Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

TUI запускає чартерну програму до Туреччини

Перед початком літнього сезону, в квітні 2012 року туроператор TUI Ukraine запускає чартерну програму до Туреччини. Базовими «портами» TUI вибрала Анталію і Даламан - по 4 вильоти на тиждень з Києва . Досить хоча б побіжно глянути на карту, щоб переконатися - цей вибір дозволить контролювати всі середземноморське узбережжя Туреччини. Всі найпопулярніші курорти будуть в зоні досяжності трансферних потужностей компанії.

«Я впевнений, що наші партнери-агентства будуть задоволені співпрацею з TUI по ще одному популярному напрямку. Світовий лідер туристичного бізнесу - TUI Travel PLC є гарантом фінансової стабільності всіх домовленостей компанії з партнерами », - зазначає Володимир Щупак, генеральний директор TUI Ukraine.

TUI робить особливий наголос на якість обслуговуючи українців за міжнародними стандартами. Абсолютна новинка на ринку - програма повернення грошей незадоволеним клієнтам. Турист має право протягом 24 годин після заселення в готель пред'явити своєму готельному гідові обґрунтовані претензії з обслуговування. Якщо за наступну добу вони не будуть задоволені, клієнт має право вимагати, щоб його відвезли в аеропорт і відправили додому. А потім повернули гроші за поїздку.

«Європейський сервіс - це те, що допоможе зробити вибір на користь Туреччини багатьом хто сумнівається», - каже Тарас Демура, директор з продажу та маркетингу TUI Ukraine.

Тим більше, оператор обіцяє масу переваг для своїх туристів. «Клієнти зможуть оцінити нові концепції відпочинку , Орієнтовані на українського споживача: Fun & Sun і SplashWorld, дитячі клуби Тукан, а також співробітництво зі студією DreamWorks film і багато інших нововведень », - підкреслює Альпер Текаяк, директор з розвитку TUI Ukraine.

У 2012 році компанія TUI Ukraine розраховує зайняти 5-15% українського туристичного потоку у напрямку Туреччина .

Холдинг TUI Travel PLC є основним туроператором Європи з Туреччини. TUI Turkey - найбільша приймаюча сторона в Туреччині - за рік обслуговує 2 млн. Туристів. В цьому році відпочиваючих з України вперше зустрічатимуть фірмові знаки посмішки TUI. З огляду на багаторічний досвід роботи європейських партнерів TUI Ukraine, плани туроператора виглядають як закономірне продовження осінньої кампанії. Нагадаємо, що восени 2011 року туроператор TUI Ukraine оголосив про вихід на ринок масових напрямків - Єгипту і Туреччини. Уже в кінці вересня стартувала власна чартерна програма в Єгипет .

Для довідки:

Офіси TUI Turkey є у всіх великих аеропортах (Анталія, Даламан, Бодрум, Стамбул, Ізмір) і в курортних центрах. Цього року штат TUI Turkey збільшився на 400 осіб, які будуть працювати з українськими туристами, 50 з них пройшли атестацію в TUI Ukraine. Крім того, приймаюча сторона володіє власним автопарком, в якому представлені як комфортні брендовані автобуси для групових трансферів, так і автомобілі для індивідуального обслуговування. Супровід туристів буде забезпечено протягом всього часу перебування в країні.

Перед початком літнього сезону, в квітні 2012 року туроператор TUI Ukraine запускає чартерну програму до Туреччини Версія для друку

Новости