Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рейтинг кращі готелі Туреччини: курорт Белек

  1. Papillon Ayscha 5 *
  2. Papillon Belvil 5 *
  3. Cornelia De Luxe Resort 5 *
  4. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5 *
  5. Port Nature Luxury Resort Hotel & spа 5 *
  6. Sentido Letoonia Golf Resort 5 *
  7. Хanadu Resort Hotel 5 *
  8. Magic Life Waterworld Imperial 5 *
  9. Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5 *
  10. The Land of Legends Theme Park

4.55 / 5 (11)

Белек - турецький курорт, в якому зосереджені готелі найвищого рівня Белек - турецький курорт, в якому зосереджені готелі найвищого рівня. Вибрати кращі готелі Белека - завдання непросте. Тому переможців рейтингу визнання наших туристів більше, ніж в будь-якому іншому регіоні - десять!

Перевірити актуальні ціни в готелі Белека дуже просто. Скопіюйте назву готелю в модуль пошуку турів до Туреччини - і ціни перед Вами!

Курорт Белек має дуже зручне розташування всього в 30-ти кілометрах від Анталії, рівнинний ландшафт, відмінний для гольфу, широкі пляжі, долини і хвойні ліси. Купатися можна тут починаючи з квітня і до самого листопада. Середня температура моря в сезон + 27 ° С, а повітря прогрівається до + 25-35С. Легкий вітер з моря і тінь від сосен рятують навіть в саму спеку тому, вибираючи відпустку в Туреччині в липні, варто особливо звернути увагу на цей курорт.

Papillon Ayscha 5 *

Papillon Ayscha 5 * - готель, що поєднує затишок, відмінний сервіс та при цьому вельми розумну ціну. Територія готелю невелика, вона компактно вміщує в себе басейни, корпусу і ресторани і сповнена зелені.

До готелю Papillon Ayscha не знадобиться звикати. Вже через кілька годин Ви будете відчувати себе як вдома. У номерах дуже чисто, якість прибирання перевіряється не тільки гостями, а й адміністрацією. У гостей Papillon Ayscha взагалі часто цікавляться - чи всім вони задоволені, чи є побажання, щоб відпочинок став ще комфортніше. А всі номери готелю повністю реновірован всього три роки тому.

Анімація поставлена ​​«на широку ногу». Любіть активний відпочинок? Пінні вечірки, боулінг, тенісний корт, плавання на каное, чудовий спортзал, різноманітність змагань і конкурсів. Найактивніші гості відвезуть подарунки - фірмові сувеніри готелю. На висоті і дитяча анімація. Ваші чада будуть постійно захоплені і доглянуті.

Кухня у готелю - відмінна. Не любите восьминога? Ви просто не вмієте його готувати! А кухарі Ауші - вміють, як і м'ясні страви і, звичайно, традиційні турецькі солодощі.

Пляж у готелю пісочний з невеликою смугою гальки на вході в воду, яка розмивається в прилив. Ніякої спеціального взуття для купання не треба. А для любителів стрибків - відразу два пірса. І - так, вставати раніше, щоб зайняти місце під сонечком, не доведеться. Лежаків тут вистачає всім.

Приїжджайте в Papillon Ayscha і Ви, гарантовано, залишитеся задоволені. Рейтинги готелю незмінно високі, а враження гостей яскраві і позитивні.

Papillon Belvil 5 *

Papillon Belvil 5 * - ще один готель мережі Папіллон. Чим же він відрізняється від Papillon Ayscha? Перш за все, Belvil - це справжнє дитяче королівство. Все в цьому готелі зосереджено на інтересах маленьких гостей. Вони тут не просто королі, вони - майже боги.

В готелі турботою оточені діти різного віку. Навіть у найменших (1-3 роки) малюків є своя ігрова кімната, кімнати для сну, зміни памперсів та приготування дитячого харчування. Для старших діток - кілька міні-клубів, розділених по віковим групам, кінотеатр, ігрові та Playstation кімнати, дитячий басейн з гірками. Спектр занять для дітей навіть перерахувати важко - тут і спортивні ігри, і майстер-класи, творчі заняття, вечірки, дитячі шоу і міні-дискотека. Жоден день не буде схожий на попередній!

