Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до Великого Каньйону Вестра з Лас-Вегаса

Ще до початку наших пригод в Лас-Вегасі ми запланували дістатися і до Великого Каньйону. Це було б просто злочином з нашого боку, перебуваючи всього в 40 милях від штату Арізона, не відвідати Великий Каньйон. З'ясовуючи, де він знаходиться і як дістатися до Великий каньйон з Лас-Вегаса, ми вирішили реалізувати ще один пункт з нашого плану. Ми забронювали чисто американський кабріолет - яскраво-жовтий Шевроле Камаро. Ще до початку наших пригод в Лас-Вегасі ми запланували дістатися і до Великого Каньйону Бронювати краще через сервіси пошуку, наприклад, зручний сайт для бронювання автомобіля . Ми заплатили за наш «Камарік» на одну добу всього 55 доларів з усіма страховками і зборами, а бронювали за днів 5 до поїздки.

Гранд Каньйон дуже навіть «гранд», оглядових точок багато. Є три туристичних напрямки (рима), які можна відвідати у Великому Каньйоні:

  1. Вестра (West Rim)
  2. Саузрім (South Rim)
  3. Нозрім (North Rim)


Ми вибрали найближчим до Лас-Вегасу напрямок West Rim (120 миль), 2 години на машині і до Ваших послуг Skywalk (скляний міст над прірвою), 2 точки огляду Eagle Point і Guano Point, а також Hualapai Ranch (невелике село місцевого населення) . Рейсові автобуси сюди не ходять, дістатися до Великого Каньйону Вестра з Лас-Вегаса можна або самостійно на машині, або в складі туристичної групи. Знайти тур в Великий Каньйон в місті гріха не складає труднощів. Чи є в цьому сенс ... вирішувати Вам.

Наш навігатор знайшов маршрут в Великий Каньйон без проблем. Встали о 5 ранку і поїхали в надії зустріти світанок на одній з вершин Гранд Каньйону. Схід сонця в результаті ми зустрічали в дорозі. Світало так красиво, що не сильно і засмутилися, хоч цей пункт плану і залишився без галочки. Велика частина шляху проходила по хайвею. Дорога вранці була пустельна, як і сама місцевість, що характерно для Арізони. Дуже радувало якість дороги, їхати одне задоволення.

Дуже радувало якість дороги, їхати одне задоволення

Отже, нам вдалося самостійно дістатися до Великого Каньйону Вестра, але ця вже зовсім інша історія на краю прірви запаморочливої ​​краси природи .

Новости