Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Love Story 3: любовний трикутник російського окупанта

  1. 7-я окупаційна військова база в публікаціях InformNapalm

Виявлено «любовний трикутник» за участю офіцера управління 7-ї військової бази і двох громадянок України.

Судячи з кількості публікацій InformNapalm зі згадуванням в / ч 09332 (21 епізод), 7-а російська військова база 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу Збройних сил Росії, дислокована у м Гудаута (окупована Абхазія, Грузія), б'є всі рекорди і є самим воюючим з'єднанням Збройних сил Росії в Україні. Тому ми систематично проводимо моніторинг і вивчення інформації, пов'язаної з цією військовою частиною. За результатами нового OSINT-розслідування встановлено офіцер 7-й в / бази, що загубився в українсько-сепаратистському любовному трикутнику.

Об'єкт розслідування: залі Ілля Володимирович.

1984 р / р 1984 р / р. Родом з м Новокузнецька. Адреса: Новокузнецьк, Жовтневий проспект., 44, Центральний р-н. У 2001 році закінчив 97-ю школу Новокузнецька. Випускник загальновійськового факультету Новосибірського вищого військового командного училища 2005 року. Спеціальність: застосування підрозділів військової розвідки. З 2005 по 2010 рік служив в 17-ї окремої мотострілкової бригади (в / ч 65384, н / п Шалі, Чечня) 58-ї загальновійськової армії ЮВО. З 2010 року по теперішній час служить на 7-й окупаційної військовій базі (в / ч 09332, м Гудаута, Абхазія, Грузія), в 2010-2013 роках - у другому батальйоні, з 2013 року - в управлінні штабу бази, імовірно офіцер разведотдела, звання - майор. Активний в соціальних мережах, ловелас і любитель Селфі: VK (архіви профілю , фотоальбому , контактів ), facebook , OK , ICQ 589303490, moikrug , plus.google . Моб. телефон: 89133123622, +79409691684.

Одна з останніх нагород Залеева - « медаль генерал-лейтенанта Харазі » . Це нагорода т.зв. Міністерства оборони сепаратистської Абхазії (лицьова частина є тотожним однойменної медалі Міжнародного Союзу десантників, її можна купити за 7 доларів), яку фігуранту вручили 20 липня 2016 року під час офіційної церемонії нагородження, приуроченої до 98-й річниці утворення з'єднання, правонаступницею якого і є в / ч 09332 (див. відео 7 Краснодарська військова база -2016 , Хронометраж 15: 50-15: 56).

Один з останніх   статусів   в соцмережі ловеласа Залеева від 20 жовтня 2016 року говорить, що він нарешті знайшов свою єдину і неповторну Один з останніх статусів в соцмережі ловеласа Залеева від 20 жовтня 2016 року говорить, що він нарешті знайшов свою єдину і неповторну. Судячи з запису на цій же сторінці: «Сімейний стан: закоханий«, цієї єдиної і неповторної стала якась Катерина Донецька / ДНР , На момент публікації вже Катерина Залеева (архіви профілю , фотоальбому 1 , фотоальбому 2 , контактів ).

Судячи з запису на цій же сторінці: «Сімейний стан: закоханий«, цієї єдиної і неповторної стала якась   Катерина Донецька / ДНР   , На момент публікації вже Катерина Залеева (архіви   профілю   ,   фотоальбому 1   ,   фотоальбому 2   ,   контактів   )

В альбомах Катерини «ДНР» близько тисячі фотографій, в тому числі за 2016 рік з окупованої Абхазії , За 2015 і 2016 роки - з Сочі (історична територія абхазького царства Грузії, анексована Росією), а також ранні знімки за 2014-2015 роки (див. Фото 1 , 2 ) З рідного Донецька і відеоролик « жінки ополчення »З явним сепаратистським ухилом.

Фото   1   ,   2   ) З рідного Донецька і відеоролик «   жінки ополчення   »З явним сепаратистським ухилом

Встановити особу «Каті-ДНР» не склало труднощів: нею виявилася мешканка Донецька Катерина Володимирівна Щербакова (ще одна покинута сторінка ), Д / р 6 серпня 1988 року. профіль в facebook (архіви профілю , альбому , контактів ). Можливо, носить прізвище Кулинич, від першого чоловіка.

Важко сказати, коли і де познайомився залі з Катериною «ДНР» Щербакової (н а момент публікації вже Катерина Залеева). Але, повернувшись до 21 епізоду зі згадуванням «ростовско-українських відряджень» 7-ї військової бази, не можна виключити, що це знайомство могло статися під час перебування Залеева на тимчасово окупованій території Донбасу. Так чи інакше, зв'язок між ними простежується, хоча коханці особливо її не афішують (спільних фото і відвертих коментарів немає). Але факт залишається фактом: Е. Щербакова рідному Донецьку і боротьбі з «київської хунтою» вважала за краще безтурботне життя на півднях, на утриманні російського офіцера.

Але на цьому історія кохання майора Залеева не закінчена. Вдалося з'ясувати, що до відносин з Катей- «ДНР» у нього був любовний зв'язок і навіть заручини з іншого громадянкою України, якоїсь Ганною Арютюновой (архіви профілю , фотоальбому , контактів ), В « ОК » , Д / р 3 січня 1991 року, в 2014 році закінчила Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. На інший, занедбаної сторінці Анни - Ануш Арутюнян (архіви профілю , фотоальбому , контактів ) - можна зустріти не одну її спільну фотографію з Залеевим з Абхазії періоду з січня по червень 2014 року. Ряд фотографій з Абхазії і з військової бази в Гудауті є і в новому профілі Анни Арутюновой, а серед її друзів присутні контакти з Гудауті. Наприклад, Олександра Штонденко- Худякова - дружина російського офіцера Володимира Штонденко, згадувана в публікації InformNapalm « Династія російських військових злочинців. біографія окупанта «, З якою Арутюнова познайомилася під час неодноразових поїздок до коханця в Абхазію, в порушення закону Грузії «Про окуповані території».

Нагадуємо, що це не перший «військово-польовий роман» між окупантами і громадянками України. Інші love story дивіться в попередніх публікаціях InformNapalm:

  • 7-я окупаційна військова база в публікаціях InformNapalm

    Бази даних фіксації кадрових російських військовослужбовців і доказів їхньої участі в бойових діях в Україні на стороні об'єднаних російсько-терористичних сил доступні за постійною посиланням: https://informnapalm.org/database .

Постскриптум. Начебто розставлені всі крапки над i. Офіцер ЗС РФ, передбачуваний учасник російського вторгнення на Донбас з 7-ї військової бази з Гудауті (окупована Абхазія, Грузія) майор залі вивернуть навиворіт. Але у нас все ж залишився один відкрите питання. Йдеться про т.зв. орденських планках, помічених на його формі. Нам не вдалося ідентифікувати їх відповідність яким-небудь певним нагород. Хоча, з іншого боку, з цим не розібрався і сам фігурант нашого розслідування, який носить їх то правильно, то догори дригом.

Матеріал до публікації підготовлений на підставі власного OSINT-розслідування. Автор Іраклій Комахідзе

(CC BY) Інформація підготовлена спеціально для сайту   InformNapalm (CC BY) Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org , При передруку і використанні матеріалу активне посилання на авторів і наш проект обов'язкове.

Закликаємо читачів активно ділитися нашими публікаціями в соціальних мережах. Винесення матеріалів розслідувань в публічну площину здатне переламати хід інформаційного та бойового протистояння.

Новости