Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Питання мандрівників про Іспанії

Яка ціна на комплекту (шезлонг і парасолька) на пляжі Кала Маршал?

Питання по місцю: Пляж Кала МаршалКакова вартість шезлонга і умбрелли на пляжі Кала Маршал?

Рада Європейського Союзу 06.06.2019г. прийняв поправки до Шенгенського візового кодексу.
Згідно з цими поправками: По-перше, не переживайте - поки нічого не змінилося, але зміниться в найближчому майбутньому.
Отримати річну мультивізу можна буде за умови, що в паспорті вже є не менше трьох віз, отриманих протягом двох попередніх років. Отримати мультивізу на два роки вийде, якщо до цього у вас була віза на рік. Шенген на п'ять років дадуть тим, хто отримував дворічну візу за останні три роки. Загальна і головна умова для всіх - коректне використання віз (тобто віза, отримана в конкретну країну Шенгену обов'язково повинна бути використана).
Ще одна зміна: документи на візу тепер можна буде подавати за півроку, але не пізніше, ніж за 15 днів до поїздки. Передбачається можливість заповнення і підписання форми заявки в електронному вигляді.
Новий кодекс також збільшує вартість короткострокової візи з 60 євро до 80 євро.
І найголовніше: Через шість місяців прийняті поправки до Кодексу вступлять в силу і почнуть застосовуватися до всіх громадян третіх країн, яким потрібна віза в Шенгенську зону (тобто або вже в грудні 2019 р., Або з 01.01.2020г.).
Детальніше див. На сайті https://www.schengenvisainfo.com/news/eu-council-adopts-schengen-visa-code-amendments/

Добридень! Хто-небудь відпочивав в Пальманова в Мartha's apartamentos і як бронював номер?

Добридень! Хто-небудь жив у Пальманова в Мartha's apartamentos і як бронювали номер? Заздалегідь дякую!

Питання по місцю: Аеропорт БарселониОтправляются чи з терміналу Т-2 аеропорту Barcelona-El Prat трансфери Bus Plana до Салоу (Salou)?
Дякуємо.

Всім доброго дня! Відпочиваючи на Майорці в Кала де Ор на дні моря знайшли звичайний якір недалеко від берега, кілограмів 100. Витягли на берег, гарний сувенір! Виникло питання як його доставити до Пітера? З технічного боку є транспорнтие компанії здійснюють ці перевезення, але ніяких документів

На Криті нам завантажили Навигатор саме по Криту для поїздки на машині на російській мові без інтернету .. Підкажіть будь ласка чи є такий Навигатор по о.Майорка або що порадите?

Цікаво дізнатися, яких послуг кому не вистачає в готелях
Мені завжди не вистачає велосипедів в оренду
А вам чого не вистачає?

наш готель на ул.Рамбла - найближчий магазин Меркадона де знаходиться, як знайти

Чи є можливість грати у великий теніс на круїзному лайнері MSC Seaveiw5 *?

Добридень! Порадьте будь ласка в якому красивому місті Іспанії зупинитися, щоб на електричці недовго було добиратися до Барселони? (Максимум 40-60 хвилин)
Ну і хотілося б, щоб в цьому місті теж було що подивитися

Добридень!
Ситуація така: подали документи з чоловіком на візу в Іспанію. Все документи начебто в порядку, збирали з разом з компанією - помічником по візах. Документи подавали 2 тижні тому. Мій паспорт вже готовий, прийшло повідомлення. А ось паспорт чоловіка-ще немає. На сайті консульства про паспорт

Питання по місцю: Сади святий Клотільдиподскажіте вхід в Сади святий Клотільда ​​платний?

Друзі підкажіть плиз, як доїхати з Барси в Мадрид. Знаю, що є швидкісний експрес м.б. хтось їздив? Цікавить, чи треба заздалегідь купувати квитки? Як краще-через інет або в касі? і вартість ...

Знавці, напишіть докладніше як дістатися з Кома-Руги до Порт Авентура
Дякуємо

Добридень! Хто був на Тенеріфе в березні? Яка погода і є хвилі на морі?

