Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бельмондо Гранд Готель Європа (5 зірок, Санкт-Петербург)

Кращі готелі Санкт-Петербурга 5 зірок для молодят Кращі готелі Санкт-Петербурга 5 зірок для молодят   Романтичні канали, вражаюча архітектура і унікальна атмосфера Санкт-Петербурга стануть ідеальним обрамленням вашого медового місяця

Романтичні канали, вражаюча архітектура і унікальна атмосфера Санкт-Петербурга стануть ідеальним обрамленням вашого медового місяця. А атмосфера вишуканої розкоші, бездоганне обслуговування і вічна елегантність Гранд Готелю Європа, де Петро Чайковський провів свій медовий місяць, стануть частиною вашої історії кохання ...

Місцезнаходження Бельмондо Гранд Готель Європа: Санкт-Петербург, Михайлівська вулиця 1/7

Номери Бельмондо Гранд Готель Європа

В Гранд Готель Європа вас чекають комфорт, стиль і розкішні зручності. Номери варіюються в розмірах і плануванні, підкреслюють історичний характер готелю і відображають його багату архітектурну спадщину. У кожному з номерів - передпокій, розкішна спальня з простором вітальні і ванна кімната.

  • Номери класу преміум. Номери класу преміум - зразки справжнього, елегантного стилю, яким здавна славиться наш готель. Вікна виходять у внутрішній дворик.
  • Номери Делюкс. Ці комфортабельні номери ідеальні для спостереження за життям міста - з їх вікон відкривається прекрасний вид на Михайлівську вулицю і знаменита будівля Великого залу філармонії.
  • Номери делюкс з видом на площу Мистецтв. З вікон цих номерів відкривається чудовий вид на ансамбль площі Мистецтв, Російський музей, храм Спаса-На-Крові, Михайлівський театр і мальовничу зелену зону в центрі міста.
  • Історичні номера. Розташовані на історичному поверсі готелю, що простягнувся вздовж всієї Михайлівської вулиці від Невського проспекту до площі Мистецтв. У всіх номерах вражаюче високі стелі, збережений історичний декор і надаються послуги дворецького.
  • Номери напівлюкс з терасою. На верхньому поверсі розташувалися номери напівлюкс з терасою з винятковим видом на панораму Санкт-Петербурга: ансамбль площі Мистецтв, храм Спаса-на-Крові, Петропавловську фортецю або Михайлівську вулицю і знаменита будівля Великого залу філармонії. З частини номерів, що виходять на площу Мистецтв, відкривається прекрасний вид на Храм Спаса-на-Крові. Номери напівлюкс з терасою сособенно популярні в літню пору в період легендарних білих ночей.
У НОМЕРАХ Бельмондо Гранд Готель Європа
  • У всіх номерах куріння заборонено
  • Ліжко king-size або два окремих ліжка
  • Ванна кімната
  • Великий робочий стіл
  • Розмір: від 23 кв.м. / 42 кв.м.
  • ЖК телевізор і DVD-програвач
  • Два телефони з голосовою поштою
  • Особистий сейф
  • Wi-Fi Інтернет
ПОСЛУГИ Бельмондо Гранд Готель Європа

Гранд Готель Європа пропонує різноманітність послуг, які зроблять ваше перебування в Санкт-Петербурзі особливим.

