Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ГІРСЬКОЛИЖНІ курорти Андорри

  1. Гірськолижні курорти Андорри.
  2. Енкампа
  3. Що відвідати.
  4. Рекомендуємо готелі.
  5. Сольдеу і ЕЛЬ-Територія. Прогноз погоди січень 2018
  6. Рекомендуємо готелі.
  7. Канільо.
  8. Рекомендуємо готелі
  9. ПАС-де-ла-КАСА. ГРАУ-Роч.
  10. Рекомендуємо готелі
  11. СКІ ПАС
  12. ВАЛЛНОРД.
  13. ПАЛ Арінсалі.
  14. Рекомендуємо готелі.
  15. Ордіна Аркалис.
  16. Рекомендуємо готелі.
  17. СКІ ПАС
  18. Андорра-ла-Велья і її місто-супутник Ескальдесе.
  19. Що відвідати.
  20. Рекомендуємо готелі
  21. Cosmos Hotel & Aparthotel 3 * , Andorra center 4 *

Гірськолижні курорти Андорри

Гірськолижні курорти Андорри.

Грандваліра.

Включає 6 зон: Енкамп, Канільо, Ель-Територія, Сольдеу, Грау Пик і Пас де ла Каса.

схема трас

Це найбільший гірський курорт в Піренеях із загальною довжиною трас - 210 км. Перепад висот - 930 м. Зона катання - 1710-2640 м. Територія катання - 1926 га. 118 трас: 21 зелена, 42 синіх, 30 червоних, 25 чорних, 1 для бігових лиж. 4 для внетрассового катання. 3 стадіони. 3 зони для фрістайлу, в тому числі нічний Snowpark El Peretol. З наявністю гармат (1097 шт) - 65% трас. Підйомники: 5 гондол, 28 крісельних, 26 бугельних, 5 стрічкових, 5 дитячих. Школи навчання: лижні, сноуборд, фрістайл, фрірайд. Дитяча школа і 5 дитячих тематичних зон.

Тут діє єдиний скі пас і єдина система підйомників, яка з'єднує курорти Пас-де-ла-Каса-Грау-Роч і Сольдеу-Ель-Тартер.

Увага! Всі підйомники працюють з 9.00 до 16.30 на підйом!

Енкампа

1250 м над рівнем моря. 10 хвилин. від центру столиці. Курорт має саму розвинену інфраструктуру.

Після відкриття канатної дороги Funicamp, Енкамп став одним з основних гірськолижних центрів Андорри. Між готелями і Funicamp безкоштовний автобус з 8.30 до 17.30.

Канатна дорога Funicamp - один з видів пересування і, безсумнівно, головна визначна пам'ятка курорту. Піднімає лижників із зон проживання в Енкампе до вершини Collada D'Enradort, розташованої поблизу від схилів Грау Роч на 2500 м над рівнем моря. 32 прозорі телекабіни, місткістю по 24 людини рухаються зі швидкістю 7,2 м / сек з інтервалом в декілька хвилин. Прекрасна можливість помилуватися пейзажами і дістатися до трас (не для новачків!). Один підйом в день по скіпасс Енкампа включений у вартість. Просто прогулянка на канатній дорозі близько 10 євро. Додатково ще 4 підйомника на курорті. Траси як для новачків, так і для професіоналів.

Що відвідати.

Міський музей автомобілів. Великий спортивно-розважальний комплекс Multisports Centreс з 2 басейнами, тренажерними залами, саунами, масажними кабінетами, настільним тенісом, більярдом. У період свят тут проводяться заходи для дітей. А також безлічі барів, дискотек, ресторанів, магазинів.

Рекомендуємо готелі.