Рада для тих, хто подорожуючи по Каталонії, зупинився в Барселоні, але хотів би подивитися Жірону. Два міста оброблять трохи більше 100 кілометрів. Дістатися можна на автобусі, на таксі, трансфером або на поїзді. В цьому раді мова піде про потяг.
Існують 3 типи поїздів: Regional, Media Distancia і Avant.
Regional - найекономічніший варіант (квиток коштує 8,40 євро), а й найдовший (1 година і 40 хвилин);
Media Distancia - більш сучасні поїзди і тривалість поїздки - 1 година 20 хвилин (квиток коштує 11,25 євро);
Avant (AVE) - високошвидкісний потяг, який за півгодини домчить вас до Жирони (квиток коштує 16,20 євро).
!!! Діти старше 4 років платять за квиток в повному обсязі.
Якщо ви їсте групою (сім'єю або з друзями), то можете скористатися проїзними квитками на 10 поїздок. Важливим є те, що таке проїзні можуть бути використані декількома пасажирами одночасно.
Проїзні квитки існують на поїзди Regional і Media Distancia (на Avant проїзного на мультіпассажіров не існує).
Regional (Bono 10) варто 61.45 євро (10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку);
Media Distancia (Bono 10 Express) коштує 68,35 євро (теж 10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку).

Питання по місцю: Аеропорт Жирона - Коста-Брава GROДрузья! Помогите плиз! Хто їздив по туру з шатл-трансфером? За відгуками до ТО картина плачевна ... Те забули когось взяти, то розвозка дико довга .. Плюс, точніше мінус, очікування декількох рейсів. Син узяв тур на Коста-Брава через Жірону. А зараз багато

Добридень! Їдемо сім'єю (2 дор + 2 дітей) в Льорет-де-Мар, підкажіть, будь ласка, як швидко і дешево дістатися від аеропорту Барселони? Вивчив різні варіанти: таксі 130-170 євро (приберіть), трансфер 200 євро, напрокат авто ок 8000 руб, тому що в один кінець, поїзд приблизно 10 євро / чол, але з пересадкою + від

Добридень! Питання по покупці квитка на автобус Bus-plana аеропорт Барселони-Салоу. Чи варто купувати заздалегідь квитки? Раптом затримка рейсу, а квитки куплені на конкретний час, чи можна буде виїхати в інший час?

Шановні мандрівники, любителі Іспанії, підкажіть будь ласка контору для оренди авто в Ллорет-Де-Мар. Щоб дешевше, і з повною страховкою. І бажано з сайтом, щоб забронювати через Інтернет.

Підкажіть у кого краще придбати страховку для оформлення візи в Іспанію самостійно?

Питання по місцю: Іспанське село на МайоркеКакіе відомі поети, письменники і художники проживали в місті Кан-Пікафорд

Питання по місцю: Пляж Ла Пінедастоімость парасольки і лежаки?

Прошу подсказать..есть чи на Майорці магазини "прімарк". І в будь торг.центрах в Пальме ..

Хочу купити будиночок біля моря в Іспанії. Ми з сім'єю любимо подорожувати. Як думаєте, чи варто купувати?

Будемо відпочивати в Бланес. Хочемо зганяти в Барселону. Як можна це зробити?

Скільки коштує і де краще на Майорці зробити щеплення дітям. І при цьому не розоритися? Дякуємо!

Підкажіть будь ласка, чи можна купити транспортну інтермодальні карту в аеропорту Майорки?

Шановні туристи, може хто підкаже де не далеко пляж в Пуерто Алькудія, щоб було не дуже дрібно. Любимо плавати. Але почитавши уважно відгуки пізно зрозуміли, що з пляжем не вгадали. Всі пишуть, що дуже дрібно. Машину ми не беремо. Чи дійсно там все настільки погано з плаванням? Скільки потрібно

Питання по місцю: Супермаркет "Мікеланджело" Як дістатися від готелю Бест кап Салоу до магазину "Мікеланджело"?

Доброго дня!
1. Підкажіть, будь ласка, чи можна оформити шенген заздалегідь, якщо поки не знаєш точних термінів поїздки і конкретного готелю? Мета поїздки: туристична. Хочу поїхати в серпні на 5-10 днів в Іспанію (Барселону), але, в зв'язку з обставинами, поки не знаю, в які саме дати.
2. Не

Де краще пляжі, де вода швидше прогрівається? Бажано, щоб була зручна логістика пересувань на громадському транспорті.

