Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чоловік-Щур - жінка-Свиня (Кабан)

  1. Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан) - сумісність
  2. Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан) - сумісність в коханні
  3. Поради від «Місяця сьогодні» парі Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан)

Сімейні стосунки в сумісності чоловіка-Щури і жінки-Свині (Кабана), можна вважати, досить гармонійними і перспективними, оскільки кожен з подружжя знаходить іншого, вельми привабливим людиною, як у фізичному, так в духовному плані

Сімейні стосунки в сумісності чоловіка-Щури і жінки-Свині (Кабана), можна вважати, досить гармонійними і перспективними, оскільки кожен з подружжя знаходить іншого, вельми привабливим людиною, як у фізичному, так в духовному плані. В цілому їх любовні відносини складаються благополучно.

Жінка-Свиня (Кабан) чекає від чоловіка-Щури лицарських вчинків, а він з усією своєю проникливістю розуміє це і намагається відповідати її побажанням. Взаємне тяжіння між ними не слабшає навіть з роками, оскільки ця пара має багато спільного, і різного, і при цьому можуть доповнювати якості один одного. У рідкісних випадках вони приходять до розриву союзу. І якщо трапляється так, що в стосунках не вистачає іскорки, вони повністю компенсують це душевним спокоєм і стабільністю відносин. Вони постійно підтримують інтерес один до одного своїм неповторним стилем спілкування, почуттям гумору і оригінальністю суджень. Обом партнерам подобається активна життя, вони люблять світські вечірки, галасливі компанії і різні задоволення.

Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан) - сумісність

Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан) з перших хвилин знайомства притягуються один до одного незримими ниточками. Ці знаки врівноважують і доповнюють один одного. Жінка-Свиня (Кабан) завжди життєрадісна і оптимістична і це свій настрій передає вічно неспокійного і метушливому чоловікові-Пацюкові . А він, навіть на підсвідомому рівні розуміє, що цій жінці можна довірити всі свої секрети, вона ніколи не обдурить, не зрадить, чи не буде насміхатися і не розголосить про це подружкам. У жінки-Свині (Кабана), побачивши чоловіка-Щури виникає сильне бажання стати для нього надійним тилом і підтримкою, їй дуже імпонує його надійність і чарівність. Єдине, їй потрібно навчитися говорити «ні», коли вона дійсно з чимось не згодна, інакше вона ризикує потрапити в залежне становище, а чоловікові-Пацюкові варто проявляти хоч трохи більше такту, щоб не принижувати гідності своєї дружини і не зловживати її довірливістю .

Жінка-Свиня (Кабан) має м'який і жіночним характером, і вона готова пробачити своєму чоловікові все що завгодно. Вона добра і розумна, оптимістична і незвичайно легко ставиться до всіх життєвих труднощів. Вона допомагає чоловікові-Пацюкові прийняти важливе рішення без суєти і в спокійному стані. Чоловік-Щур знайде в жінці-Свині (Кабані) ідейного натхненника і музу, здатну розширити його горизонт світогляду. А чоловік-Щур здатний навчити жінку-Свиню (Кабана) діяти більш рішуче, без звичної для неї повільності. У неї є звичка все зважувати і ретельно обмірковувати кожну деталь, перед прийняттям рішення. Вона намагається врахувати всі можливі наслідки і той вплив, який її дію зробить на її оточення. Чоловік-Щур зможе гідно оцінити притаманні жінці-Свині (Кабана) вдумливість і уважність і, більш того, він допоможе їй побачити відкриваються перед нею нові можливості, адже дуже часто, поки жінка-Свиня (Кабан) роздумує і вичікує, вона програє.

Жінка-Свиня (Кабан) відрізняється патологічної чесністю. Вона ніколи не обдурить іншої людини, і прагнення кого-небудь використовувати оточуючих в своїх цілях може злегка покоробити її. Чоловікові-Пацюкові доведеться переконати свою партнерку-Свиню (Кабана) в тому, що він ніколи не надійде з нею подібним чином. І, більш того, йому доведеться захищати її від безпринципних людей. Жінка-Свиня (Кабан) не вміє обманювати і часом просто не бачить якихось дрібниць, що сигналізують про обман, тому в деяких випадках вона ризикує стати жертвою шахраїв.

