Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сонячний В'єтнам Частина 1

Відпочивали Ми у В'єтнамі 2-ий раз в 2014 році в серпні, відмінний місяць для відпочинку, а так само в період з 29.06.16 по 10.07.2016, скажу, що це дуже жаркий період для пляжного отдиха.Солнце дуже активне в липні, що не можу сказати про серпень. Летіли ми Пегасом, все як завжди, нічого нового. Прилетіли, встретелі, трансфером довезли до отеля.На наступний день Пегас зібрав туристів в холі і почав розповідати про екскурсії. Як я не люблю, коли нав'язують, то що тобі не потрібно. Загалом, сказала гіду, що мене нічого із запропонованого не цікавить, що ввело її, звичайно, ж в шок.Ну як так, так у неї нічого не купили. Більше вона з нами навіть не віталася)))! Ціни, як Ви знаєте в 2, а може і в 3 рази вище, ніж в місцевих крамницях.

Так як в 2014 році ми летіли перший раз до В'єтнаму, то я вже ознайомилася з цінами і заздалегідь забронювала екскурсії. Вибрала місцеві турфірми "Москва", ціна відповідала сподіванням.

Вибрала я Далат 1 день, Водоспад ЯнгБей, Південні острови.

1) Далат В'єтнам я вляется другим експортером кави, після Бразилії. Саме в околицях Далата розташовані кавові плантації. 1) Далат В'єтнам я вляется другим експортером кави, після Бразилії По дорозі в Далат можна зупинитися на будь-якому кавовому поле і побачити своїми очима кущі ароматних деревьев.А так само в місцевих крамницях спробувати каву. Головне привезти Кава Лювак. Лювак - цей звір дикий, а тому він вільно бродить по кавовій плантації в пошуках самих стиглих кавових зерен. При цьому, він поїдає лише верхню оболонку зерна, залишаючи саме зерно в цілості й схоронності. Але це ще не все! У шлунку мусанг азійський ці зерна насичуються таким речовиною, як мускус (цибетин). Під його впливом відбувається зміна хімічного складу зерна, в результаті чого ексклюзивний кави набуває неповторний і неповторний смак. Кава Лювак стане найкращим подарунком, привезеним з В'єтнаму.

Для чого ж все їдуть в Далат по серпантину ??? Звичайно ж, щоб побачити незвичайний готель Гостинний дім "Ханг Нга". Для чого ж все їдуть в Далат по серпантину Про нього і в "Орел і решка" показували, розповідали. Моя думка, що місце і правда незвичайне, але будь-якого захоплення я невипробувані. Туристів тьма, місця мало.

Найбільше мене вразила Linh Son Pagoda. Дуже красиве місце, спокій і тиша навколо. Елегантний вигляд і естетична привабливість зробили її однією з головних визначних пам'яток міста Далат. Храм користується великою популярністю серед буддистів і туристів, особливо у весняний період. Найбільше мене вразила Linh Son Pagoda

У десяти кілометрах від в'єтнамського міста Далат знаходиться прекрасне місце - Перевал дебатів. Саме там розташований однойменний водоспад дебатів. Його складно назвати потужним або великим, але він гарний по-своєму - вода спадає з кам'яної брили, висотою 10 метрів, прямо в озеро, що переходить в невелику річку. Тут ви зможете прогулятися над водою по бамбуковому мосту і зробити кілька хороших знімків. Водоспад дебатів оточений екзотичним парком з квітковими клумбами, кафе, храмами, музеями, а також слонами, на яких ви зможете прокотитися за окрему вартість. У десяти кілометрах від в'єтнамського міста Далат знаходиться прекрасне місце - Перевал дебатів

Скажу, що екскуріі на 1 день цілком хватает.Не сумніваюся, що є інша думка;)))

2) Водоспади ЯнгБей

Екологічний парк Янг Бей (Yang Bay Waterfalls) знаходиться приблизно в 45 км від Нячанга і на висоті 550 метрів над рівнем моря.Первим місцем наших відвідин виявилося Дерево Бажань і ставок з величезними золотими рибами. Екологічний парк Янг Бей (Yang Bay Waterfalls) знаходиться приблизно в 45 км від Нячанга і на висоті 550 метрів над рівнем моря Дерево Бажань знаменито у всьому В'єтнамі, місцеві племена Раглан приходять до нього, щоб попросити щастя і здоров'я своєї сім'ї, а щоб бажання здійснилося, на кроні дерева потрібно зав'язати стрічку з написаним на ній побажанням. Незвичайне дерево має вісім сторін, кожна з яких символізує одну з восьми найважливіших аспектів життя людини: щастя, радість, любов, діти, сім'я, знання, мудрість і здоров'я. Ми були не виняток, і теж зав'язали стрічку.

Далі ми поїхали на крокодилячу ферму. Тут багато маленьких крокодильчиків гріються на сонечку або ліниво плавають у воді. Їх можна погодувати, співробітники ферми видають вудки з шматочками м'яса.

Природно все за окрему плату Природно все за окрему плату. Так само можна сфотографуватися з крокодильчиком. На терені парку є зоопарк з мавпочками, ведмедями, страусами. Ще ви можете взяти участь в поросячих перегонах і виграти подарунок на згадку про поїздку.

Внизу водоспаду облаштований пляж з лежаками. Вода чиста, заходиш в воду, а рибки лоскочуть ніжки. У Парку ЯнгБей є термальні джерела з гарячою і холодною водою, що дуже расслаляет після тривалої екскурсії.

3) Південні острови

Рано вранці за нами заїхав автобус і доставив на південну пристань Нячанга, було дуже багатолюдно, стояло багато катерів. Перша зупинка - острів Три Нгуєн, на якому розташувався екзотичний океанаріум, чимось нагадав Crazy House. Рано вранці за нами заїхав автобус і доставив на південну пристань Нячанга, було дуже багатолюдно, стояло багато катерів Усередині дуже незвично, стіни, підсвічування, оформленіе.Следующей зупинкою став невеликий острів Мун. Можна було самому вибрати, чим займатися на острові: дайвінг, поїздка на човні зі скляним дном або звичайний снорклінг.Обед у нас був в плавучий деревне.Можно було замовити, то що ви захочете. А так же відвідали острова Міеу, Мот і Там.

А так же відвідали острова Міеу, Мот і Там

PS Продовження моєї розповіді читайте в наступній статті.

Для чого ж все їдуть в Далат по серпантину ?

Новости