За Гібралтарської протоки, що з'єднує Європу з Африкою, курсують пороми декількох компаній. «FRS» і «Inter Shipping» стартують з самого південного міста не тільки Іспанії, але і всієї Європи - Тарифу. З сусіднього міста Альхесірас компаній, що займаються пасажирськими перевезеннями, значно більше і квитки звідти трохи дешевше. Заковика в тому, що ви приїжджаєте в африканський порт Tanger Med, розташований досить далеко від самого міста. Від Tanger Med відправляються безкоштовні автобуси, які висаджують людей у ​​дороги, а далі добиратися самостійно або до іспанської колонії Сеута, або до марокканського міста Танжер. Від морського порту міста Тарифу пороми відходять до порту Tanger Ville, який знаходиться в самому місті Танжер в 10 хвилинах ходьби від старого міста (Медини).
Разом з набутими квитками нам надали розклад відправлення поромів (щоденне відправлення 4-5 разів на добу з інтервалами в 2-3 години) і дві імміграційні картки. Карта білого кольору заповнюється при в'їзді в країну, жовтого - при виїзді. Інформація стандартна - ПІБ, паспортні дані, національність, місце проживання, країна виїзду-в'їзду та адреса проживання в Марокко. На іспанській стороні необхідно пройти паспортний контроль, де вам поставлять штамп про виїзд з Шенгенської зони і проведуть митний огляд.
Як тільки ви підніметеся на борт морського судна, що не розслабляйтеся. Займайте місце в формує черги разом з паспортом і заповненим білим імміграційним листом. Як виявилося, на борту судна присутній митник, який проставляє в паспортах штамп про в'їзд в Марокко і присвоює реєстраційний номер, який необхідно буде надалі вписати в жовтий листок при виїзді з країни. При виході з порома у вас перевіряють тільки штампи в паспортах і, якщо їх не виявиться, вас не випустять. У будівлі морського порту вам залишиться пройти формальний митний огляд і все.

якось відвикла вже від цього, що можна позбутися своїх речей так просто. Зрозуміло, що в великому місті, в столиці потрібно дивитися за своїми речами в обидва ока, але вже давно такого не зустрічала. Для тих, хто подорожує з рюкзаками, в Барселоні ні на секунду ні рюкзак, а тим більше сумку можна випускати з рук ... НІ НА СЕКУНДУ !!! Відбувається все миттєво. Поставив рюкзак на лавку, а сам зав'язуєш шнурки !!! Усе!! Рюкзака немає.

Добрий день. Підкажіть будь ласка де в Барселоні можна бюджетно і смачно поїсти?

Добридень!
Підкажіть будь ласка до якого національного парку Іспанії найпростіше дістатися на громадському транспорті з Барселони?

Хочу поїхати до Іспанії на початку лютого, в Коста-Брава, саме туди пропонують дешеві тури, окремо купувати квитки і їхати своїм ходом дорожче.
Хто був в Іспанії в лютому, підкажіть пжлста варто їхати? чим можна зайнятися? хотілося б активний відпочинок

Добрий вечір. Я хочу оформити іспанську візу, прилетіти до Іспанії і через 3 дня вирушити до Франції. Чи не буде проблем з перетином кордону, т.к візу роблю взагалі вперше?
Дякуємо

Будемо в березні 2018 року в готелі Vigilia Park два тижні. Чи є поруч з готелем турфірми або приватні гіди, щоб познайомитися з островом Тенеріфе?

Питання по місцю: Вулиця Mediterrani в БланесеДоброго дня.
Потрібно Ваша допомога. Ми з подругою самостійно їдемо в Бланес, де і будемо проживати. Плануємо відвідати Барселону мінімум п'ять разів. Крім цього ще звичайно ж Театр Музей Дали в Фігеросе. Виникло питання по квитках. Які з них найбільш вигідно

Добридень!
Запланована відпустка в Пальма-де-Майорка з 27.08.2017 - 07.09.2017. В даний час проходжу вакцинацію від сказу, тому що мене вкусила миша. Одне щеплення потрапляє на дату 29.08.2017. Чи зможу я зробити щеплення в який-небудь клініці в Пальма-де-Майорка? Що для цього мені потрібно? скільки

скупатися ще можна?
де подивитися кориду? 12-літніх пускають?
а де краще милуватися фламенко?
які фестивалі проходять в цей час?

