Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Стягнули Національну гвардію, стоять автозаки: активісти заявляють про підготовку зачистці наметового містечка під Радою (фото, відео)

Під парламент звезли поліцію і загони Національної Гвардії. Також з боку Маріїнського парку стоять машини швидкої допомоги, пожежні машини і автозаки. Під парламент звезли поліцію і загони Національної Гвардії

Активісти, які знаходяться в наметовому містечку, готуються до захисту / Facebook Ruhnovihsyl

Читайте також У Луцьку побіліся депутати (фото, відео)

Про це повідомив народний депутат Семен Семенченко в відео, опублікованому на сторінці в Facebook .

Він повідомив, що під парламент звезли поліцію і загони Національної Гвардії. Також з боку Маріїнського парку стоять машини швидкої допомоги, пожежні машини і автозаки.

Семенченко додав, що гаками і тросами знесуть встановлений паркан навколо табору. У силовиків з собою кусачки і засоби для демонтажу паркану.

Активісти, які знаходяться в наметовому містечку, готуються до захисту, зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, 27 лютого біля парламенту відбулися зіткнення між правоохоронцями і мітингуючими . Спочатку поліцейські відтіснили мітингувальників від огорожі, встановленого біля Верховної Ради.

Також правоохоронці відібрали у мітингувальників шини. Кілька учасників акції кинули в бік правоохоронців димові шашки. Крім того, правоохоронці пішли в сторону наметового містечка, встановленого біля ВР. Активісти вийшли з наметів і оборонялися палицями, також вони кидали в поліцейських пляшки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости