Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірський кришталь камінь-талісман, властивості, опис, знак зодіаку, колір, кому підходить по народженню


Гірський Кришталь - камінь, який також називається арабським або богемским алмазом. Гірський кришталь і його властивості дуже схожі на алмаз. Опис каменю повідомляє, що а Мулет, зроблений з гірського кришталю, наділяє свого господаря даром яснобачення. Знак Зодіаку може підказати, кому підходить гірський кришталь. Якщо вибирати каміння по Зодіаку, то аквамарин можна рекомендувати представникам знаків вогненної стихії: Овен, Лев, Стрілець.

Камені-талісмани або дорогоцінні камені в усі віки вопровождалі людини. Магічні камені своїм впливом на людину допомагають подолати важкі періоди життя, допомагають виправити долю і залучити удачу. Камені-талісмани можна вибирати за народженням, тобто, виходячи зі своєї приналежності до знаку Зодіаку. Колір каменю обов'язково має холодний скляний блиск. Відтінки - до ремов, чорний, зелений і білий. Назва каменю перекладається з давньо-грецького як "лід".

Людина отримує невидиму, то міцний зв'язок з астральної реальністю. Кришталь також дарує людині глибокий, повноцінний сон, позбавляє від нічних кошмарів. Для цього його потрібно постійно зберігати під подушкою. Перстень з гірського кришталю захищає господаря від холоду і травм.

Ще в давнину люди помітили лікувальні властивості кришталю. Наприклад, в міфах говориться, що давньогрецькі боги насолоджувалися напоями тільки з кришталевих кубків. Вважалося, що цей дорогоцінний камінь виганяє з нектарів нечисть. Тибетські лікарі створювали кришталеві кулі, які прикладалися до опіків, порізів та інших пошкоджень шкіри. До нас дійшли відомості, що при такому способі лікування рани загоювалися неймовірно швидко. А вода, яку наполягли на гірському кришталі, робить людину бадьорою, життєрадісною і активним.

Гірський кришталь знайшов своє застосування не тільки в медицині, але і в магії. У древніх магів обов'язково повинен був бути кришталева куля, який допомагав магам передбачати майбутнє і отримувати відповіді з іншого світу. Вважалося, що чим більше камінь, тим точніше була відповідь і тим швидше він приходив.

Гірський кришталь складається з двоокис кремнію, або кварцу. Родовища кришталю знаходяться в Росії, Шрі-Ланці, Угорщини та Бразилії.

Кришталь буває декількох видів:

• камінь димчастого відтінку відроджує в людині здатність мріяти. Його корисно носити Рибам, Ракам, Терезам і Водоліям. На Стрільців і Козерогів гірський кришталь діє несприятливо, пробуджуючи в них прагнення до брехні. Такий кришталь ефективно бореться із залежністю до наркотиків і алкогольних напоїв.

• камінь чорного кольору надає власнику шанс взаємодіяти зі світом мертвим. Такий кришталь можна носити тільки Скорпіонам.

• камінь з включеннями, які іменуються стрілами Амура, корисно придбати людям, які зневірилися зустріти велику, світлу любов

• камінь зеленого відтінку відмінно підходить для всіх знаків зодіаку. Він дарує людині душевний спокій, удачу в справах і міцне здоров'я.

Виберіть свій особистий талісман або амулет тут , А також, дізнайтеся про магічні властивості інших дорогоцінних каменів:

гагат

перли

TaroTaro бажає Вам успіхів і процвітання.
Не забувайте оцінювати статтю, якщо вона Вам сподобалася:


Новости