Питання по місцю: Розважальний парк Порт АвентураДобрий день підкажіть будь ласка, збираємося з дочкою відвідати парк, покататися на атракціонах, в парк можна брати професійний фотоапарат або краще йти без усього?

Питання по місцю: Острів ФорментераДобрий день! Розглядаю можливість поїхати на Форментеру на початку листопада. Наскільки погода підходить для купання в цей час?

Питання по місцю: Острів Тенеріфекакая погода на Тенеріфе на початку листопада, вода в океані, дощі?

Питання по місцях: Пляжі СалоуЗдравствуйте, підкажіть будь ласка яка зазвичай погода і головне температура моря з 17-го вересня? Чи не буде вже прохолодно?

Питання по місцю: Ущелина ТахоГде і як можна спуститися в ущелину?

Дорогі мандрівники! Поділіться, будь ласка, своїм досвідом відвідування Коста Дорада. Яке місце краще вибрати - Камбрілс, Салоу, Ла Пінеда або ваші варіанти і чому. Цікавить відпочинок з маленькими дітьми. Буду вдячна за Ваші коментарі та відповіді.

Плануємо в липні на 13 днів. Будемо в Пальма Нова. Що можна подивитися на машині, а що автобусом? Троє людей. Любимо дивитися самостійно без екскурсій. Машину думаємо брати на три дні. Зрозуміло, що в Вальдемосса, наприклад, можна дістатися автобусом. Маяк Форментор на машині або катері краще? пишуть,

Коли можна подивитися кориду в Естепона в липні?

Добрий день, ми їдемо в Коста-Бланка в вересні 2017. Ніяк не знайду автобус з Жирони центр в Палс в воскресенье.Помогіте, хто може! Сайт знайшла, а розібратися в ньому не можу. Ната

дістатися з порту Alcudia Іспанія до готелю Коста-де лос-Пінос

Точна адреса національної бібліотеки Іспанії на іспанською мовою?

Питання по місцю: Національна бібліотека Іспанііточний адресу національної бібліотеки Іспанії на іспанською мовою

Питання по місцю: Розважальний парк Порт Авентурасколько днів мені знадобитися для Барселони.чтоби обійти всі визначні пам'ятки

На жаль чи на щастя, ніякого громадського транспорту в напрямку оглядового майданчика не ходить. Туди ви зможете дістатися або на автомобілі, що не складе труднощів, або варіант йти пішки (їхати на велосипеді). Шлях в 1,5 кілометра забере у вас близько 30-35 хвилин, вільним кроком, оскільки, весь час доведеться підніматися в гору, зате йти назад буде легше. Дотримуючись пішки, будьте уважні, оскільки шлях буде проходити по автомобільній дорозі, яка, на жаль, не обладнана пішохідними тротуарами. Але, сам рух автомобілів на даній ділянці не так інтенсивно, тому, можна цілком безпечно пересуватися по краю проїжджої частини. Місцеві водії вже давно звикли до того, що більшість туристів добирається до точки своїм ходом. Крім самої оглядового майданчика і прекрасних видів на місто і затоку, вийде відмінна прогулянка! :)

Питання по місцю: Церква Архангела Михайла в Алтееподскажіте години роботи храму

Хто бував на ринку в Тордеро? Коли він працює, і чи є сенс туди їхати за продуктами (сир, хамон, ковбаса, масло ...)? І як зручніше дістатися туди з Калельа?
Дякуємо!

Як дістатися самостійно з Калелла в Порт-Авентура? І чи є сенс у фінансовому плані? Треба робити пересадку в Барсі? І скільки часу в парку буде, якщо виїхати в 8-30, а повернутися до 20-30?

Питання по місцю: Магічний фонтан МонжуікГде краще встати, щоб було краще видно і чутно музику?

Питання по місцю: Залізничний вокзал Барселона СантсПрілетаю з дітьми в 9 ранку, живемо в Калельа, в готель відразу їхати не хочемо: думаємо поїхати на ж / д, здати речі в камеру зберігання (ручна поклажа) і до вечора подорожувати по місту. Скільки може коштувати камера зберігання? Дякуємо.

Питання по місцю: Аеропорт БарселониВсем доброго. Плануємо полетіти в Амстердам з Барселони, виліт з аеропорту Барселони в 7 ранку, тобто в аеропорту потрібно бути до 5 ранку. Питання: на чому дістатися до Барси вночі?

