Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Gloria Golf Resort: кращі готелі Туреччини

  1. Як дістатися до готелю Gloria Golf Resort
  2. СКОРИСТАЙТЕСЯ календар ЦІН НА АВІАКВИТКИ, ЩОБ ВІДПОЧИНОК В GLORIA GOLF RESORT БУВ ЩЕ ВИГІДНІШЕ
  3. Гольф і розваги для всієї родини
  4. Кухня і ресторани Gloria Golf Resort

Гольф круглий рік всього в чотирьох годинах від Москви.
Всесвітньо відомий курортний місто Белек на Турецькій Рив'єрі один з найбільш швидкозростаючих гольф-напрямків світового класу. М'який клімат регіону - в зимовий сезон температура тут може досягати 20 градусів за Цельсієм - безсумнівний плюс для гравців, що бажають тренуватися цілий рік. А найкраще підходить для цих цілей флагманський готель мережі Gloria Hotels & Resorts -. Гольф круглий рік всього в чотирьох годинах від Москви відкрився в 1997 році, коли успішний бізнесмен і філантроп Nuri Özaltin, чия діяльність відома далеко за межами Туреччини, і його дружина Sebahat, два їх сина Hayrettin і Nurettin, і дочка Öznur, заснували сімейний бізнес. Тоді це був тільки один готель і поле для гольфу. Любов і пристрасть до своєї роботи, а також їх невгамовна енергія дозволили відкрити ще два готелі в період між 2001 і 2007. Успіх Nuri і його дружини Sebahat складався з безлічі моментів, їм не раз доводилося вирішувати проблеми з посмішкою на обличчях, саме завдяки цьому вони і досягли положення одних з найбільш впливових людей в Туреччині. Найважливішим в роботі, на думку сімейства Özaltin, є бажання і готовність запропонувати гостям тільки кращі умови і якісне обслуговування. Саме з цієї причини його готелі та мотелі не раз отримували престижні премії.
Нещодавно глава сімейства передав управління мережею готелів в дбайливі руки дочки Öznur Özaltin Özdemir. А, значить, що сімейна традиція істинного турецького гостинності буде тривати, і гості готелів ще довгі роки будуть насолоджуватися найкращим сервісом і комфортом найвищого рівня.

Як дістатися до готелю Gloria Golf Resort

Кращий готель Турецької Рив'єри з полем для гольфу розташований біля підніжжя Таврських гір, там, де річка Ачісу впадає в Середземне море Кращий готель Турецької Рив'єри з полем для гольфу розташований біля підніжжя Таврських гір, там, де річка Ачісу впадає в Середземне море. Всього в якихось 40 кілометрах від міжнародного аеропорту Анталії. Тому гостям готелю не доводиться витрачати багато часу на дорогу з аеропорту. Час в дорозі «від дверей до дверей» займе максимум 30-40 хвилин неспішної поїздки уздовж розкішних пейзажів Середземномор'я.
Але все-таки варто подбати про логістику заздалегідь і замовити індивідуальний трансфер в готелі хоча б тому, щоб не довелося самим тягатися з повним набором ключок.

