Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

готель Мілан

Елегантний 4-зірковий готель «Мілан» знаходиться в 20 хвилинах їзди від аеропорту Домодєдово. До послуг гостей безкоштовний трансфер до аеропорту, безкоштовний цілодобовий фітнес-центр і безкоштовний високошвидкісний Wi-Fi. Елегантний 4-зірковий готель «Мілан» знаходиться в 20 хвилинах їзди від аеропорту Домодєдово

Просторі звукоізольовані номери та люкси готелю «Мілан Москва» оснащені кондиціонером, телевізором із супутниковим телебаченням, а також в числі зручностей сейф, письмовий стіл та міні-бар. У ванній кімнаті з душем надаються безкоштовні туалетно-косметичні приналежності, халат, тапочки та фен.

В елегантному ресторані «Тіберіо» зі світлим інтер'єром і люстрами подається різноманітний сніданок, а також страви середземноморської та азіатської кухні. У лаундж «Вісконті» з розкішними кріслами і каміном можна замовити вишукані напої. У ресторані Grut пропонується пиво, зварене в пивоварні готелю, а також м'ясні страви, приготовані на грилі. Діти можуть провести час в ігровій зоні ресторанів, де по вихідних проводиться безкоштовна анімаційна програма для дітей.

У декількох хвилинах ходьби від готелю працюють різні магазини.

На території готелю «Мілан» надається безкоштовна парковка. Московська кільцева автомобільна дорога (МКАД) проходить всього в 4 км. Станція метро «Домодєдовському» знаходиться в 10 хвилинах ходьби.

Новости