Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Окупанти несподівано вирішили зробити Сімферополь і Донецьк "містами-побратимами" (фото)

«Сімферополь і Донецьк стануть містами-побратимами», - таку новину озвучили на телеканалі окупантів Криму «Ялта-24».

«Глава адміністрації Сімферополя Геннадій Бахарєв підпише в Новоросії угоду про встановлення побратимських відносин з Донецьком. Центральною подією візиту кримської делегації стане укладення угоди про встановлення побратимських відносин між муніципальним освітою міський округ Сімферополь Республіки Крим та містом Донецьк Донецької народної республіки. Делегація Сімферополя відвідає Донецьк 26-27 серпня, візит приурочений до Дня міста Донецька. До складу делегації, очолюваної Бахаревим, також увійдуть представники міської ради. Як зазначено на офіційному порталі уряду Криму, на даний момент у Сімферополя десять побратимів - Іркутськ, Омськ, Новочеркаськ (Ростовська область), Кечкемет (Угорщина), Русе (Болгарія), Сейлем (США), Хайдельберг (Німеччина), Чернівці (Україна) , Ескішехір (Туреччина) і Південно-Західний адміністративний округ Москви », - повідомляє сайт телеканалу, з посиланням на в прес-службу міської адміністрації Сімферополя.

Скріншот з кримського інтернет-ресурсу

Новина Кримського ресурсу окупантів розмістив в двох група донецьких патріотів колишній житель Донецька, який працював на стрічці оголошень одного з донецьких ЗМІ.

«Все логічно! Брати по нещастю ... ». «Десять міст-побратимів у українського Сімферополя. А з включеним містом тепер, крім донецьких братанів, брататися більше нікому »,« Мишебратья »,« Хто цей казковий дебіл, який запостив посилання на цю новину в українській групі? Де він в Донецьку працював, хто пам'ятає? Де працювала ця висхідна зірка ялтинської журналістики - «побратимських»? - так коментували цю новину в українських патріотичних групах.

А ось у самих прихильників так званої «Донецької народної республіки» це новина практично ніякої реакції не викликала, в трьох групах прихильників «ДНР» був усього лише один коментар: «І, чо? Прут на День міста пожерти і випити на халяву? Привезли б чого-небудь! Ну, рибки хоча б! ».

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

А з включеним містом тепер, крім донецьких братанів, брататися більше нікому »,« Мишебратья »,« Хто цей казковий дебіл, який запостив посилання на цю новину в українській групі?
Де він в Донецьку працював, хто пам'ятає?
Де працювала ця висхідна зірка ялтинської журналістики - «побратимських»?
Прут на День міста пожерти і випити на халяву?

Новости