Encamp Hotel 3 * , Evenia Coray Hotel 3 * , Guillem Hotel 4 *

Сольдеу і ЕЛЬ-Територія. Прогноз погоди січень 2018

Два динамічних і сучасних селища Сольдеу (1800м) і Ель Тартер (1710м) знаходяться на відстані 3 км одна від одної і в 19 км від столиці. Схили і траси, пов'язані між собою канатки, мають загальну довжину понад 90 км. (10 - зелених, 19 - синіх, 13 - червоних і 10 - чорних). Підйомники в Ель Територія - 11, в Сольдеу - 16. Тут є школи і траси для початківців, спеціальні траси і зони для малюків. Сім'ї оцінять наявність дитячих садів і снігових парків. Любителів «катання між ялинок» порадує найдовша (8,2 км) траса до Сольдеу. Є цілинні ділянки для «дикого катання». Для екстремалів - новий лижний парк «Фрі С.Е.Т. Ері »і нова чорна траса, довжиною понад 1 км. Різноманітність спусків доповнить катання на собачих упряжках або ковзанах, бари, ресторани і наймальовничіші пейзажі.

Ель-Територія пропонує більш спокійний і сімейний відпочинок. Сольдеу - ідеальне місце для тусовки, молодіжного відпочинку.

Рекомендуємо готелі.

PIOLETS PARK & SPA HOTEL 4 * Hotansa Piolets Soldeu Centre 4 * , The Euroski Mountain Resort 4 *

докладніше про цей готель

PIOLETS PARK & SPA HOTEL 4 *

Детальніше

ТУТ

Канільо.

Канільо

Це ідеальна зона для початківців лижників і відпочинку з дітьми. Спокійне містечко в 12 км від столиці. 7 підйомників. Один з них доставить Вас в долину Форн. Родзинка курорту - льодовий палац «Palau de Gel» з вечірньою дискотекою на льоду, критим і дитячим басейном, сквош, сауною, солярієм, тренажерним залом. Для дітей спеціальна зона "Mon (t) Magic". Це сімейний парк з окремими дитячими трасами різної складності. Казкові персонажі, печера відьом і легенди ...

Казкові персонажі, печера відьом і легенди

Рекомендуємо готелі

Ski plaza hotel 5 *

ПАС-де-ла-КАСА. ГРАУ-Роч.

На висоті 2000 м над рівнем моря розташувався модний і сучасний курорт з найбільшою територією катання. Тут Ви знайдете як траси для класичного катання, так і широкі траси для швидкісного катання, 12 підйомників різного класу. Тут, відмінний сніжний покрив навіть на дуже крутих ділянках. У нижній частині Пас-де-ла-Каса обладнані спуски для слалому і нічного катання. Досвідчені сноубордисти випробують себе в стрибках. Курорт підійде для професіоналів і лижників, і впевнених у собі. А безліч недорогих магазинів, барів і дискотек з вечірками робить його привабливим для молоді.

Рекомендуємо готелі

Font D'Argent Pas de la Casa 4 * , Caribou 4 *

Font D'Argent Pas de la Casa 4 *   ,   Caribou 4 *

У Грау-Роч є три освітлених траси для фрірайду і професійна траса для відбіркових змагань Кубка світу. Швидкісні широкі спуски і «дике катання» серед захоплюючих дух пейзажів. 16 підйомників доставлять Вас на траси будь-яких рівнів. Для любителів трюків досвідчених сноубордистів "Сансет парк Перетола" з нічним катанням або "Сноупарк Хаві" з денним. Д ля малюків прикольне катання в "Імаджинаріум". Так що і діти і дорослі тут проведуть час весело і насичено.

У цьому секторі немає житлових будівель.

СКІ ПАС

Вартість скі пасу в регіоні Грандваліра за 5 днів складе в середньому 220 євро. За 1 день - 49 євро для дорослих, 45 євро для підлітків і 35 євро для дітей. Для дітей до 3 років безкоштовно.

Ціни на скі паси можна дізнатися на офіційному Ціни на скі паси можна дізнатися на офіційному    сайті сайті

Щоб заощадити, отримати спеціальні пропозиції купуйте скі паси з туром

у наших агентств мережі Tours & Tickets.

ВАЛЛНОРД.

Даний курорт має 2 зони катання: Пал - Арінсаль і Ордіно - Аркаліс.

Схема трас.

Висота: від 1550 до 2625 м. Завдяки великому перепаду висот курорти цікаві і новачкам, і професіоналам.

ПАЛ Арінсалі.

