Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобус в Гомель

  1. Квитки в Гомель

Гомель є одним з найдавніших міст в Білорусії. Розташувався він на річці Сож, в приблизно 100 км від Чернігова. Перші згадки про це місто йдуть з Іпатіївському літописі в 1142 році.

Автобусні рейси в Гомель відправляються і з автовокзалів, і з автостанцій. Вам варто заздалегідь дізнатися про цю інформацію. Також, багатьох мандрівників цікавить таке питання, як зупинки в дорозі. Автобуси в Гомель можуть зупинитися тільки з технічних причин. Ніяких зупинок на прохання пасажирів не передбачено.

Квитки в Гомель: покупка / продаж.

Купівля квитків в Гомель не складе особливих труднощів. Це можна зробити в касах місцевого або регіонального значення, а також в Інтернеті. Завдяки саме всесвітньої мережі Ви можете, не встаючи з крісла замовити потрібний квиток і тим більше відразу його оплатити. На сайті Ви можете забронювати потрібний квиток на добу. Якщо протягом цього часу Ви з якоїсь причини не оплатите заброньований квиток, то Ваш замовлення анулюється. Ніяких штрафів за бронь не буде.

Щоб замовити квиток до Гомеля, Вам достатньо заповнити потрібну форму, при цьому в обов'язковому порядку вказавши контактний телефон та e-mail. Після завершення покупки квитка на Вашу електронну адресу має прийти лист з індивідуальним номером, за яким Ви будете зобов'язані внести оплату. Це можна зробити в будь-якому зручному для Вас місці. Якщо Ви вирішили оплатити через Інтернет, то для цього у Вас повинна бути Visa або MasterCard.

Ціна квитка до Гомеля залежить від дальності від міста відправлення, наприклад вартість квитка на рейс Київ-Гомель становить 234 гривень.

Деякі особливості поїздки на міжнародному автобусі:

Якщо Ви збираєтеся зробити подорож, то варто заздалегідь дізнатися про всі нюанси, які можуть стати для Вас абсолютно неприємною несподіванкою ще на початку поїздки.

Перед тим як приїхати на місце відправлення автобуса, варто заздалегідь перевірити всі документи, які Вам будуть потрібні. Автобус робить зупинок на вимогу, речі і повний набір документів повинні бути з Вами в салоні автобуса. Сумки та валізи, які Ви берете з собою повинні відповідати нормам і поміщатися в багажне відділення.

Мандрівники повинні заздалегідь дізнатися всі обмеження на провезення акцизних товарів, різної валюти і продуктів харчування. Пункт прибуття - це автовокзал або автостанція в Гомелі. Саме звідти, Ви зможете дістатися до потрібного Вам району як на місцевому транспорті, так і на таксі.

Квитки в Гомель

Для поїздки за міжнародним маршрутом в Гомель необхідно заздалегідь купити квиток на автобус. Перед оплатою автобусного квитка можна спочатку замовити, забронювати або зарезервувати місце в автобусі.

Відправлення автобуса в Гомель буде з автовокзалу, на який пасажири повинні приїхати заздалегідь, як мінімум за 30 хвилин до відправлення рейсу. З огляду на специфіку міжнародних маршрутів для посадки в автобус потрібно пред'являти закордонний паспорт з дійсною візою для в'їзду в країну прибуття.

Для замовлення на сайті, покупцеві автобусного квитка в Гомель необхідно провести деякі дії в простому і зрозумілому інтерфейсі системи онлайн бронювання, надати дані про пасажира (пасажирів) щоб можна було оформити іменні електронні документи.

Електронні квитки на автобус в Гомель продаються відповідно до публічної офертою і можуть підлягати поверненню відповідно до умов перевізника.

Для зручності в плануванні поїздок по різних містах, на сайті можна купити зворотний квиток на автобус з Гомеля в будь-який інший місто, за умови наявності такого рейсу. Також якщо Гомель буде для пасажира транзитним містом, можна оформити кілька квитків на пересадочні рейси в інші міста або Європейські країни.

Всі міжнародні автобуси є справними та комфортними, мають кондиціонер з системою мікроклімату, а також зручні крісла для довгих і приємних подорожей. Для автобусного рейсу в Гомель оформлена офіційна ліцензія і зареєстрований пасажирський автобус, що прямував за маршрутом, який включає транзитні країни. Відповідно до дозвільними документами, автобус буде робити зупинки кожні 5 годин.

Низькі ціни квитків на автобуси в Білорусь дають можливість трохи заощадити на поїздці, так як квитки на літаки та поїзди будуть коштувати значно дорожче.

доїхати в Гомель на автобусі з Києва або Мінська можна приблизно через день з найближчих країн - Росії, України і Польщі .

Рейсовими автобусами можна дістатися на маршрутах:

Рейсовими автобусами можна дістатися на маршрутах:

Незважаючи на заподіяну великий збиток від Чорнобильської АЕС, Гомель може порадувати мандрівника збереженими історичними пам'ятниками 18 і 19 століть. Найбільшою пам'яткою цього міста є Гомельський палацово-парковий ансамбль, який з'явився в 1777 році. Прекрасний Палац Румянцевих, який належала генералу-фельдмаршалу Петру Румянцеву. Зараз це прекрасний музей, в якому зберігається історичні пам'ятники. Мандрівники зобов'язані подивитися Мисливський будиночок, Військово-історичний музей, прекрасні фонтани і багато іншого.

Гомель полонить своєю чарівністю, і щоб оглянути всі його пам'ятки, Вам знадобитися кілька днів.

Новости