Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторії Гомельської області, ціни на відпочинок в санаторіях Гомельської області. Відгуки про санаторії області

  1. новини форуму
  2. новини порталу

Адреса: 246008, Республіка Білорусь, м Гомель, вул. Котовського, 25а.

Короткий опис: Санаторій Гомельського відділення Білоруської залізниці розташований в м Гомелі. Санаторій знаходиться неподалік від міського парку на березі річки Сож, оздоровницю оточує фруктовий сад. У санаторії п'ятиповерховий головний корпус і лікувальний корпус. Грязелікарня, водолікарня і їдальня з'єднані з основним корпусом переходами. Номерний фонд санаторію становить 150 ліжко-місць.

Адреса: 247019, Республіка Білорусь, Гомельська область, Гомельський район, п / о Нова Гута.

Короткий опис: Санаторій "Золоті піски" знаходиться на території Гомельського району в 40 км від м.Гомелі, в 320 км від Мінська. Санаторій знаходиться в змішаному хвойно-листяному лісі на березі річки Сож. У санаторії "Золоті піски" 6 спальних корпусів (№1, 2, 3, 4, 5, 6), 6 котеджів, їдальня, водолікарня, лікувальний корпус. Номерний фонд санаторію становить 550 ліжко-місць.

Адреса: 247001, Республіка Білорусь, Гомельський район, сел. Ченко.

Короткий опис: Санаторій "Машинобудівник" розташований на території Гомельського району в 5 км від м.Гомелі, в 325 км від Мінська. Санаторій знаходиться на березі старого русла річки Сож в масиві листяного, хвойного та змішаного лісу в урочищі Ченко. У санаторії "Машинобудівник" спальний шестиповерховий корпус, лікувально-адміністративний корпус і клуб-їдальня. Всі будівлі з'єднані між собою галереєю. Номерний фонд санаторію становить 250 ліжко-місць.

Адреса: 247674, Республіка Білорусь, Гомельська область, Рогачевський район, санаторій "Придніпровський".

Короткий опис: санаторій "Придніпровський" розташований на території Рогачевского району Гомельської області, в 12 км від міста Рогачова, в 230 км від Мінська. Санаторій знаходиться на лівому березі річки Дніпро в змішаному лісі. У санаторії "Придніпровський" два корпуси: корпус №1 - восьмиповерховий будинок; корпус №2- п'ятиповерхова. Окремо варті будівлі - питний бювет мінеральної води. Номерний фонд санаторію становить 700 ліжко-місць.

Адреса: 247436, Республіка Білорусь, Гомельська область, Светлогорский район, д.Чірковічі.

Короткий опис: Санаторій "Срібні ключі" розташований на території Свєтлогорського району Гомельської області, в 10 км від г.Светлогорска, в 240 км від Мінська. Санаторій знаходиться в змішаному лісі на правому березі річки Березина. Межує з державним заповідником «Видріца». У санаторії "Срібні ключі" 6 спальних корпусів, в одному корпусі (№2) розміщуються дорослі, в п'яти - діти. У санаторії дві столові, лікувальний корпус, клуб, фізкультурно-озоровітельний комплекс. Номерний фонд санаторію становить 786 ліжко-місць, з них: 660 - дитяче відділення, 126 - доросле відділення.

Адреса: 247506, Республіка Білорусь, Гомельська область, Речицький район, д. Олександрівка.

Короткий опис: Санаторій "Сонячний берег" розташований на території Речицького району Гомельської області в 25 км від м Річиця, в 325 км від Мінська. Санаторій знаходиться на лівому березі старого русла річки Дніпро в сосновому лісі, до правого берега річки прилягають заливні луки. У санаторії "Сонячний берег" головний корпус, котеджі різного рівня комфортності, будівля критого басейну. Номерний фонд санаторію становить 160 ліжко-місць.

Адреса: 247760, Республіка Білорусь, Гомельська область, Мозирський район, д. Стрільськ.

Короткий опис: Санаторій "Сосни" розташований на території Мозирського району Гомельської області, в 25 км від м.Мозир, в 325 км від Мінська. Санаторій знаходиться на правому березі річки Прип'ять в оточенні соснового лісу. У санаторії "Сосни" є житловий триповерховий корпус А, житловий двоповерховий корпус Б і лікувальний триповерховий корпус (лікувальні кабінети, спортивний і тренажерний зали, басейн, лазня і сауна). Адміністрація розташована в лікувальному корпусі, їдальня, бар і бібліотека - на 1 поверсі житлового корпусу А. Всі будівлі санаторію з'єднані переходами. Номерний фонд санаторію становить 124 ліжко-місця.

Адреса: 247001, Республіка Білорусь, Гомельська область, Гомельський район, п. Чёнкі, вул. Жовтнева, 113.

Короткий опис: Санаторій "Чёнкі" розташований на території Гомельського району в д.Чёнкі, в 10 км від м.Гомелі, в 326 км від Мінська. Санаторій знаходиться в хвойному лісі на березі р. Сож, в екологічно чистій зоні, фоновий рівень радіоактивного забруднення на території оздоровниці не перевищує допустимих норм. У санаторії "Чёнкі" три спальні корпуси: №1 п'ятиповерховий з ліфтом, №2,3 - чотириповерхові. Окремі будівлі адміністративного корпусу, водолікарні та школи. Номерний фонд санаторію становить 500 ліжко-місць.

новини форуму

перейти до форуму »

новини порталу

Платне рибальство на території ФГ Руднянському Мінська обл., Молодечненский р-н, п. Чисть. (3 км на північ) Види риб: короп, сазан, білий амур, товстолоб, карась, лин, щука, окунь, плотва, осетер російський, веслонос, лящ. Детальніше " У 140 кілометрах від Мінська в 10 кілометрах від г.Бобруйска в сосновому бору на березі озера, поруч з припливом Березини річкою Ольса. Комфортне проживання - до 40-50 чоловік. Відпочинок в мальовничому куточку природи. Відмінні умови для риболовлі: річки, озеро, зарибнений ставок. Детальніше " Платне любительське рибальство в районі Вілейки, в 80 км від Мінська. Ловиться короп, карась, щука, плітка, окунь. Альтанки для відпочинку, лазня, літні будиночки. Детальніше "

Всі новини

Новости