Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нехай горять свічки

Нехай горять свічки

На честь латвійського державного свята 18 листопада о 16:30 запрошуємо підприємців, жителів і гостей Юрмали взяти участь в акції «Свічкова шлях на вулиці Йомас» і викласти найдовший пішохідний маршрут в Юрмалі із запалених свічок. Це стане продовженням вже традиційного свічковий шляху через Юрмалу.

Ідея викласти пішохідний шлях із запалених свічок на вулиці Йомас є ініціативою юрмальському підприємців. Мета акції: привернути увагу жителів і гостей до міста-курорту, активна і цікава життя в якому триває цілий рік. Гостинна Юрмала - чудове місце, де в будь-яку погоду можна знайти заняття до душі для всієї родини.

Щоб взяти участь в акції необхідно 18 листопада о 16:30 принести на вул. Йомас свічку / і або запалити на місці підготовлену організаторами. Свічки бажано ставити в відмічені вільні місця або продовжити вже існуючу доріжку.

Традиція «Шлях світла» в Юрмалі почалася в 2002 році, коли головний художник міста Інта Малдупе закликала запалювати свічки в національне свято і розмістила їх уздовж вулиць Райн в Каугури. У наступні роки в день проголошення Латвійської Республіки жителі Юрмали також були запрошені розміщувати свічки на всьому протязі автомобільного шляху через Юрмалу, щоб створити в місті щире святковий настрій. З кожним роком «Шлях світла» стає все довше і довше, в минулому році понад 7000 свічок було встановлено на відстані майже в 20 км!

Щоб оформлення було єдиним по всій довжині вулиці Йомас, пропонуємо купувати свічки наступної або схоже моделі .

Дякуємо всім підприємців, які вже підтвердили свою участь в акції, а також юрмальському думу за підтримку.

З повагою, Galerija Korso

Новости