Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гольф туризм - гольф тури і відпочинок від компанії Вінтаж

  1. Гольф в Австрії
  2. Гольф в Іспанії
  3. Гольф в Італії
  4. Гольф в Греції
  5. Гольф в Чехії
  6. Гольф в Марокко
  7. Гольф в ПАР
  8. Гольф в ОАЕ
  9. Гольф на Багамських островах
  10. Гольф на Барбадосі

Гольф в Австрії

Ідилічне місце розташування, вишукана атмосфера, традиційний або сучасний дизайн, чудову якість майданчиків для гри-все це разом створює особливу, розслаблюючу атмосферу, характерну для гольф-готелів в Австрії.


Гольф в Іспанії

Гольф в Іспанії - унікальний вид спорту. Унікальний він в першу чергу своїм динамічним зростанням. Практично кожен курорт Іспанії сьогодні пропонує крім традиційних готелів ще і готелі для гольфу. Найбільше в цьому досягли успіху міста регіону Коста дель Соль в іспанській провінції Андалузія.


Гольф в Італії

Прекрасні курорти, призначені для гри в гольф, можна знайти в італійському туристичному регіоні Фріулі-Венеція-Джулія, але навіть в курортні області Лаціо, Молізе і Умбрія приїжджають, щоб навмисно пограти в гольф. А також в деяких містах, таких як Венеція, Мілан, Флоренція, Рим або в італійських туристичних регіонах, прилеглих до областям Маджоре, П'ять Земель, узбережжю Амальфі або узбережжю Маремма Ви зможете по-справжньому розслабитися і провести незабутній відпустку, граючи в гольф . П'ять кращих гольф-полів Італії: Biella, Castelconturbia (Blu & Yellow), I Roveri, Le Querce, Pevero.


Гольф в Греції

Греція пропонує ідеальні умови для гольфу. Гарна погода і велика кількість світлових годин протягом року - це більш ніж достатньо, щоб грати в гольф, улюблений спорт, яким багато людей займаються, насолоджуючись своїми відпустками. Це - одна з причин, чому Греція пропонує широке розмаїття можливостей грати в гольф.

Гольф в Чехії

Історія гольфу в Чеській Республіці успішно розвивається з початку 20-го століття. На даний момент спорт привертає величезний інтерес, в зв'язку з чим спостерігається швидке зростання числа клубів (близько 124), а також числа гравців в країні. Великою перевагою служить виключно мальовничі околиці, в яких розташовані чеські поля для гольфу.

Гольф в Марокко

Марокко ідеально підходить для гольфу. Любителі цього виду спорту отримають справжнє удоволбствіе відвідавши прекрасно обладнані поля королівських гольф-клубів. «Пальмовий» гольф-клуб готелю «Palmeraie Golf Palace & Resort * - мальовниче місце (на його території знаходяться сім озер) біля підніжжя гір Високого Атласу, яке заслужено користується світовою славою і завоювало велику популярність серед знавців і любителів цього виду спорту.

Гольф в ПАР

Завдяки унікальним природним умовам і розвиненій системі відпочинку Південна Африка стає одним з найулюбленіших місць для шанувальників гольфу. Професійний підхід, врахування побажань самих вимогливих клієнтів, різноманітність послуг, лояльність і гнучкість роблять luxury-holidays першим на ринку.

Гольф в США

У Сполучених Штатах Америки - гольф - один з найпопулярніших видів спорту та розвинений на заздрість всім іншим грає світу. Найрозкішніші гольф-готелі США і Карибського басейну відкриють свої двері для вас і запропонують відмінний відпочинок в поєднанні з неперевершеним сервісом.

Гольф в ОАЕ

Дубай називають сьогодні близькосхідної столицею гольфу. Тут проходять великі турніри за участю світових зірок гольфу.

Дубай


Гольф на Багамських островах

Ідеальне місце для тих, хто захоплюється гольфом.

Нассау, острів Парадіз, острів Нью-Провіденс

Гольф на Барбадосі

Чудова погода, легкі вітри-пасати, а також кращі гольф поля в світі зробили Барбадос пунктом призначення досвідчених гольфістів. Режим тренувань розробляють досвідчені фахівці, кожне заняття проходить на природі в мальовничій місцевості, що приносить справжню насолоду гравцям в гольф будь-якого рівня підготовки. Велика частина гольф полів зосереджена на західному узбережжі.


