Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З Мінська до Єгипту по київськими цінами: всі чартерні програми з Білорусі

Головна сенсація нинішньої осені - небувала кількість чартерних програм з Білорусі на береги Червоного моря в Єгипет.

Дві ланцюжка - в Хургаду і Шарм-ель-Шейх і раніше відправляє з Мінська до Єгипту туроператор TEZ TOUR. У Хургаду оператор в жовтні і листопаді літає 5-6 разів на тиждень (практично щодня!), В Шарм-ель-Шейх - 2-3 рази в тиждень.

З Вітебська в Хургаду оператор здійснює вильоти раз в 10-11 днів. Аналогічна програма в осінньо-зимових планах у TEZ TOUR - з ще одного білоруського обласного міста - Могильова.

Також дві чартерні програми - в Хургаду і Шарм-ель-Шейх - поставив в нинішньому сезоні з білоруської столиці пул операторів - CORAL TRAVE L, Join Up і ANEX TOUR (консолідатор - «АероБелСервіс»). Літак в Хургаду відправлятиметься з 9 жовтня по 25 березня кожні 10,11 ночей. На чартері в Шарм-ель-Шейх можна полетіти з 16 жовтня по 22 березня також кожні 10,11 ночей.

Ще одна пропозиція - ланцюжок у Хургаду - в пропозиціях туроператора SKY FLY TRAVEL, який в цьому році вперше почав роботу на білоруському ринку. Ланцюжок здійснюється з 1 жовтня по 8 лютого. Оператор має намір здійснити 5 рейсів в жовтні і 6 рейсів - в листопаді.

Власну чартерну програму - з Гомеля в Хургаду - поставив український туроператор, який має представництво в Білорусі, - Join Up. Ланцюжок також почне здійснюватися в жовтні.

Поки під питанням знаходиться ланцюжок «АероБелСерві са» з Бреста до Єгипту. Якщо брестський аеропорт підтвердить можливість здійснення програми, білоруські туристи зможуть полетіти з Бреста в Хургаду.

Що дасть туристам подібне небувалу кількість єгипетських пропозицій?

Звичайно ж, більш низьку ціну!

Так, ціни з перельотом і проживанням в готелях Хургади і Шарм-ель-Шейха цієї осені стартують з 500 доларів на людину, і напевно, з огляду на кількість рейсів і гостру конкуренцію, ціни будуть ще знижуватися. Раніше полетіти з Мінська до Єгипту в активний сезон, яким є для цього напрямку осінь, можна було за ціною від 700 доларів на людину.

Найбільш гостре питання в цій ситуації - чи достатньо в Білорусі туристів, щоб можливий демпінг не перервав здійснення всіх заявлених ланцюжків? Тут потрібно згадати, що велика кількість білорусів, орієнтуючись на більш низьку ціну, в колишні сезони вилітали на відпочинок в Єгипет з Києва. Тепер оператори спробують переорієнтувати цих туристів на прямий шлях з Мінська та інших білоруських портів. Адже вартість пакетів з Білорусі тепер цілком «київська».

Як кажуть агенти, восени, в оксамитові жовтневі і листопадові дні, білоруси з задоволенням відправляються на відпочинок до Тунісу і Туреччини. На даний момент всі залишилися чартерні рейси з Мінська в Анталью вже продані, а в Туніс з Білорусі чартери, як відомо, не літають. Тепер, цілком ймовірно, з огляду на палітру пропозицій по Єгипту, деяка частина цих туристів переорієнтується саме на вильоти в Єгипет.

Цікаво, що різні чартерні програми припускають і різні готельні бази, що теж, безумовно, дає більш широкі можливості для туристів.

Так що, нинішня осінь в білоруському туризмі пройде під знаком Єгипту. Там недорого, тепло і красиво. Ті, хто не встиг поплавати в морі цього літа, напевно скористаються можливостями, що відкрилися.

Ті, хто не встиг поплавати в морі цього літа, напевно скористаються можливостями, що відкрилися

Підписуйтесь на TIO.BY в Telegram і Yandex Zen

Що дасть туристам подібне небувалу кількість єгипетських пропозицій?
Найбільш гостре питання в цій ситуації - чи достатньо в Білорусі туристів, щоб можливий демпінг не перервав здійснення всіх заявлених ланцюжків?

Новости