У всіх ресторанах готелю, включаючи 3 безкоштовних a'la carte ресторану, присутній дитяче меню. А в основному ресторані додатково проводяться тематичні вечори різних кухонь світу. Кухарі Belvil складають меню готелю, поєднуючи принцип «смачно і корисно».

Чи не можемо не відзначити друга перевага готелю. Адже він - не тільки сімейний! У Papillon Belvil 5 * дуже сподобається активної молоді. Адміністрація намагається врахувати всі інтереси. Навіть на пляжі виділені окремі зони для некурящих, а також «доросла зона» для гостей старше 12-ти років.

А що, крім пляжу? Перш за все - відмінний аквапарк! Тут і космічна, і чорна діра, вільні і тунельні польоти і рафтинг-гірки. Втомилися?

Доросла анімація готелю не менш яскрава, ніж дитяча. Вам точно знайдеться заняття до душі, адже біля готелю свої відмінні футбольні поля, тенісні корти, волейбол, футбол, стрільба з лука і пневморужья, вечірки в саду і пляжні вечірки, кілька видів аеробіки, а також обов'язкові тренажерний зал, сауна, хамам і SPA .. Тут складно навіть встигнути спробувати все. А вечорами, після вечері під живу музику гітари або фортепіано, дорослих чекає дискотека.

Переваг готелю можна присвятити цілу готельну статтю, оду або сонет .. Але краще, приїжджайте і оціните його самі!

Cornelia De Luxe Resort 5 *

Cornelia De Luxe Resort 5 * - готель класу «люкс». У минулому році він заслужено отримав своє місце в рейтингу «ТОП 100 кращих готелів року». Принцип обслуговування в Корнелії не в виконанні Ваших бажань, а в передбаченні їх. Завдяки цьому Cornelia і в цьому році залишається лідером продажів.

Архітектура Корнелії оригінальна і продумана. Сам корпус являє собою ступінчасту піраміду, а вілли, або «озерні дому», виходять прямо до приватних басейнах, створюючи враження, що Ви не в Туреччині, а, наприклад, на Мальдівах. Номери ж в основному корпусі готелю в більшості своїй мають вигляд на море. Вода радує око з будь-якого куточка готелю.

Басейни в готелі - це мистецтво. Талант архітекторів створив подобу річкової системи, що складається з перетікають одна в одну 8-ми басейнів. Ці озера з'єднуються річками і перетинаються водоспадами і джакузі. Всі разом - дивовижний водний світ - світ Cornelia De Luxe Resort 5 *

Белек, як курорт, є світовим центром гольфу. У готелі гості можуть пройти навчання в професійній академії з гольфу і відпрацювати навички на власному гольф-поле з 27-ми лунок, спроектованому чемпіоном світу Ніком Фалдо.

Родзинкою готелю, яку відзначаю всі його гості, є його кухня. Харчування тут - на вищому рівні. Крім основного ресторану, гості можуть спробувати різні кухні в 4-х a'la carte ресторанах і відпочити в 8-ми барах готелю, кожен з яких побудований в своєму унікальному стилі. У ресторані - обов'язковий дитячий куточок. А мами додатково можуть замовити кухарям страви для маленьких гостей готелю.

Для них же працює міні-клуб з кінотеатром, ігровою кімнатою, дитячим буфетом і анімацією. А вечорами - звичайно, міні-дискотека.

Окремої визнання заслуговують вечірні розважальні вистави на сцені готелю. Щовечора тут нові артисти. Каскадери, танцюристи, циркачі, фокусники, ілюзіоністи, бразильське шоу, феєрверк-шоу, акробати, клоуни і так далі. Незрозуміло як організаторам вдається не повторяться, але вдається.