Для додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами:

+38 (044) 35 35 603, +38 (067) 43 887 43 або по e-mail: [email protected]

Завжди раді бачити Вас у нас в гостях за адресою: Київ, вул. Туровська, 9, 1 поверх.

Бездоганні зелені поля, що поєднують в собі парковий стиль і класичний «Лінкс» (наявність як лісистих ділянок з віковими дубами, так і відкритих полян), відкривають шедевральний вид на вершини Піренеїв ... Білосніжні гольф-кари, немов яхти, неспішно «пливуть» вдалині, огинаючи штучні водойми, дбайливо охоронювані «ґрінкіперів» клубу. І у всьому цьому пишноті, виблискуючи ключками під променями полуденного сонця, проводять час ВОНИ - любителі гри в гольф, гольфісти.

Девід Бекхем, Майкл Джордан, Кевін Костнер, Джек Ніколсон, Клінт Іствуд, Кетрін Зета Джонс, Майкл Дуглас, Сильвестр Сталлоне, Білл Клінтон, Метью МакКонахі, Арнольд Шварценеггер, Жерар Депардьє та багато інших зірок світового масштабу вибирають гру в гольф. Чому саме гольф? Відповідь проста - сьогодні це, мабуть, самий престижний вид спорту, «гра королів».

У всьому світі гра в гольф вже давно не просто спорт, а частина особистого іміджу. Кажуть, ключки для гольфу на задньому сидінні машини розкажуть про статус їх власника більше, ніж марка автомобіля. Суть гри в усі часи залишалася незмінною - закотити м'яч у лунку, зробивши при цьому якомога меншу кількість ударів. Дивно, але в тієї дещиці закладена ціла етика, яка визначає поведінку в повсякденному житті тих, хто всім іншим іграм віддає перевагу гольф.

Коріння гри «golfe» виростають з шотландських земель. Історики оперують свідченням того, що Королівський Старовинний Клуб Святого Андрія був родоначальником цієї гри. Офіційно відомо, що в 1457 році цією грою вже захоплювалися солдати королівської армії. Однак існують легенди, що в гольф грали ще шотландські пастухи. Серед шотландських селищ влаштовувалися справжні турніри по грі в гольф. Таким чином, народження гри можна перенести ще на одне століття назад.

Англія по праву вважається основоположником перших гольф-клубів в світі. Аристократичним духом просякнуті всі галявини для гольфу на англійських землях. Є відомості, що на виготовлення ключок витрачалися кошти з королівської скарбниці. Всіляко намагаючись заборонити проводити час за грою в гольф, королі і їх свита все-таки «не встояли» перед шармом гольфу і встали до лав гольфістів. Саме тоді гра набула статусу «королівської».

Повальне захоплення американських аристократів грою в гольф датується ХІХ століттям. У той час в Калькутті відкрився перший гольф-клуб США. Однак уже в 1890 році налічувалося 387 полів для гольфу в усьому світі. На початку ХХ століття число гольф-клубів зросла до 1280.

Сьогодні грою в гольф в Америці управляє USGA (Асоціація Гольфа Сполучених Штатів). В Європі ця гра підпорядкована Королівському Стародавньому Клубу Святого Андрія. Останню інстанцію вважають головним органом управління гольфу в усьому світі. «Старовинний Клуб» строго стежить за тлумаченням правил, сертифікацією полів і виробленого інвентарю для гольфу.

Доходи професіоналів-гольфістів перевищують суми контрактів найіменитіших тенісистів світу! Багато гравців в гольф мають на рахунках сотні мільйонів доларів. Звичайно, ці суми включають і участь в рекламних акціях, проте середньорічний контракт передбачає суму в 10 мільйонів доларів. Можливо, тому сьогодні в США в гольф грають 30 мільйонів американців, у той час як в теніс - тільки 13 мільйонів. Безумовно, свою лепту в популяризацію гри внесли «зірки» Голлівуду і великого спорта.Последніе вибрали для себе гольф в якості хобі. Припустимо, Євген Кафельников і Майкл Джордан показують відмінні результати і в «паралельному» виді спорту.
Членство в гольф-клубі дуже престижно. Кожен клуб не просто галявина, по якій ганяють м'ячик, а ціла мережа ресторанів, барів і саун ...