СКОРИСТАЙТЕСЯ календар ЦІН НА АВІАКВИТКИ, ЩОБ ВІДПОЧИНОК В GLORIA GOLF RESORT БУВ ЩЕ ВИГІДНІШЕ

Розміщення в готелі Gloria Golf Resort

Дивувати людини з хорошим достатком розкішшю і сусальним золотом на стінах - заняття, по крайней мере, неблагородне Дивувати людини з хорошим достатком розкішшю і сусальним золотом на стінах - заняття, по крайней мере, неблагородне. Безумовно, гості оцінять оригінал Малевича в номері і покриті патиною століть канделябри, але позбавите їх звичного комфорту, спантеличте необхідністю думати не про гольф, а про побутові дрібниці відпочинку і навіть все зібрання музею Прадо не врятує положення.
Саме тому при створенні дизайну номерів пріоритет віддали зручності і гармонії, балансу витонченої краси і поваги до приватного простору для всіх гостей. Так що нікому не доведеться лавірувати між антикварним дзеркалом і новомодної тумбою, що займає більшу частину номера, в побоюванням розгромити і те й інше. Всі номери та вілли витримані в пастельних тонах. Важкі гардини надійно приховують сонячні промені, якщо хочеться подовше повалятися в ліжку після бурхливої ​​ночі. Але якщо звикли прокидатися з першими променями сонця, то невагома органза нейтральних відтінків дозволяє не пропустити схід сонця. Підлоги вимощені лакованої дошкою темного дерева, звільняючи гостей від необхідності постійно перевзуватися в домашні тапочки. Але особливий затишок номерами надають килими ручної роботи, якими щедро вистелені підлоги по всьому периметру і соковиті плями картин на стінах (роботи сімейної пари художників з Туреччини). Загалом, як то кажуть, краса криється в деталях і в їх більш ніж достатньо, успейвай тільки помічати.
Найскромніший з усіх номерів Gloria Golf Resort площею 24 кв.метрів - Standart Room - підійде і для тих, хто подорожує поодинці, і для пари з маленькою дитиною (площа спальні дозволяє поставити поруч з величезним двоспальним ліжком колиска). Залежно від того, що бажаєте бачити з вікна, ледь розкривши очі: синяву моря або зелені кущі, можна вибрати номер з терасою, що виходить в сад, або забратися вище і забронювати номер з балконом, з якого відкривається мальовничий вид на Середземне море. Номери категорії Suite Room пропонуються в чотирьох варіантах: від найменшого Junior Suite Room, розміром в 35 кв. метрів до King Suite з двома спальнями, двома ванними кімнатами, просторою вітальнею, джакузі і балконом - і все це на площі 170 кв. метрів. Номер King Suite ідеально підійде, якщо бажаєте відправитися на відпочинок з друзями і однаково сильно не хочете переплачувати гроші. У номері цієї категорії буде комфортно сімейства з дітьми старшого шкільного віку. З дітьми молодшого віку краще віддати свій вибір на користь Family Suites площею в 60 кв.метрів, в яких є дві спальні і дві ванні кімнати, тераса або балкон (на вибір гостей) і індивідуальний доступ до басейну, щоб не порушувати спокою оточуючих гучними криками улюбленого чада.
У тому випадку, якщо один з основоположних моментів при виборі житла в готелі - приватність, найкраще забронювати одну з трьох категорій вілл на свій смак і відповідно до потреб: Gloria Villa, Executive Villa і Owner Villa (найбільша них - 190 кв. метрів, трьома спальнями і двома ванними комнатками, з приватними басейном, кухнею, сауною і джакузі на терасі). Вілли надійно укриті непроханих гостей пишною зеленню квітучого саду і дозволяють насолоджуватися відпочинком, не побоюючись сторонніх очей.

