Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У 2009 році на Поклонній горі оселяться акули

Найбільший океанаріум в Європі, який увійде до складу розважального комплексу «Посейдон Парк», буде побудований в Москві в 2009 році. На території комплексу крім океанаріуму розмістяться офісний і дитячий центри, готель на 250 місць, зони відпочинку та розваг, а також підземний паркінг. Найбільший океанаріум в Європі, який увійде до складу розважального комплексу «Посейдон Парк», буде побудований в Москві в 2009 році

Фото з сайту all-fitness.ru

У 2009 на Поклонній горі в Москві буде побудований найбільший в Європі океанаріум, який увійде в розважальний комплекс «Посейдон Парк». Про це розповіла журналістам директор з маркетингу та зв'язків з громадськістю компанії Marine Gardens Марія Кирилова.
як повідомляє РІА Новини , Загальна площа всього комплексу буде понад 180 тисяч квадратних метрів, з яких 58 тисяч квадратних метрів буде побудовано під землею. Океанаріум займе в «Посейдон Парку» площу рівну 24 тисячам квадратних метрів. Резервуар глибиною дванадцять з половиною метрів вміщатиме в себе 11 мільйонів літрів води.
У океанаріум можна буде потрапити через 800-метровий акриловий тунель, який буде петляти по рукотворному морському дну. Екскурсія по майбутньому океанаріуму займе півтори-дві години. Найцікавішим шоу буде годування акул: аніматори годуватимуть океанічних хижаків і спілкуватися з ними.
Крім того, на території парку буде облаштовано спеціальний дитячий центр, відвідавши який малюки зможуть спробувати себе в ролі того, ким мріють стати, коли виростуть. Для батьків передбачені боулінг, більярд, ресторани, кафе і бари. Також на території комплексу розмістяться офісний центр, готель на 250 місць, підземний паркінг, розрахований на дві тисячі машино-місць.
На даний момент зведення об'єкта знаходиться в стадії будівництва першої черги океанаріуму. Будівництво всього розважального центру завершиться в 2011 році.

Новости