Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Головні новини в Запоріжжі за день: затримання замначальника ВОХР і відкриття інформаційних таблиць

Головна сторінка

» LIFESTYLE »Головні новини в Запоріжжі за день: затримання замначальника ВОХР і відкриття інформаційних таблиць

Військова прокуратура Південного регіону України припинила протиправну діяльність одного з керівників команди структурного підрозділу ВОХР регіональної філії «Придніпровська залізниця». Протягом червня - грудня 2018 заступник начальника спільно з цивільною особою систематично вимагали та отримували неправомірну вигоду від працівника приватного підприємства за вчинення дій, пов'язаних з безперешкодним проходженням товарів залізничним сполученням через Придніпровську ж / д.

Протягом червня - грудня 2018 заступник начальника спільно з цивільною особою систематично вимагали та отримували неправомірну вигоду від працівника приватного підприємства за вчинення дій, пов'язаних з безперешкодним проходженням товарів залізничним сполученням через Придніпровську ж / д

сьогодні в Запоріжжі відкрили нові туристичні таблички з QR-кодами, шрифтом Брайля та NFC мітками для безконтактного отримання даних . Таблички встановлені в рамках міського проекту «Розумний гід». При скануванні QR-коду на табличці, турист переходить на сайт, де отримує інформацію на 7-ми мовами (українською, російською, англійською, німецькою, китайською, французькою та турецькою) отримає 3D-візуалізацію маршруту і озвучку.

При скануванні QR-коду на табличці, турист переходить на сайт, де отримує інформацію на 7-ми мовами (українською, російською, англійською, німецькою, китайською, французькою та турецькою) отримає 3D-візуалізацію маршруту і озвучку

У центрі Кирилівки встановили новорічну ялинку, висотою 6,5 метра. Новорічну ялинку встановили у чаші центрального фонтану Кирилівки. Вона прикрашена різнокольоровими новорічними кулями і має яскраву ілюмінацію. Висота головної ялинки громади 6,5 метрів. Обслуговує ялинку КП «Розвиток курортної зони», передає прес-служба Кирилівської селищної ради.

Обслуговує ялинку КП «Розвиток курортної зони», передає прес-служба Кирилівської селищної ради

Новости