У минулому році цінова політика готелю була сильно знижена, що дозволило насолодитися відпочинком в Cornelia De Luxe Resort 5 * за вельми розумні гроші. Але при цьому готель був буквально переповнений. Подивимося що буде далі:)

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5 *

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5 * - ще один, і не менш популярний готель ланцюжка Cornelia, в Белеку. «Фішка» обох готелів мережі - оригінальність архітектури та інтер'єрів. Чудова ідея! Побачивши один раз, їх готелі забути вже неможливо. Але далеко не тільки дизайн закохав у себе українських туристів. І ми Вам все розповімо!

Любіть розглядати «штучки», які приготувала в номері для Вас адміністрація готелю? У просторих номерах Cornelia Diamond Golf для Вас ціле достаток турботи. Це не тільки тапочки і халати і звичні лазневі кошти. Тут Ви знайдете тисячу дрібниць аж до зубної пасти і пінки для гоління, а для батьків малюків - ще і спеціальний дитячий набір із засобами по догляду за дитиною, ванночка, горщик та інші дрібниці.

В готелі Cornelia Diamond Golf взагалі дуже люблять малюків. Їм забезпечується і спеціальне дитяче харчування - пюре в баночках, їжа без спецій, овочі, каші та інше. Мами можуть бути спокійні!

Харчування для дорослих тут теж відмінне і різноманітне. Тільки ресторанів a'la carte тут вісім! А крім них - основний ресторан, снек-ресторан і ще 10 !!! барів. Щовечора кухаря готелю пропонують фірмове блюдо вечері. І, традиційно, туристи дуже хвалять десерти готелю.

Територія готелю неймовірно красива. «Космічний» дизайн корпусів вписаний в зелений сад з лимонними і мандариновими деревами, гранатами і оливами. А для любителів хвойного повітря - свій власний чудовий сосновий лісок для прогулянок.

Готельєри приготували для гостей масу видів розваг. У готелі кілька тенісних кортів з різними покриттями, поле для гольфу на 27 лунок, аквапарк, 3 джакузі, більярд, боулінг, футбол, баскетбол, віндсерфінг, парасейлінг і повний набір розваг, спортивних програм, конкурсів, які проводить невтомна, але ненав'язлива анімаційна команда .

На окрему увагу заслуговує величезний SPA-центр в 5 тис. М², що пропонує повний комплекс послуг, включаючи екзотичні процедури лікування золотом і вином.

Забули про пляжі! Але тут і говорити нема чого: відмінний, чистий, пісочний, з пологим входом в воду, як, втім, і більшість готельних пляжів Белека.

Port Nature Luxury Resort Hotel & spа 5 *

Port Nature Luxury Resort Hotel & spа 5 * - готель, який відкрив свої двері тільки в середині 2014 року. За цей короткий час він встиг не тільки заслужити визнання туристів, а й отримати премію «ТОП 100 курортних готелів року». І справедливо: в готелі все продумано для вимогливих туристів, а особливо - для вимогливих туристів з дітьми.

Доглянута територія готелю невелика, але тут дуже затишно, зелено і красиво. Зручно розташувалися відмінний аквапарк, просторі басейни, корпусу і ресторани. «Є де нагулятися, але ніде загубитися». В готелі кричущої розкоші, але він повністю виправдовує свою приставку «Luxury» в назві. Тут навіть стандартний номер в півтора рази більше, ніж звичайні турецькі «стандарти».

Тут навіть стандартний номер в півтора рази більше, ніж звичайні турецькі «стандарти»

Гордість готелю - чудовий пляж, на якому і шезлогов завжди вистачає і напої в пляжному барі обов'язково холодні. Вхід в воду пологий - найкраще місце вчити плавати малюків. Конкуренцію пляжу становить аквапарк і величезні басейни. До речі, фішка! Вночі на пляж готелю з моря вибираються черепахи-логгерхедов, щоб відкласти яйця :)

Кухня - хотілося б причепитися, але ні до чого! Відмінний вибір фруктів, шикарний солодкий стіл: +3 кг після відпустки, якщо залишити без уваги сучасний тренажерний зал. Відмінне меню пропонує готель і для маленьких гостей. А асортимент імпортних алкогольних напоїв для дорослих залишає стійке відчуття, що у господарів готелю є свій власний магазин дьюті-фрі.