Питання по місцях: Залізничний вокзал Аточа, Міжнародний діловий центр «Москва-Сіті» Збираємося їхати з Мадрида в Альмерії на поїзді. Як темряви на вокзалі з якого рівня та шляхи відправляється потяг. Він проходить з чармантіна. Може ще підкажіть необхідну інформацію або скинете посилання де

На яких пляжах в Іспанії туристи можуть грати в пляжний волейбол?

Привіт шановні мандрівники! Їдемо на Майорку на початку вересня перший раз. Ті, хто вже там відпочивав підкажіть будь ласка бюджетний готель недалеко від пляжу. Розглядаю кілька районів: Ареналь, Пальма-Нова, Кан-Пастіль, Алькудіа, Кала Міллор. Агрегатори типу букінг, Агод, АірБнБ все

Привіт шановні мандрівники! У перший хочеться відвідати Іспанію - початок вересня. Планується пляжний відпочинок + пару екскурсій на місцеві визначні пам'ятки. Шенгену немає. Допоможіть будь ласка визначитися з вибором місця відпочинку. Самостійний тур або пакетний (через туроператора)?

Мені потрібен не приватний гід (для мене це дорого), а екскурсійне агентство в Малазі, яке організовує групові екскурсії на рус. яз.

Питання по місцю: Місто-курорт КамбрільсСкажіте, шановні туристи, які відвідали Камбрільс, що з вашого досвіду слід врахувати під час відпочинку в цьому чудовому місці? Збираємося сім'єю туди в серпні 2017. Де краще харчуватися, якщо врахувати, що ми зняли віллу на велику сім'ю ? або повністю все готувати самим? Які

У ці дні з'явилося багато цікавих спец.предложение на квитки у різних авіакомпаній - як на звичний пляжний відпочинок (наприклад, у Air Serbia на літо до Тівата від 10500 руб.!), Так і на далекі, зазвичай дуже дорогі напрямки - Мексика, Корея . Не пропустіть можливість вигідно купити квитки, все акції можна подивитися на https://www.aviasales.ru/offers

Як самим дістатися до Монсерат з Барси? Оренда авто виключена.

Доброго дня! У мене такий ось питання: чи можу я з шенгенської візи Іспанії спершу в'їхати на територію Франції, так як наш рейс до Іспанії присікається за Францією. Чи можуть у нас виникнути проблеми? Але самі ми плануємо відпочинок в Іспанії

Як дістатися в Мадриді до готелю Paseo Del Arte на метро? Яка лінія? А модет краще добиратися до ж / д вокзалу?

До 30 грудня 2016 р можна купити квитки на польоти з Росії в Європу, США і Північну Африку зі знижкою 17% https://www.alitalia.com/ru_ru/offers.html /
В ціну входить харчування і багаж, відправитися в подорож можна з січня по червень.

Питання по місцю: Саграда ФаміліяВ який час краще йти на екскусію в Саграда Фамілія, щоб було найменше народу

Багато пишуть, що в Малазі, хоча це і більш південне узбережжя Іспанії - холодні течії, навіть в серпні, коли температура повітря 35 градусів, вода 21-22 в кращому випадку (поруч Атлантика). Чи є на Вашу думку Малага пляжним курортом?

Добридень! скажіть, будь ласка, є інтернет в номерах в готелі Calella Palace 4 *, нехай навіть платний.

Доброго дня!
У нас заброньовано у Вашому готелі 2 номери з 10 по 12 лютого 2017года на прізвище Пупкевіч. Номер бронювання 1023.030.115.
Ми прилітаємо з Таллінна в Південний аеропорт. Скажіть, будь ласка, чи є у Вас така послуга: трансфер до готелю і якщо є, скільки це буде коштувати? спасибі за

Питання по місцю: Церква Сан-Гіль і Санта-АнаІнтересует розклад роботи цієї церкви? Заздалегідь дякую!

Прілітаю в Малагу 25.11 в 11.45. Потрібно доїхаті в Маталасканьяс Громадським транспортом. Чи не можу зістікуваті поїзд-автобус и т.д. Допоможіть літній пенсіонерці! Будь ласка...
Сайт автобусів видає останній автобус з Севільї в Маталасканьяс о 16.10. І пізніше вони не ходять.