Гольф і розваги для всієї родини

Курорт - чудове місце для прийняття сонячних ванн на розкішному 500-метровому пляжі з переливаються на сонці міріадами іскор найдрібніших піском і чистою водою моря біля узбережжя Курорт - чудове місце для прийняття сонячних ванн на розкішному 500-метровому пляжі з переливаються на сонці міріадами іскор найдрібніших піском і чистою водою моря біля узбережжя. Пляжні павільйони гарантують усамітнення для тих, хто цінує особистий простір. У кожному павільйоні є свій обслуговуючий персонал, готовий виконати будь-яке побажання.
Крім прекрасного пляжу, в готелі є кілька басейнів як закриті, так і відкриті. Останні розташовані посеред квітучих садів, де гості зможуть насолодитися співом птахів і помилуватися чудовими краєвидами. Для дітей і дорослих Gloria Golf Resort пропонує розваги в аквапарку, в якому на восьми водних гірках весело буде всім членам сім'ї.
У сучасному фітнес - центрі FIT Gloria в будь-який час дня і ночі можна позайматися на тренажерах, зіграти партію теніс, футбол, попрактикуватися у водних видах спорту і, звичайно ж, пограти в гольф. М'який середземноморський клімат Турецької Рів'єри і унікальний природний ландшафт міста Белек ідеальні для гольфу. Тому Gloria Golf Club, який займає територію в 3200 кв. метрів, представляє собою ідеальну цілорічну платформу для гри в гольф. Тут же регулярно проводяться світові гольф-турніри та змагання, на які з'їжджаються імениті гравці з усього світу.
Зірки світового гольфу вправляються на найбільшому в Туреччині клубі Gloria Golf Club на 45 лунок. Gloria Golf Club з його двома полями для гольфу на 18 лунок - Old Course і New Course, і навчальним полем на дев'ять лунок під назвою Verde Course, розташований посеред красивого природного ландшафту, де росте 17 тисяч евкаліптового дерев і сосен. Бриз Середземного моря і прекрасні види заряджають енергією як початківців, так і професійних гравців в гольф. Гольф-клуб Gloria Golf Club протягом багатьох років є абсолютним фаворитом міжнародних турнірів з гольфу і спеціальних заходів (наприклад, тут проходить European Challenge Tour і World Team Championships). Турецький холдинг також підтримує численні міжнародні заходи.
У клубі Gloria Golf Club гравців чекає відмінний сервіс, причому як на поле для гольфу і в Club House, так і в ресторані і професійному магазині, де продається все необхідне обладнання. Як бонус гостям надається безкоштовний трансфер між гольф-клубом, курортами мережі і спортивним комплексом Gloria Sports Arena.
Після інтенсивної гри в гольф самий час відпочити і розслабитися в Spa. На гостей чекають різноманітні процедури: наприклад, масаж з м'ячиками для гольфу в салоні AsklépionSpa & Thalasso, розташованому на території курорту. Масаж допомагає зняти втому і м'язову напругу, регулює лімфатичну систему, полегшує м'язовий біль і підвищує еластичність - тому він однаково корисний як до, так і після гри в гольф. Крім того, що кращий вибір для шанувальників активного відпочинку, він також ідеальний, щоб провести відпустку разом з усією родиною. Поки тато тренується на найбільшій спортивній арені Туреччини Gloria Sports Arena або покращує свої навички гри в гольф, а мама відпочиває в Spa, діти можуть весело і з користю провести час під наглядом професійних аніматорів. Близько п'ятдесяти професійно підготовлених вихователів, які говорять на декількох мовах, готові влаштувати незабутні канікули для дітей будь-якого віку.

Кухня і ресторани Gloria Golf Resort

Навряд чи вистачить стандартних двох тижнів відпустки, щоб обійти всі чотирнадцять кафе і ресторанів готелю Навряд чи вистачить стандартних двох тижнів відпустки, щоб обійти всі чотирнадцять кафе і ресторанів готелю. Як мінімум тому що, спробувавши один раз шедеври кулінарного мистецтва в ресторані Mosaique, хочеться повертатися в нього знову і знову. Але ж не можна пропустити істинний зразок італійської кухні - ресторан L`Ancora, в якому хочеться спробувати кожне блюдо - від домашньої пасти до випеченого в кам'яній печі піци повз рота. І як бути з вечерями в чарівної атмосфері ресторану Harem, в якому шеф спокушає гостей ароматами страв східної кухні? Можливо, вистачить сили волі відмовитися від найсвіжіших морепродуктів з Pescado або справжньою турецької кухні з Turkuaz, а можливо, знайдеться привід пройти повз унікального шансу здійснити кругосвітню подорож по кухням світу в ресторані Anatolia? Відмовитися від гастрономічного спокуси, яким двадцять чотири години на добу спокушають гостей Gloria Golf Resort ресторани готелю, на наш погляд, неможливо. І здавалося б, єдиний шлях до спасіння від зайвих кілограмів відпочинку, втекти в гольф-клуб і до сьомого поту махати ключкою, заганяючи м'ячі в лунки, але немає. На території Gloria Golf Club знаходиться прекрасний ресторан GGC Club House & Bar з затишній терасою, розташований в оточенні зелені, в якому подають різноманітні делікатеси турецької та міжнародної кухні.
І нічого більше не залишається, як піддатися спокусі, ні в чому собі не відмовляти - боротьба з сибаритством в заняття марне. Ми перевіряли!

ПОШУК АВІАКВИТКІВ В Анталії

І як бути з вечерями в чарівної атмосфері ресторану Harem, в якому шеф спокушає гостей ароматами страв східної кухні?

Новости