Варто зауважити, що чоловік, народжений в рік Щура має досить жорстким і запальним характером і рівень самоконтролю знижений, тому у відносинах можуть виникати непорозуміння, або занадто різкі спалахи емоцій. Однак, жінка-Свиня (Кабан) від природи надзвичайно мудра і завдяки цьому у неї є всі шанси, щоб створити з чоловіком-Крисою довгі і щасливі відносини, незважаючи на те, що це їй дається нелегко, оскільки чоловік-Щур особистість досить різка і агресивна, що вимагає постійної уваги до своєї персони.

Жінка-Свиня (Кабан) відмінна господиня і справжня берегиня домашнього вогнища. Вона славиться своєю гостинністю і привітністю. Але, чоловікові-Пацюкові спокійного побуту замало. Йому необхідна ще і життя суспільне. А ось жінці-Свині (Кабана) набагато комфортніше перебувати в домашній обстановці. Жінка-Свиня (Кабан) за своєю природою спокійна і доброзичлива, а чоловік-Щур - метушливий і меркантильний. Подружжя мають багато друзів. Але, до жінки-Свині (Кабана) тягнуться люди, тому що вона завжди готова їх вислухати і допомогти, а чоловік-Щур заводить тільки корисні знайомства.

Жінка, народжена в рік Свині (Кабана), володіє м'якою душею , Тому частенько трапляється, що чоловік-Щур боляче ранить її своєю жорстокістю і агресивністю в деяких вчинках, особливо коли у нього щось не виходить, або його плани знаходяться під загрозою. Жінка-Свиня (Кабан) настільки м'яка і ранима, що якщо відчує, що партнер став приділяти їй менше часу і уваги, то вона може вирішити, що відносини йому не потрібні або, ще гірше того, - що вона не варта цього чоловіка. У цих випадках жінці-Свині (Кабана) ні якому разі не можна показувати себе винуватою, інакше чоловік-Щур стане ще більш прискіпливим і вимогливим. Заради благополуччя сім'ї тут обом важливо йти на компроміс. Жінці-Свині (Кабана) необхідно зрозуміти і прийняти важливість ділових планів та робочого часу чоловіки-Криси, а він - повинен навчитися підбирати більш м'які вираження і не проявляти агресивності.

В даному союзі обоє відрізняються винахідливістю, інтелектуальним розвитком, різниця лише в тому, що чоловік-Щур мислить завжди ощадливо і поверхнево, в той час як дівчина-Свиня (Кабан) живе почуттями і шукає глибинну суть речей. Відносини в цій парі складаються ідеально доти, поки технічність чоловіки-Щури не перетинається з почуттями жінки-Свині (Кабана). Тому дуже добре, якщо їх відносини почнуть розвиватися з ділового партнерства, а вже потім, коли спалахне «іскра» переходити на любовні відносини. Дівчина-Свиня (Кабан) незвичайно жіночна і має величезний потенціал. Вона велелюбна і не соромитися говорити про свої почуття, а ось чоловік-Щур не звик відкрито висловлювати свою любов, тому до таких проявів своєї жінки він ставиться досить насторожено.

Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан) - сумісність в коханні

Сексуальна сумісність пари чоловік-Щур, і жінка-Свиня (Кабан) просто ідеальна. Обидва дуже люблять секс і інші радощі життя. Між ними постійно проскакують іскри, і їм важко навіть незначний час обходиться без інтимного спілкування. Фізичне тяжіння між ними настільки сильно, що вже часто на першому побаченні вони виявляються в ліжку. Їхні стосунки сповнені пристрасті, ніжності, романтики і чуттєвості. Правда, велелюбна жінка-Свиня (Кабан) нерідко ставить в тупик чоловіка-Щура своїми надмірностями і хоче від нього неможливого. Вона налаштована більше на фізичне задоволення, а він на духовне єднання.

Поради від «Місяця сьогодні» парі Чоловік-Щур і жінка-Свиня (Кабан)

Щоб сімейні відносини чоловіки-Щури і жінки-Свині (Кабана) були ще міцнішими, парі необхідно знайти спільну справу, яка буде цікава обом і об'єднати свої зусилля. Це може бути і хобі, і спільний бізнес або навіть заняття спортом. Також ні чоловікові-Пацюкові, ні жінці-Свині (Кабана) не варто проявляти зайву активність, намагаючись взяти на себе роль лідера, оскільки жоден з них не володіє достатньою силою волі і рішучості, щоб взяти на себе відповідальність за долю іншої людини. І, найважливіше - необхідно щоб в цьому союзі партнери розвивалися, а не витрачали час на сварки, суперечки і відстоювання своїх позицій.

Новости