Чудовий сніговий покрив, розвинена інфраструктура - гідності курорту Пал - Арінсаль розташованого в західній частині князівства в 5 км від столиці. Складається з двох гірськолижних комплексів, що знаходяться в районі населеного пункту Ла Массана, пов'язаних між собою підйомником - телекабіни "Сетурія".

Зона катання 1550 - 2560 м, перепад висот - 1010 м, протяжність лижних трас - 63 км,

Траси: зелені - 7, сині - 15, червоні - 17, чорні - 4, 5 трас для слалому. Підйомників - 31. Пушек - 296.

Два снігових парку для дітей від 4-х до 8 років, 2 фрірайд-зони, рівнинна лижня - 8 км. Фан-парк, халф-пайп і траси для сноубордистів.

Регіон ідеально підходить як для гірськолижників початкового і середнього рівня так і для фахівців.

Рекомендуємо готелі.

Magic la Massana Hotel 4 *, Magic Ski 4 *

Magic la Massana Hotel 4 *,   Magic Ski 4 *

Ордіна Аркалис.

Самий високогірний курорт з усіх гірськолижних курортів Андорри з північними схилами, де сніг не тане найдовше. І хоча тут не багато трас (30 км. Загальної протяжності), вони сподобаються любителям екстриму і фрістайлерам. Всього: 9 зелених, 6 синіх, 10 червоних, 2 чорних, схили для «дикого катання», широкі схили в цирку "Ла Кома", 14 підйомників.

Рекомендуємо готелі.

Solana Hotel 3 *

Solana Hotel 3 *

На курортах безліч магазинів, ресторанів і пабів з різноманітним нічним життям.

СКІ ПАС

Валлнорд пропонує 5-денний катання за нижчими цінами: 190 євро для дорослого і 140 євро для дітей від 6 до 15 років. Скіпасс дійсний для вільного катання на Пал - Арінсал і Ордіно - Аркаліс. Можна вибрати скі паси від 1 дня і на одну з зон.

Ціни на офіційному сайті Ціни на офіційному   сайті

Андорра-ла-Велья і її місто-супутник Ескальдесе.

Ви можете оселитися в самій столиці і поєднати розваги та катання. Ціни на готелі тут будуть більш демократичними, а місць для відвідування і шопінгу додатися. Місто пов'язаний з зонами автобусами. Найближчі гірськолижні курорти Андорри в 10 хв. їзди, найдальші в 40 хв. від Андорри ла Вельї. Ескальдес - супутник столиці, з'єднаний з нею центральною вулицею.

Приїжджайте, щоб відпочити від фізичного навантаження, повеселитися після катання.

Що відвідати.

Здійсніть шопінг в модних бутиках і лавочках місцевих ремісників, пориньте в бурхливу вечірню життя, що переходить в нічні дискотеки. Багато закладів відкриті до ранку.

Прогуляйтеся старими вуличками княжої столиці та широкими кварталами молодого центру. Тут тепло і затишно навіть в найхолодніші місяці. Адже місто сховався в мальовничій ущелині. Він оточений з усіх боків горами вкритими хвойними лісами.

Відвідайте Великий олімпійський спортивний комплекс Andorra Multisport Centre.

А також Кальдеа - знаменитий центр з термальними джерелами (від 30 ° С до 52 ° С), десятками басейнів, гротами і водоспадами. Вартість від 30 євро / чол. (Дітям вхід до 5 років заборонений)

Відчуйте прилив адреналіну в тобоггане TOBOTRONC в «Натурландіі». Його довжина - 5,3 км, а перепад висот - 400 м! Це найдовший в світі високогірне тобогган! Тут же зоопарк, де звірі гуляють в природному середовищі.

Рекомендуємо готелі

Cervol Hotel 4 * , Magic Andorra 4 * , President Hotel 4 * , S ant Jordi 2 * , C arlemany 4 * ,

Cosmos Hotel & Aparthotel 3 * , Andorra center 4 *

Вибирайте на свій смак гірськолижні курорти Андорри!

Вибирайте на свій смак гірськолижні курорти Андорри

камери

ВАЛЛНОРД Грандваліра

ВСЕ ГОРЯЩИЕ тури в Андорру ТУТ

Новости