Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури до Скандинавії з Мінська - Тури в Прибалтику на вихідні - Круїзи в Скандинавію

  1. Екскурсійні тури в Прибалтику Тури в Прибалтику привабливі по ціновій політиці, а також по насиченості...
  2. Морські круїзи по Скандинавії
  3. Круїзи в Скандинавію фото:
  4. Морський круїз не тільки з Мінська, але з Спб
  5. Відгуки про турфірмі «Епіфора»
  6. Морський круїз по країнах Скандинавії і Прибалтики

Екскурсійні тури в Прибалтику

Тури в Прибалтику привабливі по ціновій політиці, а також по насиченості екскурсійної програми. Під час поїздки туристи відвідують всі країни прибалтійського регіону: Естонію, Латвію , Литву.

Бруковані вулички міст, особливий північний стиль архітектури, середньовічні замки Лівонського ордену, пляжі Юрмали - підкорюють навіть досвідченого мандрівника.

Екскурсійні тури в Скандинавію на поромі

Стримана природа скандинавських країн накладає відбиток на архітектуру міст, характер людей, що вносить особливий колорит у подорож по цим північним країнам. Тур поромом по Скандинавії відкриє казково красиві пейзажі, дозволить насолодитися кулінарними шедеврами національної кухні, основне меню якої складають рибні блюда.

Поромні тури по країнах Балтії та Скандинавії з Мінська забезпечують висококласний сервіс і позитивні емоції - це ще один важливий момент, яким славляться скандинавські країни. Данія, Швеція, Норвегія, Фінляндія - кожна країна, колись об'єднані, мають свою неповторну національну особливість.

Гарячі тури в Скандинавію відмінно підійдуть для тих, хто легкий на підйом і може в будь-який момент відправитися в захоплюючий прибалтійський або скандинавський круїз.

Морські круїзи по Скандинавії

Морські круїзи - найромантичніший і хвилюючий вид подорожей. Це справжнє морське пригода для туристів. Але відвідувати таким чином можна не тільки теплі країни. Круїзи по Скандинавії не менше вражаючі, ніж плавання, наприклад, по теплому Середземному морю.

Круїзи в Скандинавію фото:

А досвідчені мандрівники прекрасно знають, як підкорює серце велична північна краса берегів Швеції, Норвегії та Фінляндії. Здійснює круїзи в Скандинавію лайнер Норвегія та інші країни регіону відкриються туристам у всій красі.

Не забудьте про те, що для поїздки в скандинавський регіон білорусом необхідно оформити Шенгенську візу і залагодити всі формальності до початку туру.

Компанія «Епіфора» пропонує білоруським туристам відразу кілька морських маршрутів по Скандинавії. У нас можна замовити круїзи в Норвегію, тури в Гельсінкі і Стокгольм з відплиттям з Санкт-Петербурга або Талліна, круїзи на лайнерах. Вас цікавить Скандинавія круїз вартість? Шукайте актуальні розцінки на сайті туроператора «Епіфора» або телефонуйте нашим менеджерам.

Запевняємо, якщо ви замовили наші тури круїз по Скандинавія стане незабутньою подією навіть для тих туристів, хто вже встиг багато чого побачити. Вибираючи тури круїз по Скандинавія житловий комплекс у вигляді морського лайнера з усіма зручностями стане вашим будинком на час подорожі.

Відкрийте для себе морські круїзи в Скандинавію - дивовижні подорожі по морських просторах і знаменитим містами Північної Європи.

Морський круїз не тільки з Мінська, але з Спб

Одним з варіантів подорожей по морю є морські круїзи по Скандинавії з Санкт Петербурга. Ви дійсно можете знайти не одну пропозицію від різних турфірм за запитом: «морські круїзи по Скандинавії з СПб». Але морську подорож з компанією «Епіфора» - це гарантовано високий рівень сервісу і доступні ціни одночасно.

