Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорти на Егейському морі Туреччині стануть ближчими

Чартерна програма українських туроператорів в цьому році доповниться прямими рейсами в Ізмір з Києва. Таке рішення обумовлене зростаючою популярністю сусідніх курортів Туреччини - Кушадаси і Чешме. У попередніх сезонах перельоти здійснювалися в Бодрум, звідки значна частина туристів відправлялися в Кушадаси. Тепер же українці отримають можливість зручно добиратися в Кушадаси з Ізміра. Польотна програма, яка почнеться в червні, запланована на все літо.

Відпочинок в Кушадаси має свої привабливі особливості. Готелі тут дешевше, ніж в Анталії, а більшість з них розташоване на першій лінії в красивих бухтах. Навіть 3-зіркові готелі надають дуже гідний сервіс. Пляжі в Кушадаси переважно піщані, в місті є два аквапарки і достатня кількість кафе. У регіон також їдуть через чудових природних умов. В окрузі багато мальовничих скель і лісів, затишних бухт, а тутешнє море - одне з найчистіших в Туреччині. Тури в Кушадаси найкраще планувати на літо: з червня по серпень тут найбільш сприятливий клімат для пляжного відпочинку.

Раннє бронювання турів до Туреччини на літо-2017 самому розпалі! Звертайтеся для індивідуального підбору туру до менеджерам Ola Travel: контакти .

Дивіться також: Гарячі тури, акції та спеціальні пропозиції

Новости