Незважаючи на те що багато «зірки» шоу-бізнесу із задоволенням проводять час в гольф-клубах, гольфісти-професіонали реагують на їх присутність неоднозначно. Відомий гольфіст Тайгер Вудз принципово не бере участі в турнірі «Bob Hope». А Філ Мікелсон, єдиний гравець з першої десятки світового рейтингу, беручи участь в турнірі, просить не ставити його в одну групу зі знаменитостями. Як правило, подібні прохання організатори гольф-турнірів задовольняють. Але і тут є свої винятки. Наприклад, гольфіст Джастін Леонард завжди із задоволенням спілкується з іменитими персонами. Його партнерами на турнірах були бейсболіст Роджер Клеменс і актор Метью МакКонахі.

Один з найзнаменитіших любителів гольфу - кіноактор Клінт Іствуд. Свою нестримну пристрасть до гри він направив в продуктивне русло, ставши мером містечка Кармела з населенням в 4000 чоловік. Іствуд побудував в Кармелі на березі океану справжнє поле для гольфу на свої особисті кошти. Заради цього йому довелося протистояти колишньому меру міста Шарлотті Таунсенд, яка була категорично проти цього заходу. Таунсенд всією душею радела за благодатні пасовищні угіддя. А Клінт Іствуд став проводити в Кармелі вельми престижні гольф-турніри, що збільшило бюджет містечка в 5 разів! Цікаво те, що, досягнувши своєї мети, Іствуд запропонував Шарлотті Таунсенд повернутися в крісло мера.

Легендарний голлівудський актор Джонні Вейсмюллер до кінця життя пам'ятав одну зі своїх ігор на поле для гольфу. Він проводив час за гольфом на Кубі, коли країну охопила революція. Солдати Фіделя Кастро оточили Вейсмюллера і його друзів-американців. Революціонери планували влаштувати жорстоку розправу, але Тарзана клич Джонні їх зупинив. Вони дізналися знаменитого актора з фільму «Тарзан - людина-мавпа» (1932). Солдати були настільки щасливі зустрічі з «зіркою», що проводили Вейсмюллера і його друзів в безпечне місце. Згодом актор попросив записати цей клич на плівку і включити її в момент свого похорону. Прохання була виконана.

І все-таки гольф - це більше ніж гра, це спосіб життя і думки. Цікаво, що, за статистикою, близько 30-40 відсотків членів світових гольф-клубів взагалі не грають, для них полягатиме в клубі - це імідж і ділове спілкування. Не дарма 90 відсотків угод на Заході обговорюється на поле для гольфу. Потрібних людей тут багато, ця гра - задоволення досить дороге, так що і грають в неї в основному бізнесмени і заможні люди. До речі, майже всі американські, англійські, японські мільйонери є шанувальниками ключки і лунки.

Незважаючи на те що гольф стає все більш доступним видом спорту, ця гра все-таки орієнтована на справжніх леді та джентльменів. Існує особливий гольф-етикет, порушення якого може призвести до зменшення рахунку в грі або програшу цілого матчу. Такі дії організаторів можна сприймати як накладення штрафних санкцій на гравців. Правила гри та етикет також дозволяють вирішувати конфліктні ситуації на полі. При виникненні будь-яких сумнівів, розставлять всі крапки над «i». З «спрощеною версією» правил Ви зможете ознайомитися в розділі «Правила гри в гольф», а цікаві моменти з правил Ви зможете почерпнути з розділу «Звід незаперечних законів».

Гольф диктує не тільки Правила і Етикет, існує свій дрес-код, порушення якого неприпустимо. На гольф-поля ніколи не виходять в неохайному одязі або, припустимо, в рваних джинсах. Строгі брюки, сорочка-поло, класичний джемпер без рукавів - ось ті складові образу гравця, які створюють культуру гольфу. Гольф - це більше, ніж гра. Це спосіб мислення і життя. Екс-президент США Білл Клінтон якось зізнався: «Я розумію, що не зміг би зберегти душевне здоров'я, якби не виходив час від часу на гольф-поле». Одну з ключок для гольфу Клінтону підніс на 42-ий день народження голлівудський кіноактор Джек Ніколсон - завсідник гольф-полів вже протягом багатьох років.

Невідомо, що б сьогодні було з імперією гольфу, якби не мирна забава шотландських пастухів. Професійні гольфісти стверджують, що цей вид спорту кожен раз постає дещо іншим, ніж день тому, часом видозмінюючись до невпізнання. Однак його основні правила залишаються гранично простими і можуть бути сформульовані в декількох примітивних фразах:

"Грай на полі, як воно є.
Грай м'яч, як він ліг.
І якщо ні те, ні інше неможливо, поступай по справедливості ".

Чому саме гольф?

Новости