Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підбір туру в Єгипет з Мінська, Києва та облостних міст РБ

  1. Пошук турів в Єгипет: з Мінська або Києва?
  2. Підбір туру в Єгипет: чи варто вибирати самостійно?
  3. Переваги особистого спілкування з турагентом

За самостійний підбір туру знижка 5% (крім акційних цін)

Як отримати знижку?

Якщо ви не змогли самостійно підібрати тур в Єгипет, залиште нам заявку, заповнивши форму

З масових пляжних напрямків відпочинку в Єгипті, на наш погляд, жодна країна не може скласти конкуренції. Основні аргументи «за» улюблені Хургаду або Шарм-ель-Шейх: всесезонність, доступність, відсутність візових проблем, дружелюбність місцевого населення, система «все включено», прекрасне море, відмінні екскурсії ... Втім, якщо ви знаходитесь на цій сторінці, ви ці аргументи прекрасно знаєте, і для себе вже все вирішили)).

Втім, якщо ви знаходитесь на цій сторінці, ви ці аргументи прекрасно знаєте, і для себе вже все вирішили))

Пошук турів в Єгипет: з Мінська або Києва?

Загальне правило: підбір туру в Єгипет з Мінська і покупку, в зв'язку з підвищеним попитом є сенс здійснювати заздалегідь. Інакше місця на літаку можуть банально закінчитися. А ось тури з Києва прийнято купувати не раніше, ніж за один-два тижні до вильоту. Фінансова сторона питання: путівки з Києва дешевше Мінська в середньому приблизно на 100-150 $ / чол. Основна причина - різна вартість авіаквитків в Єгипет. Ну немає в парку біля «Белавіа» таких величезних сучасних аеробусів, що перевозять по 300 і більше пасажирів, які є в Україні! Але ... у кожного правила бувають винятки (та й трансфер до Києва аж ніяк не безкоштовний). Про це найкраще вам розкажуть наші чудові менеджери . Коротше, проблема вибору зазвичай зводиться до чесної відповіді на просте запитання, що для вас в даний момент важливіше, зручність або вартість туру.

Підбір туру в Єгипет: чи варто вибирати самостійно?

На цій сторінці (трохи вище) знаходиться форма з гранично простим інтерфейсом скориставшись якою ви можете зробити підбір туру в Єгипет. Дуже здорово, що у нас на сайті ця форма працює «в зв'язці» з відомим і шанованим порталом www.tophotels.ru , На якому знаходиться величезна кількість відгуків реальних туристів. Тобто можна самостійно вибрати тур до Єгипту, спираючись на думку людей, вже відпочивали в обраному готелі. Більш того, ви можете здійснити пошук туру не тільки по загальноприйнятим критеріям (ціна, строки, зірковість готелю і т.д.), але і з урахуванням рейтингу готелю.

Переваги особистого спілкування з турагентом

Начебто здається очевидним, що підбір туру - досить проста справа. Ви уточнили критерії пошуку, потім глянули відгуки ... І все? На наш погляд, це помилка, адже небезпечніше за все напівзнання. Ви ж не хочете ризикувати своїм відпочинком, спираючись тільки на думку незнайомих вам людей, які залишили свій суб'єктивний відгук в інтернеті, чи не так? Безпосереднє спілкування зі співробітником турагентства має ряд переваг. Досвідчений турагент завжди може дати ділову пораду, за який саме час до початку туру варто купувати путівку в Єгипет (в уподобаний вами готель, зауважте) з вильотом з Мінська, а за яке - з вильотом з Києва. Також в «ледарів» ви зможете проконсультуватися, чому даний тур коштує купити у того, а не іншого оператора. Тут є безліч нюансів - і зручний час вильоту / прильоту, і актуальне фінансовий стан компанії, що організовує тур, і досвід її роботи з обраним готелем ... У нас, врешті-решт, ви отримуєте дійсно оптимальне співвідношення ціни і якості. І хочемо нагадати, що найбільш ласі ціни на Єгипет ми спостерігали у таких туроператорів, як «Капітал-тур», «Бріско», «Нева», «ІнтАер» ... Знайомі назви компаній-банкрутів?

Пошук турів в Єгипет: з Мінська або Києва?
Підбір туру в Єгипет: чи варто вибирати самостійно?
Пошук турів в Єгипет: з Мінська або Києва?
Підбір туру в Єгипет: чи варто вибирати самостійно?
І все?
Ви ж не хочете ризикувати своїм відпочинком, спираючись тільки на думку незнайомих вам людей, які залишили свій суб'єктивний відгук в інтернеті, чи не так?
Знайомі назви компаній-банкрутів?

Новости