  • ПОКУПКИ В ГОТЕЛІ. У Гранд Готелі Європа ви знайдете широкий вибір ексклюзивних бутиків і магазинів. У галереї першого поверху готелю для вас - стильна дизайнерський одяг і аксесуари, витончені ювелірні прикраси і багато іншого. Сувенірні магазини, розташовані в кафе «Мезонін», пропонують великий вибір оригінальних подарунків для ваших близьких. Флористи готелю будуть раді створити чарівний букет або квіткову композицію для будь-якого випадку. Щоб зробити замовлення, будь ласка, звертайтеся до стійки реєстрації в готелі. У нас ви також зможете спробувати і придбати унікальні кондитерські шедеври: торти, тістечка і ексклюзивний шоколад, виготовлений за оригінальними рецептами на власній шоколадній фабриці Гранд Готелю Європа.
  • СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ДІТЕЙ. Привітальні подарунки для дітей - плюшевий ведмедик з логотипом готелю і запрошення в кафе «Мезонін», де дитину пригостять морозивом або тортом. Спеціальне дитяче меню в ресторанах готелю
  • САЛОН КРАСИ. Відвідайте салон «Планета Краси», щоб в зануритися в атмосферу гармонії і блаженства .. У салоні пропонуються перукарські послуги, ексклюзивні спа-процедури, програми догляду за тілом та обличчям, масаж, а також послуги манікюру і педикюру.
  • ФІТНЕС-КЛУБ. Затишний фітнес-клуб оснащений новітніми кардіо і силовими тренажерами. Ви також зможете скористатися послугами тренера. Завершіть своє тренування розслаблюючим сеансом в сауні і невеликому басейні.
Ресторани і бари Бельмондо Гранд Готель Європа
  • РЕСТОРАН «AZIA». Висока кухня трьох Азій - Східної, Південно-Східної та Південної Азії - представлена ​​вишуканими оригінальними стравами, приготованими на вогні і пару, в воке і в тандуре, і приправленими східними спеціями, яких тут налічується більше 150 найменувань. Очолює кухню ресторану шеф-кухар - Лариса Кордік. Фірмові страви - приготований в воке краб по-сінгапурськи з перцем чилі, курча з тандира з морквою з імбиром, парові булочки з начинкою з м'яса омара з п'ятьма спеціями. Карта меню скомпонована не за географічним принципом, а за поданими методам термічної обробки продуктів. Серед особливостей ресторану - великий вибір традиційного хліба домашнього приготування з різних країн Азії, оригінальні індійські маринади, свіжий васабі домашнього приготування. Велика винна карта складена з інноваційного принципу Північної і Південної півкуль і представляє класичні регіони походження вин, але також в ній приділено увагу і не відомим широкому колу країнам виробникам. Барна карта являє собою значний вибір класичних коктейлів, переосмислених в дусі сучасних азіатських тенденцій. Особливий розділ займають чайні коктейлі, розроблені міксолог ресторану. Японські алкогольні напої представлені колекцією саке, а також сетю (букв. «Паленої вино») міцним японським спиртним напоєм, найчастіше виготовляється з рису. Чайна карта (в тому числі з чаями з Південної Кореї) з інноваційною пропозицією «чайного меню» - індивідуальної чайної рекомендацією до кожного обраної страви. Розроблений компанією Super Potato, японським архітектурно-дизайнерським бюро з 40-річною історією, інтер'єр ресторану AZIA покликаний підкреслити азіатські традиції і географічні особливості різних регіонів. У роботі над проектом ресторану дизайнери черпали натхнення в старовинній японській архітектурі і чайних будиночках з характерними для них принципами природності і простоти. Матеріали, використані в інтер'єрі - залізо, деревина японської аралії, японський граніт Аджи, цегляна плитка, скляні блоки - контрастують і підкреслюють красу великого простору ресторану.
  • РЕСТОРАН «ЄВРОПА». Ресторан «Європа» - один з найвідоміших ресторанів в Петербурзі, що пропонують вишукані страви високої кухні. Проведіть незабутній вечір в елегантному інтер'єрі в стилі ар-нуво початку ХХ століття. Окрасою ресторану служить вітражне панно «Апполон на колісниці» та стелю з кольорової мозаїки роботи Л. Бенуа. Балкони і чотири окремих кабінету надають ресторану особливий затишок. «Європа» - перший ресторан в Росії де з'явилося електричне освітлення, а велика кількість електричних лампочок є характерною деталлю стилю модерн. Гостями ресторану в різні часи були королева Єлизавета II, Ігор Стравінський, Федір Шаляпін, Жак Ширак, Білл Клінтон, Джиммі Картер, Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас, Володимир Путін. Елтон Джон дав імпровізований концерт на сцені ресторану в 1979 році. Нещодавно список іменитих гостей доповнила датська королева Маргрете II, яка відвідала недільний джаз-бранч в рамках свого візиту в Санкт-Петербург. У музичній програмі ресторану: Вечори Чайковського по п'ятницях, жива джазова музика по суботах, легендарний Джаз Бранч по неділях.
  • РЕСТОРАН «Ікряний бар» Єдиний ікорний ресторан Санкт-Петербурга: насолодитеся чудовими стравами російської кухні і багатим асортиментом горілки та ікри. Професійний горілчаний сомельє Олександр Дмитрієв буде вашим гідом в приголомшливій меню ресторану. Ресторан «Ікряний бар» Гранд Готелю Європа пропонує новий розширений асортимент ікри. Серед 12 її видів центральне місце займає один з найбільш аристократичних сортів ікри осетрових риб - унікальна золота ікра далекосхідної стерляді-альбіноса, яка в природі вкрай рідкісна. Існуюча пропозиція пастеризованої ікри тепер доповнилося новим розділом російської малосольной (непастеризоване) ікри: білуги, астраханського осетра, сибірського осетра, севрюги, стерляді, а також непастеризоване ікри лососевих - кети і горбуші. Також в ресторані можна покуштувати і самий забутий вид ікри - щучью. Кілька століть тому цю ікру цінували вище осетрової, її смак вважає скасування і подавали до столу в благородних родинах. Фірмове блюдо ресторану - «Яйце в яйці» - яєчна кашка з трюфеля маслом, укладена в цільну шкаралупу і прикрашена осетрової ікрою, а весь ансамбль подається в шоті, елегантно наповненому морською сіллю.
  • ЛІТНЯ ТЕРАСА. Літня Тераса - прекрасне місце насолодитися красою білих ночей в самому серці Санкт-Петербурга, на розі Невського проспекту і Михайлівській вулиці. Цього літа в меню тераси Гранд Готелю Європа незвичайні страви перуанської кухні з готелю Monasterio компанії Belmond в Перу, наприклад рибне севиче або равіолі з кіноа і масляним горіхом, бестселери нового ресторану AZIA, стейки-гриль, устричний бар, фірмовий сендвіч з крабом і інші делікатеси .
  • ЛОБІ-БАР. Що може бути приємніше, ніж потягувати коктейль під чарівні мелодії джазу, насолоджуючись вишуканим інтер'єром початку століття, дбайливо збереженим під час реновації? Витончений декор Лобі-бару в стилі ар-нуво, створений архітектором Федором Івановичем Лідвалем, не одне десятиліття є візитною карткою Гранд Готелю Європа. В меню Лобі-бару представлені улюблені страви і гастрономічні новинки, страви азіатської та середземноморської кухні, сендвічі від шеф-кухаря і багато іншого. На гостей чекає широкий вибір коктейлів, гарячих і холодних напоїв, легких закусок. Вечорами тут кожен день звучать музичні композиції в живому виконанні.
  • Paradis Imperial Lounge. Гранд Готель Європа відкрив коньячну вітальню Paradis Imperial Lounge по сусідству з Лобі-баром. В автентичних інтер'єрах в стилі модерн в обстановці витонченої розкоші тут можна насолодитися кращими зразками одного з найстаріших і найвідоміших французьких коньячних будинків з 250-річною історією під звуки живих джазових імпровізацій. Назва закладу дав легендарний коньяк Hennessy Paradis Imperial, створений коньячним домом в 1818 році на замовлення імператриці Марії Федорівни в честь 42 дня народження її сина Олександра I.
  • КАФЕ «мезоніном» У кафе «Мезонін» спробуйте смачні десерти, сендвічі, а також легкі закуски, салати і післяобідній чай. Це наповнене природним світлом кафе ідеально підходить для проведення ділових зустрічей або відпочинку під чудові звуки арфи або гітари. Тут ви також зможете замовити унікальний шоколад власної фабрики Гранд Готелю Європа.
  • Російське чаювання. Під час російського чаювання в кафе «Мезонін» стіл вінчають пузаті заварювальний і доливной чайники в російській стилі від Імператорського фарфорового заводу, на чашках золотом горять гребінці червоних півнів. На витонченої срібною етажерці подається асорті мінісендвічей з балтійської оселедцем під шубою на Бородінському хлібі, з фореллю, з салямі і маринованими огірочками, млинець з червоною ікрою і рум'яні мініатюрні пиріжки. А солодка тарілка включає найніжніші буше, ватрушки та інші десерти. Eжедневно з 14:00 до 18:00

