Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

про готель

  1. Номери готелю Миколаєва - «Атріум».
  2. Всі зручності для відпочинку в нашому готелі.

«Мал золотник, да дорог!» - ця старовинна прислів'я в повній мірі може бути застосована до невеликого, але дуже гостинному, готелю «Atrium» в Миколаєві. Будівля міні-готелю зведено в центрі міста, в одній з наймальовничіших основних частин міста. Десять хвилин ходьби відділяють постояльців готелю від торгового комплексу «Сіті-центр».

Місто Миколаїв славний не тільки своїми суднобудівними верфями, парками і садами, а й привітним гостинністю. Перебування в місті залишить незабутні враження!

Готель «Atrium» - будівля з двох поверхів. Перший відведено під ресторан італійської кухні «Viva Italia» . Його затишне приміщення оформлене в стилі сучасних італійських ресторанів. Тому, відвідавши його, ви поринете в атмосферу душевності і домашнього затишку. Меню ресторану складається зі страв середземноморської кухні, яка славиться своїми стравами з різних сортів середземноморської риби, овочів, фруктів і, звичайно ж, італійських вин.

Номери готелю Миколаєва - «Атріум».

На другому поверсі розташовані готельні номери . Всього їх шість: один номер класу « люкс »З двох кімнат, один номера« Полу-люкс »Однокімнатний, один номер класу« покращений »Однокімнатний і три однокімнатних номери класу« студія ».

Всі номери міні-готелю, без винятку, обладнані кондиціонерами. Це дозволяє гостям відчувати себе комфортно під час літньої спеки. У холодну пору року вас зігріє система опалення, яка працює цілодобово.

Кожен номер «Atrium» можна порівняти з невеликою затишною квартирою, оскільки вони мають маленькі кухні, обладнані мікрохвильовою піччю, холодильником, чайником і іншої побутової технікою. У номерах облаштовані ванні кімнати з душовими кабінами та туалетами. У ванній передбачено наявність великого махрового рушника, фена, парфумерного міні-набору для особистої гігієни.

Всі зручності для відпочинку в нашому готелі.

В готелі Миколаєва є підключення до супутникового і кабельного телебачення. На всій території готелю працює бездротова мережа Інтернет, а його постояльці можуть підключитися до цієї послуги безкоштовно.

Міні-готель «Atrium» один з небагатьох готелів, в яких дозволено проживання постояльців зі своїми домашніми улюбленцями. Завдяки цьому клієнти готелю позбавлені зайвих переживань про долю вихованців, залишених удома.

Завдяки цьому клієнти готелю позбавлені зайвих переживань про долю вихованців, залишених удома

В готелі цілодобово працює ресепшн, звернувшись в який ви можете отримати будь-яку, цікаву для вас інформацію. Також готель надає послугу « бронювання номерів », Що значно економить час гостей і збільшує можливість зняти номер заздалегідь. По приїзду в Миколаїв ви можете скористатися послугою «трансфер» за додаткову плату. Співробітник готелю зустріне вас в будь-якій точці міста, і з комфортом доставить в готель.

У готелі до ваших послуг пральня, прасувальна кімната, безкоштовна автостоянка.

Слід зауважити, що в готелі паління в номерах заборонено. Однак є спеціально обладнане приміщення для куріння.

Новости