Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп Овна на 2009 рік

  1. ОВЕН
  2. Гороскоп на 2009 рік Овна знаку Зодіаку
  3. Гороскоп на 2009 рік - Овен: робота і гроші
  4. Гороскоп на 2009 рік - Овен: любов і сім'я
  5. Гороскоп на 2009 рік - Овен: відпочинок

гороскоп на 2009 рік Овен

ОВЕН

21.03-20.04

Керуюча планета: Марс Керуюча планета: Марс

Стихія: Вогонь

Символи: баран, олень, червоно-жовті й зелені квадрати

Щасливі дні: вівторок, неділя

Невдалі дні: п'ятниця, субота

Метал: залізо, сталь

Дорогоцінний камінь: діамант

Рослина: чортополох

Нумерологія: цифра 5

Найбільш вражаючий колір: червоний

протилежний знак: ваги


Гороскоп на 2009 рік Овна знаку Зодіаку

2009-й - це, безсумнівно, ваш рік. На цей раз ви - обранець долі. Приготуйтеся до того, що перед вами відкриються грандіозні можливості, а вам потрібно буде тільки правильно розпоряджатися представленими шансами. Ось тільки важливо зрозуміти як це - правильно? Але тут вам допоможе інтуїція. Довіртеся їй, і все буде добре.

Цього року вам все виявиться під силу, ви зможете здійснити свої давні мрії, поліпшити якість життя, досягти успіху в багатьох справах, а може бути, і почати все заново, з чистого аркуша, якщо в цьому є необхідність. Але перш ніж почати, подумайте: - чи потрібно вам це. І якщо так, тоді вперед, без всяких сумнівів! Причому часу на те, щоб довго налаштовуватися і розгойдуватися у вас не буде. Приготуйтеся до рішучих дій. Події можуть почати розгортатися з середини лютого.

Можливо, в якийсь момент ви відчуєте втому, вам захочеться кинути все, відійти від справ. Не піддавайтеся слабкості! У такі моменти включаться ваші внутрішні резерви, а підтримка прийде від близьких людей. Будьте готові до позитивних змін, Іо ні не змусять себе довго чекати. Уже в перші місяці року ви отримаєте приємні звістки.

У великій мірі успіх буде супроводжувати активним представникам даного знаку, які беруть від життя все, що вона пропонує. Тому досить сидіти, склавши руки, беріться за справу. Ні кроку на місці - весь час вперед і вперед! Але на удачу можуть розраховувати тільки ті Овни , Які не намагаються пробити собі дорогу за рахунок інших людей, залишаючи за собою шлейф принижень і образ. Тим, хто звик жити за чужий рахунок, пані Фортуна навряд чи посміхнеться в цьому році. Пам'ятайте, що найкраща політика - це порядність.


Гороскоп на 2009 рік - Овен: робота і гроші

Якщо ви належите до числа людей, які ніяк не можуть знайти справу, яка була б до душі або зарплата залишає бажати кращого, то можете налаштуватися на приємні зміни. Цього року вам буде надана можливість докорінно змінити цю ситуацію. Правда, для цього потрібно буде докласти певних зусиль, а не чекати манни небесної. Але якщо ви поставите перед собою мету змінити або поліпшити умови праці, то обов'язково досягнете позитивного результату.

Вам мають бути грандіозні справи, ви зможете розширити поле діяльності. Звичайно, може статися і так, що роботи буде дуже багато, і вам доведеться буквально розриватися на частини. У вашої уваги та участі потребуватимуть не тільки колеги, але і керівники. Тому будьте готові опинитися в самому центрі подій. Але не варто брати на себе занадто багато. Виберіть те, що, на ваш погляд, зараз найголовніше, і спокійно йдіть до мети.

А ось в січні спокійно відпочити, все обдумати і намітити план заходів для здійснення поставлених цілей. А з настанням лютого сміливо приступайте до реалізації своїх планів, і все врешті-решт вийде. Навіть тих представників даного знаку, яких все влаштовує в професійній діяльності і в чиї плани не входить зміна місця роботи, чекають приємні сюрпризи. Кому-то можуть надійти цікаві ділові пропозиції, деяких чекає підвищення по службі, а окремих представників даного знаку чекає запаморочливий кар'єрний зліт.

Однак не варто відчувати запаморочення від успіхів, пам'ятайте, що багато чого ви досягнете не поодинці, а завдяки підтримці друзів і родичів. Всі бажані зміни постарайтеся провести до середини вересня, тому що саме з лютого по вересень ви будите на піку своєї активності, а обставини можуть складатися найсприятливішим чином. Зірки дивляться на вас прихильно.

У фінансовому відношенні 2009 рік має вас порадувати. У вас можуть з'явитися нові джерела доходу завдяки вашій активності, цілеспрямованості і бажання. Можливо, вам вдасться здійснити свою мрію і придбати те, що ви давно хотіли купити, але не могли собі цього дозволити. Постарайтеся розпорядитися грошима розумно. Не забувайте і про благодійність. Все повернеться до вас сторицею.


Гороскоп на 2009 рік - Овен: любов і сім'я

Наступаючий рік повинен скластися для вас найбільш позитивним чином. Можливі несподівані повороти в долі, які сприятливим чином відіб'ються на вашому особистому житті, і вона виявиться наповненою до відмови і заграє всілякими відтінками. Якщо ви ще не зустріли свою долю, але мрієте знайти половинку, то вам буде надана можливість провести зміни в особистому житті.