Спеціальні пропозиції та акції для молодят і закоханих в Бельмондо Гранд Готель Європа

Представники готелю діють знижки та спеціальні пропозиції для закоханих і молодят. Ми рекомендуємо цей готель 5 зірок в Санкт-Петербурзі для:

  • Для тих, хто вирішив організувати весілля в Санкт-Петербурзі. Детальніше про організацію весілля в Санкт-Петербурзі для мешканців інших міст Росії дивіться за цим посиланням: Весілля в Санкт-Петербурзі
  • Для тих, хто вирішив обвінчатися в Санкт-Петербурзі. Детальніше про організацію вінчання в Санкт-Петербурзі для всіх закоханих Росії дивіться за цим посиланням: Вінчання в Санкт-Петербурзі
  • Для тих, хто вибрав Санкт-Петербург для свого весільного або романтичної подорожі з коханою людиною. Детальніше про організацію весільних подорожей і романтичних турів в Санкт-Петербург дивіться за цим посиланням: Весільні і романтичні тури в Санкт-Петербург
Вартість проживання вБельмондо Гранд Готель Європа

Вартість за запитом. Орієнтовна вартість проживання на 2 осіб від 14 000 рублів на добу. Постійно діють акції та знижки. Про наявність спеціальних пропозиції уточнюйте у менеджера



Що може бути приємніше, ніж потягувати коктейль під чарівні мелодії джазу, насолоджуючись вишуканим інтер'єром початку століття, дбайливо збереженим під час реновації?

Новости