Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туніс: відпочинок, ціни 2019 (все включено) жовтень - ціни з Москви, гарячі тури, раннє бронювання

  1. Особливості відпочинку в Тунісі в жовтні
  2. Переваги жовтневого відпочинку
  3. Чим зайнятися в жовтні
  4. Головні розваги після пляжу
  5. Гарячі тури в Туніс на жовтень 2019 року

Відпочинок в Тунісі в жовтні - це східні базари, подорожі в Сахару, таласотерапія і, звичайно ж, дуже смачна національна кухня, запозичена у турків, французів, римлян. На території країни збереглися стародавні міста ранніх цивілізацій, серед яких обожнюють знімати свої блокбастери голлівудські режисери. У колоритне африканська держава відправляються з метою санаторно-курортного лікування, пляжного релаксу або в передчутті насиченої екскурсійної програми. Це абсолютно не та Африка, яку ми звикли малювати в підсвідомості: бідна і небезпечна. Туніс - яскравий, цивілізований, древній, що зачаровує і по-своєму самобутній.


Значущі події місяця t'С повітря t'С води в море кількість сонячних днів Карфаген-кінофестиваль 27.7 ° C
25.8 ° C
27

Особливості відпочинку в Тунісі в жовтні

Жовтень країні радує мандрівників комфортної погодою і достатньою кількістю сонячних днів. Кліматичні умови в Тунісі різняться в залежності від обраного напрямку. Географічне положення і сусідство з пустелею Сахарою створює досить сильний контраст з температурою повітря в містах на півдні, півночі і сході. Південні райони як і раніше здатні здивувати екстремальної спекою, але на середземноморському узбережжі дме прохолодний бриз, що забезпечує приємний відпочинок на острові Джерба і півострові Кап-Бон. Хаммамет також не засмутить середньомісячною температурою в +25 ° C. Вода в морі залишається комфортною для купання, а рівень вологості не перевищує допустимих меж.

Переваги жовтневого відпочинку

  • Помірний наплив туристів дає можливість спокійно насолодитися пляжним релаксом або прогулянками по визначних пам'ятках.
  • Другий осінній місяць відноситься до міжсезоння, тому жовтневі тури в Туніс стають набагато доступнішими за ціною.
  • Низька ймовірність дощів і тепла погода, особливо в першій половині місяця, прирівнюють осінню відпустку до літнього.

Чим зайнятися в жовтні

Місяць ідеально підходить тим, хто погано переносить спеку. В країні вже немає спеки, але ще й не холодно. Прихильники пасивного проведення часу на пляжах Середземного моря зможуть насолодитися оксамитовим сезоном. Гарячі тури в Туніс в жовтні до душі і любителям екскурсійних подорожей: біля кас зникають черги, вщухає шум і гам високого сезону. Кращому знайомству зі східною культурою посприяє поїздка в Сахару. Безкраї піски реально підкорювати на джипах або замовити караванні прогулянки на верблюдах. Подорож займає від двох днів до двох тижнів.

Головні розваги після пляжу

  1. Огляд пам'яток архітектури рекомендується чергувати з походами в аквапарки. У Хаммамете знаходиться найбільший в країні Flipper, а в Суссе розміщений більш скромних розмірів Aqua Palace Water Park. Якщо подорож планується з дітьми, то рекомендується оселитися в одному з готелів, що надають право безкоштовного відвідування водних розваг.

  2. Нічим не обтяжена сучасна молодь відчує себе в Тунісі як риба в воді. На головних курортах розвинена нічне життя: допізна працюють дискоклуб, бари, кальянні, казино. З приходом жовтня завсідники клубів повертаються в свої пенати, тому в людних місцях не доведеться протискуватися крізь натовпи гуляють. Найбільш популярними напрямками, орієнтованими на відпочинок молодих і активних, є столиця, Хаммамет, Порт Ель Кантауі, Сусс.

Гарячі тури в Туніс на жовтень 2019 року

Замовляючи тури в Туніс на жовтень 2019 року в "Атлантіс Тревел", не забудьте відвідати головні історичні пам'ятки: стародавнє місто Карфаген - столицю фінікійського держави, амфітеатр в Ель-Джемі, мало чим поступається римському Колізею, музей Бардо, де зібрані старовинні візантійські мозаїки , а також артефакти, підняті з морських глибин командою Кусто.

Новости