Питання по місцю: Пляж МаталасканьясПрілетаю в Малагу 25.11 в 11.45. Потрібно доїхати в Маталасканьяс громадським транспортом. Не можу зістикувати поїзд-автобус і т.д. Допоможіть літній пенсіонерці! Будь ласка...

Питання по місцю: Торговий центр «Меридіан» Як заздалегідь замовити екскурсії

Питання по місцю: Винний магазин «Вин Палац» в Ллорет де МАРБАХ в Ллорет-де-Мар в серпні-вересні 2016 року. Коли їхали з екскурсії, нас завели в Wine Palace, який знаходиться приблизно в 2-х км від центру Ллорет-де-Мар. Купили там 3 дволітрових пластикових пляшки оливкової олії по 13,95 євро пляшка (якщо

Спеціаліст з фінансів та страхування. Працюю з великими російськими банками і страховими компаніями. Знайду найвигідніші пропозиції з урахуванням ваших побажань. Проконсультую при зборі документів і відповім на всі питання. Звертайтеся! http://moy-expert.ru/id2118881.2

Спеціаліст з фінансів та страхування. Працюю з великими російськими банками і страховими компаніями. Знайду найвигідніші пропозиції з урахуванням ваших побажань. Проконсультую при зборі документів і відповім на всі питання. Звертайтеся! http://moy-expert.ru/id2118881.2

Питання по місцю: Залізничне депо в БарселонеІнтересует відвідування ж / д Депо г.Барселона.

Питання по місцю: Станція лінії швидкісного трамвая в КальпеГде в Кальпе зупинка L9

Де можна в Пальманова замовити екскурсію в Форментон

Питання по місцю: Печери святого ІосіфаІнтересует час роботи і вартість квитка. Дякуємо!

Питання по місцю: Порт Валенсіікак дістатися з морського порту в аеропорт?

Питання по місцю: Гвардамарскіе дюникак називається цей парк?

Доброго дня! підкажіть, будь ласка, відстань від Олімара до моря і гарного пляжа.Дело в тому, що їдемо з дітьми 4,3 року і малюк до року. потрібно, щоб не по горах скакати і недалеко йти. або інший готель гідний підкажіть. Дякуємо

У містечку Калас де Майорка, є прокатні авто або оренда можлива тільки в готелі?

Запропонуйте страхову компанію. Летимо в Іспанію на тиждень. Сім'я з двох дорослих і дитини трьох років. Шенген треба оформляти.

Питання по місцю: Парк Warner Brothers MadridХотелі відвідати парк Warner Brothers, коли будемо проїздом в Мадриді на початку жовтня, але я не можу знайти інформацію по його роботі в цей час. Підкажіть будь ласка.

Питання по місцю: Римський акведук Pont del DiableКак туди проїхати або пройти з Террагона?

Привіт, підкажіть як дістатися з аеропорту Барселони до Калельа, готель H.Top Olimpic після 21.00?

В кінці серпня їдемо в Аліканте на 10 днів. Лежати на море весь цей час - хто ж це витримає :) Нужен совет, що можна подивитися в самому місті і його околицях. На сайті, на жаль, про саме місто інформації не багато, але може хтось щось знає цікаве. Напевно в Аліканте, як і майже

Питання по місцю: Супермаркет MercadonaЗдравствуйте.Едем відпочивати на Фуерту.Не підкажіть адреси магазинів мережі Меркадона, Дякую.

Яка ціна на комплекту (шезлонг і парасолька) на пляжі Кала Маршал?
Питання по місцю: Пляж Кала МаршалКакова вартість шезлонга і умбрелли на пляжі Кала Маршал?
Хто-небудь відпочивав в Пальманова в Мartha's apartamentos і як бронював номер?
Хто-небудь жив у Пальманова в Мartha's apartamentos і як бронювали номер?
Питання по місцю: Аеропорт БарселониОтправляются чи з терміналу Т-2 аеропорту Barcelona-El Prat трансфери Bus Plana до Салоу (Salou)?
Виникло питання як його доставити до Пітера?
Майорка або що порадите?
Порадьте будь ласка в якому красивому місті Іспанії зупинитися, щоб на електричці недовго було добиратися до Барселони?
Ось їздив?
Цікавить, чи треба заздалегідь купувати квитки?

Новости