Важливий плюс готелю - анімація. Набір дитячих розваг нескінченний: атракціони, майстер-класи, пригодницькі сюжетні ігри, конкурси, спеціальний дитячий басейн з гірками. Аніматори викладаються на всі 100! Навпаки дитячого клубу знаходяться кафешка з дуже смачним морозивом - дітей за вуха від нього не відтягнеш! Наші туристи навіть лікували їм дітей від привезеної з Києва застуди - і вилікували! :)

Для дорослих, які вирвалися з обіймів пляжу, аквапарку та анімації, готель пропонує скористатися послугами салону краси, насолодитися СПА-процедурами, зайнятися фітнесом або відвідати сауну.

Вечорами можна помилуватися заходом і посумувати про швидке від'їзді з раю, а можна відправитися на дискотеку в клуб готелю або опинитися на концерті улюбленої
«Зірки», запрошеної адміністрацією. Сумувати будете вдома - в Port Nature Luxury Resort Hotel & spа 5 * є місце тільки для радості і дитячого сміху.

Sentido Letoonia Golf Resort 5 *

Sentido Letoonia Golf Resort 5 * готель із сучасною і дивно красивою архітектурою, що потопає в тропічній зелені саду з приголомшливим ландшафтним дизайном. Він складається з основного корпусу в сім поверхів, чотириповерхового корпусу «Garden Block» і 14-ти вілл. Розмістився весь комплекс в сосновому лісі, серед штучних ставків, красивих газонів, численних статуй і фонтанів.

У недавньому минулому до покупки готелю ланцюжком Sentido, він мав назву Letoonia Golf Resort 5 * і саме під такою назвою його можна знайти в нашому модулі підбору турів.

У цій красі можна не тільки насолоджуватися пейзажем, а й активно розважатися, адже тут чотири тенісних корти, п'ять гольф-полів, критий і відкриті басейни, водні гірки, шість ресторанів, десять барів, власний SPA-центр і майданчики для спортивних ігор. Фішка готелю - безкоштовні уроки гольфу і групові уроки з великого тенісу! А для дорослих - любителів релаксу - є спеціальна зона тільки для дорослих з 18 років. Там біля басейну тиша, спокій і ніякого дитячого галасу.

Але і для дітей в готелі Sentido Letoonia все продумано. Працюють два Мініклуб - дитячий і підлітковий. У маленьких гостей є ігрова кімната, дитячий басейн і своя секція в одному з дорослих басейнів. Програма розваг триває з самого ранку і до вечора.

Кухня готелю порадує різноманіттям. У Летонія є навіть нічний меню, за яким Ви можете замовити їжу в номер. Готель має два основних ресторану зі шведським, дитячим і дієтичним столом. На відкритих терасах трьох a'la carte ресторанів гості можуть покуштувати дивовижні страви турецької, азіатської і середземноморської кухні. Серед «родзинок» готелю - відмінний турецьку каву і вітамін-бар, в якому можна випити трав'яного настою або свіжого соку.

Широкий пляж в 500м відділений від території готелю руслом річки з містком-фішкою готелю і зеленої набережній, по якій просто чудово прогулюватися вечорами. Море біля готелю неглибоке. На пляжі є і тінь, і що перекусити або випити. Гості-пляжники вважають, що з готельного пляжу можна і не йти, настільки на ньому комфортно.

Хanadu Resort Hotel 5 *

Хanadu Resort Hotel 5 * - Ви хочете в Рай? Вам, схоже, сюди. Неймовірна величезна територія, що вмістила в себе понад тисячу сосен, античний стиль архітектури (так, тут можна вжити саме це слово), білки, спів співочих птахів і перша лінія пляжу, зазначеного «блакитним прапором» за чистоту акваторії. Піщаний вхід в воду, пологий і дуже комфортний спуск в глибину. І все це - тільки природні переваги готелю. А вони далеко не єдині!