Морські круїзи до Скандинавії - це не тільки можливість побачити фінський Гельсінкі, Таллінн і Стокгольм, а й зробити коротку екскурсію по російській північній столиці. Якщо раніше ви не бували в Пітері, то варто віддати перевагу саме такий маршрут подорожі.

Знайомство, як правило, починається з оглядової екскурсії по найвідоміших місцях міста на Неві, а вечір і ніч мандрівникам доведеться провести на поромі Петербург-Гельсінкі. Тут вас чекають розваги та комфортабельні каюти для ночівлі.

Для того щоб познайомитися з таким куточком світу, як Скандинавія морський круїз є кращий рішенням. Запевняємо, морські круїзи стануть вашим улюбленим видом подорожей вже після першої поїздки.

Відгуки про турфірмі «Епіфора»

Всі відгуки від реальних людей. Кожен відгук вручну перевіряється і контролюється адміністрацією провідного білоруського порталу про туризм Holiday.by.

За рахунок цього виходить об'єктивний рейтинг компанії. І у наших клієнтів задоволеність відпочинком понад 9.8 балів з 10!

Перший раз їздила з компанією Епіфора в Новорічний тур Рига-Таллінн-Стокгольм з 30.12 по 2.01 ... Все дуже сподобалося, насичена програма, цікаві екскурсії, професійні гіди, уважна і чуйна супроводжує.

На поромі все було чудово, сподобався новорічна вечеря просто шикарний шведський стіл, воно того варто, відмінна шоу програма.

Спасибі величезне співробітнику фірми Вірі за детальну консультацію, хорошу організацію поїздки і прекрасний відпочинок. Обов'язково поїду з вами ще :)

Світлана

Користуюся послугами турфірми «Епіфора» п'ять років: С-Петербург, Таллінн - Рига - Вільнюс, Рига - Стокгольм - Рига - Вільнюс, Польща (Варшава - Краків -Велічка), багато маршрутів по Білорусі з учнями школи.

Величезне спасибі всім співробітникам - уважним, компетентним, професіоналам. Всі тури, екскурсії були організовані на високому рівні, відмінні супроводжують, які вміють вирішити будь-яку виникає проблему, хороші автобуси, водії не тільки професіонали, але і культурні, ввічливі люди.

Відмінна, насичена програма, яка завжди виконується!

Особливо хочеться подякувати Кондратович Віру Миколаївну, так як саме з нею найчастіше доводилося вирішувати питання.

Єлизавета

Єлизавета

Добрий день! Їздили в тур Таллінн-Рига-Вільнюс 06.01.2016 року з подругою.

Спасибі, поїздка і гід були дуже чудові. Нам сподобалася організація і зміст екскурсій.

Ірина

Ірина

Добрий день, шановна «Епіфора»! Їздили в екскурсійний тур за маршрутом Таллінн-Стокгольм-Рига. Залишилися дуже задоволені! Дуже чітка організація, ніяких накладок не було взагалі.

Дуже сподобалися всі гіди: розповідали цікаво і дуже доброзичливо були налаштовані до групи. Водії теж величезні молодці: культурні, спокійні, адекватні і професіонали своєї справи.

Супроводжуючий групи був Віктор. На сьогоднішній день - це поки найкращий супроводжуючий, якого я зустрічала на своєму шляху. Надавав з величезним інтересом історичні факти по всьому маршруту слідування, гарне почуття гумору, чітко організовував все зустрічі на місцях, благородно підійшов до своїх обов'язків.

Куратор-менеджер даного напрямку - Віра. При оформлення туру була надана вся інформація, на всі питання були чітко дали відповіді. З візами теж ніяких проблем не виникло.

Хочеться сказати всім без винятку величезне спасибі! 4 дні пролетіли непомітно і з величезним інтересом. Бажаю всьому колективу і учасникам поїздки творчого процвітання, вдячних туристів, гарного настрою і величезних успіхів! :)

А ті, хто ще сумнівається їхати чи ні, моя відповідь: їдьте! За короткий час подивіться 3 країни, для себе відкриєте щось нове і отримаєте новий заряд енергії! :)

Анна, 10 балів!

