Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператор «Анекс Тур» відкрив нові офіси в Одесі та Івано-Франківську

Один з провідних туроператорів країни «Анекс Тур» відкрив нові офіси в Івано-Франківську та Одесі. Уже навесні поточного року будуть здійснюватися вильоти туроператора з цих міст до Туреччини. Таким чином, туроператор «Анекс Тур» представлено офісами в 10 містах України: в Києві , Харкові, Донецьку, Львові, Запоріжжі, Луганську, Чернівцях, Дніпропетровську, Одесі та Івано-Франківську.

Генеральний директор компанії «Анекс Тур» Мехмет Гюндогду зазначив: «Організація роботи наших офісів в сукупності з якісним туристичним продук« Анекс Тур »дозволить туристичним агентствам регіонів розширити свій бізнес і вийти на новий рівень, а населенню - отримати нові можливості для доступного відпочинку . »

З відкриттям нових офісів «Анекс Тур» очікує збільшення кількості заявок на тури , Чому сприятимуть не тільки можливість вильотів з нових міст, а й зручність роботи. Отримати каталоги і рекламні матеріали можна безпосередньо в представництвах туроператора. Крім того, компанія проводить навчальні семінари для агентств, а також планує проведення рекламних турів. І, звичайно ж, «Анекс Тур» гарантує агентствам якісне і своєчасне вирішення будь-яких проблем.

Довідка: «Анекс Тур» працює на туристичному ринку України з 2005 року і є динамічно розвивається туристичною компанією, яка входить до трійки лідерів за напрямками Туреччина і Єгипет. На сьогоднішній день туроператор співпрацює з 4 000 партнерами-турагентствами у всіх регіонах України. Кількість авіарейсів туроператора і, відповідно, потік туристів збільшуються з кожним сезоном. У 2009 році послугами туроператора скористалися 12 1 000 осіб, що на 35% більше в порівнянні з показником попереднього року.

Один з провідних туроператорів країни «Анекс Тур» відкрив нові офіси в   Івано-Франківську   та Одесі Версія для друку

Новости