Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У пустелі на гірських лижах

Температура на сонці в Дубаї в січні вже піднімалася до +40 градусів за Цельсієм, що не тільки радує любителів пляжного відпочинку, але і не заважає тисячам гірськолижників. Відкритий в минулому році комплекс Ski Dubai заслужено користується популярністю у туристів. Приємно поєднувати, здавалося б, несумісні речі - сонце, море, пісок і катання на гірських лижах і сноубордах.
Ski Dubai дозволяє зробити це в повній мірі. Комплекс має в своєму розпорядженні п'ятьма 400-метровими трасами висотою 60 метрів різного ступеня крутизни та складності, обладнаними підйомниками і всім необхідним. До послуг відвідувачів - незвичайний інтерактивний Сніговий Парк площею 3 тисячі квад ратних метрів, коханий не тільки дітьми, а й дорослими. До гірськолижного комплексу примикає першокласний готель Kempinski, але провести час в Ski Dubai можуть не тільки його клієнти - до послуг туристів великий паркінг.
Поєднати приємне з корисним допоможе і відвідування розташованого на тій же території величезного торгового комплексу Mall of the Emira tes. Ski Dubai знаходиться на півдні Дубаї на шосе Sheikh Zayed. Будь-який місцевий таксист довезе Вас до місця. Любителям самостійного пересування за кермом треба слідувати вказівниками з написом Al Barsha. Комплекс працює щодня з 10 ранку до 23 години вечора, а з середи по п'ятницю - до 24 годин.
Вартість необмеженого за часом одн Оразова відвідування Сніжного Парку для дорослих - 60 AED (діхрам) (близько 16 доларів), для дітей молодше 12 років - 50 AED (13,5 доларів), включаючи деякі елементи екіпіровки. Температура на сонці в   Дубаї   в січні вже піднімалася до +40 градусів за Цельсієм, що не тільки радує любителів пляжного відпочинку, але і не заважає тисячам гірськолижників Версія для друку

Новости