Анна, 10 балів

Хочу висловити величезну подяку компанії «Епіфора» і зокрема нашого менеджера Вірі.

Чітко організований тур, професійне обслуговування за програмою (тур Мінськ-Рига-Стокгольм-Рига-Вільнюс-Мінськ), приголомшлива робота гідів і водіїв і купа позитивних емоцій!

Дякую за незабутній корпоратив !!! Надалі, з задоволенням будемо звертатися! Успіхів вам і процвітання! З повагою, фірма «БАУЕР».

Ольга Стефанович, Компанія Бауер

З цією фірмою їздила в тур Рига-Стокгольм-Вільнюс. Співробітники в офісі уважні.

Автобус був наданий відмінний. Водії професіонали. Дорогу знали відмінно.

Супровідний всім сподобалася. Екскурсоводи також розповідали дуже цікаво. Дуже дякую.

Вікторія

Їздили з чоловіком по туру »Три столиці Балтії». Туроператора - «епіфори» - вибрали за позитивними відгуками.

Про саму поїздку:

1. Цікаві екскурсійна програма дуже розумні гіди, для екскурсій групу постійно ділили на 2 підгрупи, що дуже приємно!

2. Хороша організація туру самим агентством, ніяких затримок у часі, професійні водії, досвідчений сопрвождается в поїздці.

PS Окрема подяка Вірі Кондратович за професійну роботу !!!! Емоції від поїздки залишилися самі позитивні. Спасибі агентству Епіфора за прекрасний відпочинок !!!! Молодці !!!! Так тримати !!!!! Будемо звертатися ще !!!!!

Марина

Дивитися всі відгуки клієнтів на порталі Holiday.by

У круїз по країнах Скандинавії з Мінська всіх бажаючих відправитися в подорож запрошує турфірма «Епіфора». Круїзи в скандинавські країни - ще один вид незвичайних і дуже модних подорожей. Розраховані круїзи по країнах Скандинавії зазвичай на 3-5 днів.

Круїз по країнах Скандинавії

Морський круїз по країнах Скандинавії і Прибалтики

Морські круїзи по країнах Скандинавії - це поєднання справжнього морського подорожі з пішохідними і автобусними екскурсіями по країнам Північної Європи.

Круїзи по Скандинавії обійдуться трохи дорожче, ніж автобусні поїздки, а й вражень залишиться набагато більше. До того ж саме за допомогою морського транспорту найпростіше дістатися до міст скандинавського регіону.

У компанії «Епіфора» можна замовити:

  1. Тур в скандинавські країни з Санкт Петербурга: Петербург, Гельсінкі, Таллінн.
  2. Тур по Прибалтиці та Скандинавії з Мінська: Таллінн, Стокгольм, Рига.
  3. Поїздку по трьом прибалтійським столицям: Таллінн, Рига, Вільнюс.

Тури в Прибалтику і Скандинавію з Мінська - надають можливість зануритися в атмосферу справжнього середньовіччя, епохи войовничих хрестоносців і вікінгів. І, звичайно ж, це справжнє морське пригода з «ходінням» на розкішному поромі, який, по суті, є справжнім плавучим розважальним центром.

Екскурсії по Скандинавії з Мінська відкриють вам цікаву історію цього регіону і познайомлять з традиціями і культурою народів Північної Європи. Неможливо не полюбити сувору і величну природну красу Скандинавського півострова.

Хочете побачити її самі? Час вирушати з справжній круїз!

100% Низькі ціни. Тури до Скандинавії і Прибалтики з Мінська. ⭐️ Знижки% ⭐️ Морські круїзи по Скандинавії, екскурсійні тури в Прибалтику. Телефонуйте ☎ (029) 640-00-39.

Вас цікавить Скандинавія круїз вартість?
Хочете побачити її самі?

Новости