Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У першому в Україні Діснейленді покатають безкоштовно в обмін на папороть

Парк Горького. Фото: facebook.com/gennadykernes

У першому в Україні Діснейленді покатають безкоштовно в обмін на папороть Волкова Олена https://cdn.segodnya.ua/img/article/4463/51_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/4463/51_tn. jpg 2013-07-05T19: 31: 19 + 03: 00 Харків Для малюків на дитячому майданчику о 16:00 розпочнеться Ілюзійне шоу

У неділю, в свято Івана Купала, в парку Горького харків'яни зможуть покататися на будь-якому атракціоні безкоштовно. Правда, для цього потрібно буде відшукати сім квіток папороті, захованих на території Діснейленду. "Шукати квіти можна протягом усього дня. До речі, папороть може рости де завгодно: не тільки на газонах, але навіть на каменях і стінах. А тому, хто знайде заповітну квітку, потрібно принести його на ресепшен в розважальний центр і там отримати приз" , - розповів нам головний режисер парку Станіслав Лущ.

Читайте також: У першому в Україні Діснейленді встановлять лазерний тир з Америки

Святкова програма стартує о 10:00 з зарядки для малюків, яка пройде на дитячому майданчику. вже через година на головній алеї всіх бажаючих будуть розмальовувати майстра фольклорного фейс-арту, а на майданчику "Дикий Захід" харків'ян навчать ліпити обереги з глини і робити ляльки-мотанки. Любителям всіляких квестів варто вирушити до розважального центру, у якого зберуться команди для ігор в "Джунглі" і "Стежки пригод". Старше покоління зможе станцювати на ретроплощадке з 14:00, а на вечір там запланована програма "Заспіваймо, друзі". Для малюків на дитячому майданчику о 16:00 розпочнеться Ілюзійне шоу. Правда, охочим пустити вінок на воду і відшукати свого судженого доведеться трохи почекати. За словами Станіслава Лущай, озеро в парку Горького поки ще не відкрилося, тому запускати вінки ніде. "Сподіваюся, що в наступному році Івана Купала пройде вже біля озера, у якого, швидше за все, можна буде зробити і майданчик для багаття", - припускає головний режисер парку. Завершиться свято о 20:00: у французькому парку можна буде насолодитися соло на саксофоні, а у колеса огляду - повеселитися на етнодискотеці.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости