Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сценарист «Трансформерів» займеться фільмом про «американських гірках»

Студія Disney продовжує роботу над картиною «Гора», ідеєю для якої послужив атракціон у парку «Діснейленд», тобто «американські гірки» на санках. Сценарій проекту вимагає переробки, і цим займеться Ерен Крюгер. У його послужному списку сценарії блокбастерів кіносеріі «Трансформери» і хорроров начебто американської версії «Дзвінка». Студія Disney продовжує роботу над картиною «Гора», ідеєю для якої послужив атракціон у парку «Діснейленд», тобто «американські гірки» на санках

Сценарист «Трансформерів» займеться фільмом про «американських гірках»

Сценарист «Трансформерів» займеться фільмом про «американських гірках»

Та сама гора Маттерхорн, яка надихнула Уолта Діснея на створення популярного атракціону


Комерційний успіх картин на основі атракціонів «Діснейленду», таких, як кіносерія «Пірати Карибського моря» , Надихає студію Disney на запуск нових проектів подібного типу. Атракціон «Спуск з Маттерхорн», на основі якого знімуть динамічну і захоплюючу стрічку «Гора», з'явився в 1959 році. Задум снігових «американських гірок» виник у Уолта Діснея після подорожі до Швейцарії до знаменитої горі. Через двадцять років в цій розвазі з'явилася родзинка. Тепер на шляху відвідувачів парку, що мчать вниз, періодично виникає снігова людина.
Головні персонажі нового фільму, юні шукачі пригод із загадкових причин здійснюють сходження на Маттерхорн. Там вони знайомляться з племенем снігової людини, яке оберігає від чужих очей особливу таємницю.

Сценарій стрічки «Трансформери: Помста занепалих» приніс Ерен Крюгер премію «Золота малина» в номінації «Найгірший сценарій».


Перша версія сценарію «Гори» була написана Джейсоном Діном Холом, сценаристом комедії «Бабій». Продюсуванням стрічки займеться Джастін Спрингер ( «Трон: Спадщина» . Цікаво, що зараз в розробці у Disney знаходяться і інші проекти, пов'язані з розвагами в «Діснейленді». Це «Чарівне королівство» режисера Джона Фавро і «Круїз по джунглях» з Томом Хенксом.

Новости