Не виключено, що той, хто призначений вам долею, знаходиться зовсім поруч з вами, треба тільки уважніше подивитися навколо себе. Пам'ятайте: не все те золото, що блищить. Інший раз справжні скарби таяться як раз не під самою блискучою «обгорткою». До речі, пам'ятаєте, що ревнощі вам не до лиця.

Багатообіцяючим для доленосної зустрічі може виявитися період з лютого по червень, вересень і грудень. Якщо ви збираєтеся вступити в шлюб, то краще за все для цієї мети підійде перша половина року. Відносини, узаконені в цей період, обіцяють бути міцними і стабільними.

сімейні Овни зможуть зробити себе і улюблених людей трішечки щасливішими. Ваші рідні і близькі в цьому році будуть мати гостру потребу в вашої допомоги і підтримки, і ви зможете стати для них надійною опорою. Але і вони зможуть допомогти вам при необхідності. Будьте більш терпимі до недоліків близьких, пам'ятайте, що і на сонці є плями, і тоді обстановка в вашому домі стане спокійною і комфортною.

До речі, постарайтеся бути більш розбірливими в знайомствах. Може трапитися так, що у вас з'являться нові друзі, які зачарують вас, однак не поспішайте при цьому рвати старі зв'язки. Як то кажуть, старий друг краще нових двох.

Цього року багато представників даного знака захочуть поповнити ряди батьків. Та й у тих, хто вже має статус мами і тата, дитяча тема теж вийде на перший план. Взагалі, наступаючий рік для вас можна назвати роком сім'ї. Хтось зміцнить вже існуючі відносини, хтось поповнить сім'ю новонародженим . Не забувайте, що діти - це величезне щастя, тому якщо постане питання про появу в сім'ї малюка, вирішуйте його позитивно. Дитина, зачата в 2009 році, стане вашою радістю і втіхою.


Гороскоп на 2009 рік - Овен: відпочинок

В цьому році не тягніть з відпусткою. Сплануйте свій відпочинок за раніше. Може так статися, що в кінці літа на вас навалиться стільки справ, що як слід відпочити вам не вдасться. Будите крутитися, як білка в колесі. Однак відпочити вам необхідно. Адже навіть у металу є запас міцності, що вже говорити про людину! Постарайтеся на час забути про справи, розслабтеся, і ця недовга перепочинок допоможе вам надалі впоратися з будь-якою справою.

Для відпочинку найсприятливішими місяцями будуть квітень, травень і червень. Неважливо, проведете ви свою відпустку в рідних пенатах або вирішите вирушити в далекі країни. Головне для вас - це якомога більше часу проводити на свіжому повітрі. Тому, якщо ви не збираєтеся в подорож, а вирішили відпочити в місті або за його межами, на дачній ділянці, то постарайтеся саме відпочити, а не звалювати на себе всі турботи, пов'язані з домашнім господарством. Не проводьте весь час на грядках, краще полежте в гамаку, приймаючи повітряні ванни.

Ви знайшли відповідь на своє питання?

Продовжіть пошук:

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс.Дзен

Дзен

25.07.2019 17:35:00
Як знизити вагу, не голодуючи?
Ви коли-небудь чули, що схуднути можна без голодування? Не всі вірять в можливість цього. На щастя, існують універсальні поради та прийоми щодо зниження ваги, які допомагають скинути зайві кілограми без необхідності голодувати. 25 25.07.2019 17:06:00
Чи допомагає схуднути овочевий порошок?
Протеїновий порошок, шийки і вівсянка: у більшості любителів фітнесу ці інгредієнти завжди під рукою. Однак останнім часом до них приєднався ще один продукт: зелений овочевий або рослинний порошок. Що це таке і чи корисний він для схуднення? 24.07.2019 18:09:00
Чи потрібно снідати?
Часто кажуть «Снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак», але чи так це? Ми вирішили дізнатися, чи дійсно необхідно снідати і як краще це робити. 24.07.2019 17:38:00
Чому товсті ноги краще, ніж товстий живіт?
На жаль, неможливо вплинути на вибір місця, в якому активно відкладається жир. Це місце дуже важливо, оскільки, згідно з новим дослідженням, воно може навіть зробити істотний вплив на здоров'я. 23.07.2019 15:50:00
8 принципів правильного схуднення
Успішна і правильна втрата ваги - завдання не таке складне, як здається на перший погляд. Переконатися в цьому ви зможете, прочитавши нашу статтю! 23.07.2019 15:25:00
Надмірна вага: причини, наслідки, способи позбавлення
Надмірна вага може бути джерелом різних захворювань і є наслідком неправильного харчування і відсутність фізичного навантаження. Однак це не вирок і не привід опускати руки - позбутися від зайвих кілограмів реально! Всі новини

Ось тільки важливо зрозуміти як це - правильно?
Ви знайшли відповідь на своє питання?
Як знизити вагу, не голодуючи?
Ви коли-небудь чули, що схуднути можна без голодування?
Чи допомагає схуднути овочевий порошок?
Що це таке і чи корисний він для схуднення?
Чи потрібно снідати?
Часто кажуть «Снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак», але чи так це?
Чому товсті ноги краще, ніж товстий живіт?

Новости