Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ідеальна ополонку: де безкоштовно викупатися в Водохресну ніч з гарячим чаєм і випічкою

База відпочинку "Салют" чекає всіх бажаючих на Водохресні купання

Купання на Водохреща - одна з кращих традицій на Русі. Вважається, що купання допомагає очиститися духовно і зцілитися від різних хвороб і недуг. 18 січня днем ​​батюшка освятить ополонку на базі відпочинку "Салют", і Водохресне купання стане доступним для всіх бажаючих - безкоштовно!

- На Водохреща купаються в ніч на 19 січня. Однак якщо ви не змогли зануритися в ополонку саме в ніч з 18 на 19 січня, не варто переживати. Ополонку буде у вашому розпорядженні з вечора 18 січня (вівторок) до вечора 21 січня (неділя) class = "_">, - розповіли в "Салюте".

Прекрасно поєднати вихідні дні на базі відпочинку "Салют" з Водохресні купання! class = "_">

База відпочинку "Салют" знаходиться на березі Верх-Сисертского ставка всього в 60 км від Єкатеринбурга. Тут за сформованою чудовою традицією щороку вирубується і освячується ополонку. Гості переодягаються в наметі, в якому вже приготовлені рушники. На базі відпочинку буде відкритий бар з гарячим чаєм, випічкою і домашніми пельменями! class = "_">

Ополонку, звичайно, обладнана безпечним спуском - підйомом. class = "_">

Взимку сосновий бір на території бази відпочинку "Салют" схожий на казковий ліс! Можна покататися на лижах і ковзанах і на бубликах з крутої гори. Озеро замерзає, є можливість проїхатися на снігоходах по товстому шару льоду або на лижах, насолоджуючись морозним повітрям і красою засніженого лісу.

У розпорядженні гостей опиняться комфортні номери від економ-класу до номерів класу люкс, а для сімейного відпочинку ідеальні котеджі з дитячими спальнями, кухнями і вітальнями.

Безліч розваг порадує і дітей і дорослих. Дитяча кімната з вихователем безкоштовна для гостей бази відпочинку, лазня з купіллю, сауна з басейном, кафе, бар, більярд, настільний теніс, катання на конях, центр краси та здоров'я, кедрова бочка, масаж, солярій і багато іншого.

- Будемо раді всім! Чекаємо Вас у гості! - додали в "Салюте".

Новости