А вони далеко не єдині

Готель відноситься до класу «преміум» і його репутація з року в рік підтверджується званням готелю «high class». Для дітей відпочинок в готелі Хanadu Resort Hotel 5 * порівняємо з подарунками від Діда Мороза. За обіцянку повторного відпочинку вони реально (!) Готові бути слухняними в міру своїх можливостей. І все тому, що тут їх чекає дитяча казка. Адже в цей готель їдуть не «з дітьми», а «для дітей».

У Хanadu діє концепція елітного сімейного відпочинку Sun Ultra Family Club, дотримуються всі міжнародні норми щодо забезпечення безпеки дитячого відпочинку. В асортименті «дитячої казки» - дитяче містечко, басейн, дискотека, луна-парк і аквапарк для малюків. Дитяча анімація - вище всяких похвал. А ще у маленьких гостей є свій власний ресторан з їжею, яка не тільки смачна, але і безпечна і, крім солодощів, звичайно, корисна!

Що для дорослих? Концепція харчування працює 24 години і включає напої преміум класу, а також асортимент страв з шести найпопулярніших кухонь світу.

Для спокійного відпочинку дорослих гостей на пляжі виділена спеціальна зона «16+». А для гостей, які люблять розваги - маса конкурсів та спортивних заходів, відмінний SPA-центр Shang-Du з асортименту в 70 видів процедур! Різноманітні шоу готельної анімації, мюзикли, концерти запрошених зірок і ді-джеїв не дадуть нудьгувати і ввечері.

Magic Life Waterworld Imperial 5 *

Magic Life Waterworld Imperial 5 * - це 200 гектарів парку з власним зоопарком і 11-ю басейнами. Серфінг, байдарки, кайтінг, водні лижі, парусні катамарани, аквапарк - справжній Водний Світ класу Імперіал! Готель орієнтований на активний відпочинок з масою спортивних розваг.

Крім відмінно продуманої території, схожою на природний заповідник, готель володіє відмінним пляжем в 700м з дрібним піском і плавним перепадом глибини.

Magic Life може похвалитися відмінною кухнею і чудовим апетитом гостей після маси розваг. В основному ресторані кожен вечір тематичне меню: домашнє, рибне, турецьке, японське, італійське .. Кулінарних вражень в Magic Life не менше, аніж від яскравого відпочинку.

Magic Life Waterworld Imperial 5 * ми рекомендуємо молоді та сім'ям з дітьми. Крім бризок, веселою анімації (в основному німецькою мовою, так як готель особливо любимо туристами з Німеччини) і насичених вечірніх програм, на території готелю можна насолодитися єднанням з природою. Адже тут і білки, і черепахи, і дуже зелена затишна територія.

Готель побудований у вигляді двох шестиповерхових корпусів і комплексу двоповерхових бунгало. Всі номери готелю в 2014-2015 році були реновірован. Вибирайте Magic Life Waterworld Imperial 5 * і Ви точно відпочинете на повну котушку!

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5 *

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5 * - готель, з якого після концертів не хочуть їхати навіть зірки естради. А концертів таких тут - більш ніж достатньо. Адже концепція готелю - досконалість в дрібницях. Тільки тут щодня головний адміністратор готелю обходить гостей, щоб особисто переконатися, що сервіс на тій же недосяжною висоті, а гості - в нірвані.

Ви помітили, що в рейтингу готелів кожного курорту присутні готелі мережі Alva Donna? І це абсолютно справедливо, адже між ними навіть вибрати важко! Хоча кожен готель має свою «фішку». І Белековская Alva Donna, розташована в селищі Богазкент, не виняток. Фішка - готелю - професіоналізм і увага до дрібниць.

Що потопає в зелені, готель оформлень в легких світлих тонах, декорованій статуями в античному стилі, а в ставку плавають улюбленці - чорні и білі лебеді. Все тут налаштованості на відпочинок НЕ только тела, а й душі. Напевно тому більшість концертів турецьких і приїжджих зірок естради першої величини проходять саме в Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5 *.

