфраструктури. Найвибагливішим постояльцям готелю в центрі Санкт-Петербурга надають індивідуальний підхід, високоякісне обслуговування і комфортабельні умови. Одним з найбільш вишуканих готелів Петербурга є готель «Емеральд Гранд Готель», розташована на Суворовському проспекті, недалеко від центру міста.

До послуг гостей «Емеральд Гранд Готель» надає 90 просторих номерів, з яких 59 номерів стандартної категорії, 17 покращених номерів, 10 напівлюксів, 2 представницьких люкса, 1 президентський люкс і 1 королівський люкс. Відповідно, в залежності від категорії ціна нагостінічние номера різниться. Це залежить від комфортабельності і наданих зручностей в номері. З огляду на потреби сучасних мандрівників, номера готелю «Емеральд Гранд Готель» мають систему інтерактивного телебачення зі супутниковими каналами і виходом в інтернет, прямий телефонний зв'язок зі спеціальною лінією підключення персонального комп'ютера та Wi - Fi, сейф і міні-бар, а також сучасну систему клімат- контролю.

Рівень обслуговування і сервіс, наданий п'ятизірковим готелем «Емеральд Гранд Готель», відповідає заявленій високої категорії. Тому готель «Емеральд Гранд Готель» приймає найпочесніших гостей міста і вимогливих клієнтів, які орієнтуються на позитивні відгуки про готелі Санкт-Петербурга. З початку своєї діяльності в 2003 році готель «Емеральд Гранд Готель» по праву заслужив репутацію першокласної готелі, що відповідає міжнародним стандартам. Тому «Емеральд Гранд Готель» часто стає вибором місця проживання для російських і іноземних гостей, які віддають перевагу розкішні, а не дешеві готелі в Санкт-Петербурзі.

Вибір в якості місця проживання міні-готелі Санкт-Петербурга економ-класу не означає низький рівень обслуговування і незручну обстановку. Однак дешеві готелі в центрі Санкт-Петербурга відрізняються сервісом від п'ятизіркових готелів. Кожен мандрівник має право сам робити вибір і вирішувати, які умови проживання йому необхідні. Тому гості Північної столиці можуть вибрати як сучасні хостели Санкт-Петербурга, так і готелі преміум-класу. Ті, хто цінує вишукані інтер'єри та міжнародний рівень обслуговування, можуть забронювати номер в готелі Санкт-Петербурга «Емеральд Гранд Готель», що має приємні коментарі та відгуки постояльців.

Новости