Все організовано так, щоб кожен отримав в готелі свій відпочинок. Для мам малюків - коляски, ліжечка, дитяче меню з йогуртів, овочевих і фруктових банкових пюре, для дітей старшого віку - відмінний міні-клуб і дитячий майданчик. Кухня в Alva Donna задовольнить смак і веганів, і ласунів, і любителів м'яса або морепродуктів. А в барах - асортимент елітного алкоголю далеко не тільки місцевого виробництва. Важливо, щоб кожен гість залишився задоволений, отримавши саме те, що вимагає його душа.

Пляж у готелю пісочний з невеликою смугою гальки на вході в воду, захищає прозорість води. Дитячий басейн - з морською водою, а басейн з гірками спеціально підігрівається в прохолодну, за турецькими мірками, осінньо-весняну погоду. До речі, готель чекає своїх гостей і на святкування Нового Року.

Незайвим буде додати, що Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5 * - лауреат минулорічної премії «ТОП 100 курортних готелів року» і ми впевнені - потрапить в її призери і в цьому, і в наступному році.

The Land of Legends Theme Park

Ну і тепер - ексклюзивчик. У липні 2016 року в Белеку відкрив свої двері унікальний The Land of Legends Theme Park мережі готелів Rixos. Спочатку планувалося відкрити тут величезний турецький Діснейленд, але пізніше концепція авторів під впливом знаменитого Франко Драгон, котре поставило найнеймовірніші шоу «Цирку дю Солей, змінилася і ... вийшло це диво!

Неймовірна кількість атракціонів і водних гірок тут - далеко не найголовніше. The Land of Legends Theme Park - це ціле королівство для дітей з персонажами і яскравими образами, створеними спеціально для них. Навіть перепробувати всі розваги надзвичайно непросто, так як Парк був розроблений так, щоб кожен знайшов в ньому щось «своє». Зони божевільного активного відпочинку і місця тиші, яскраві номери, оформлені в казковому стилі - все направлено на створення унікальної концепції відпочинку для кожного туриста.

Крім тематичного парку, в готелі - дитячий клуб Rixy Club, а для дорослих - чудовий SPA. А сам Парк безкоштовний для відвідування гостями готелю, а також інших готелів мережі Rixos. Для решти туристів вартість входу на територію Парку - 50 $.

Проект Парку створюється в кілька етапів. Повне відкриття країни Фантазій, яку і готелем назвати важко, планується в 2019 році. Перший етап відкриття закінчений і туристи з усього світу вже можуть оцінити якість відпочинку, рівень якого, ймовірно, стане еталонної планкою для світових готелів.

І - так! The Land of Legends Theme Park відкритий для своїх гостей цілий рік! Тому плануючи відпочинок «без моря» в прохолодний сезон, подаруйте собі свято і Ви запам'ятаєте його на все життя.

Так, кращі готелі Белека традиційно коштують дорожче, ніж готелі, наприклад, в Сіде і Кемері, про кращих готелях яких були наші попередні статті. Обов'язково врахуйте переможців рейтингів готелів в цих регіонах.

Якщо дата бажаного вильоту близько, загляньте на сторінку гарячі тури в Туреччину . Там можуть чекати цікаві пропозиції за низькими цінами!

Пишіть і дзвоніть нам!

Ми допоможемо визначитися і вибрати найкращий варіант відпочинку особисто для Вас.

І, звичайно, кнопніте кнопочкой - поділіться інформацією з друзями в соціальних мережах. Ми заздалегідь вдячні!

Ваша SeredinaLeta

Подаруйте зірочок, бажано п'ять :)

Любіть активний відпочинок?
Не любите восьминога?
Чим же він відрізняється від Papillon Ayscha?
А що, крім пляжу?
Втомилися?
Любіть розглядати «штучки», які приготувала в номері для Вас адміністрація готелю?
Що для дорослих?
Ви помітили, що в рейтингу готелів кожного курорту присутні готелі мережі Alva Donna?

Новости