Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Символічна весілля в Італії: як організувати?

  1. Що потрібно для символічної весілля
  2. Скільки коштує символічна весілля в Італії
  3. Зачіска нареченої, вбрання і візаж

Офіційну церемонію весілля в Італії готують довго, її краще організовувати за півроку, а то й раніше. А ось символічна весілля в Італії - це веселе, гарний захід. На її організацію знадобиться не більше тижня-двох. Це зовсім не так дорого, як видається.

Що з себе являє символічна весільна церемонія

Чудові краєвиди, чудові живі квіти , Прогулянка на білій яхті до острова, святковий салют, приголомшливий декор, смачна місцева кухня з 8-12 страв. Все це - символічна церемонія на свіжому повітрі. Вона залишає теплі спогади, відчуття прекрасного під дивовижну італійську музику.

Вона залишає теплі спогади, відчуття прекрасного під дивовижну італійську музику

Весілля за кордоном - модна тенденція , Яка стає все популярнішим в української молоді. Італія з її теплим кліматом, Середземним морем і чистим повітрям підходить для цього як ніяка інша країна.

Організувати символічну весілля в Італії під силу будь-якій парі. Але якщо не хочеться самим витрачати час на формальності, можна довірити це питання спеціалізованому агентству. Вони знають всі тонкощі виїзної церемонії, вінчання, вибору провідного . Тому повністю знімуть з плечей молодих клопоти проведення торжества.

Вона не підпорядкована жодним строгим правилам, тому що неофіційна церемонія юридичної сили не має. Зате організувати все можна швидко, весело і зі смаком. Яскраві вбрання, щасливі друзі, вільний сценарій і ніяких дозволів на шлюб. Така церемонія хороша, якщо ви вже одружені і хочете відсвяткувати весілля в іншій країні. Або не плануєте узаконювати свої стосунки, але краси і романтики все-таки хочеться.

Варіантів проведення весілля маса:

  • на золотому пляжі, під плескіт теплих хвиль;
  • в старовинному замку з смачними італійськими сирами, чудовим вином і видом на Середземномор'ї;
  • під акомпанемент старовинної арфи і стародавні італійські мелодії;
  • на позолоченою королівської гондолі, під ніжні звуки скрипки.

на золотому пляжі, під плескіт теплих хвиль;   в старовинному замку з смачними італійськими сирами, чудовим вином і видом на Середземномор'ї;   під акомпанемент старовинної арфи і стародавні італійські мелодії;   на позолоченою королівської гондолі, під ніжні звуки скрипки

Що потрібно для символічної весілля

Клієнти весільного агентства в основному замовляють такі послуги:

  • Трансфер, логістика (пересування по Італії, виїзд з аеропорту і до місця реєстрації).
  • Флористика, декор місця реєстрації.
  • Навіс або арка.
  • Човен, гондола або респектабельне авто.
  • Готель - переважно 4-5 зірок.
  • фотограф , Відеооператор.
  • Оренда стільців, столів, іншого реквізиту.

Скільки коштує символічна весілля в Італії

Вартість залежить від кількості гостей, типу послуг, спецефектів, меню. Але не варто думати, що самостійна організація обійдеться набагато дорожче. Співробітники агентства знають, де замовити послуги, продукти і товари дешевше. При цьому вони будуть ексклюзивними, відповідно до побажань молодят.

Самостійно можна замовити в Італії комплекс послуг у замку або готелю. Ви заплатите так само, як агентству, але отримаєте не оригінальний, а стандартний набір послуг. Середня ціна - від 2000 євро.

Середня ціна - від 2000 євро

Зачіска нареченої, вбрання і візаж

В Італії перукар-стиліст коштує дуже дорого в порівнянні з нашими цінами, від 500 євро. Якщо зачіска потрібна не тільки нареченій, а й подружкам, і мамам молодих, це обійдеться в круглу суму. Тому молодята часто привозять фахівців з України: перукаря, візажиста, і це значно скорочує витрати.

Фотографи та відеограф можуть бути місцевими (відповідно, і ціни високі) або приїжджають разом з парою. Вибираючи фотографа будинку, ви зможете попередньо поговорити з фахівцем, домовитися про концепцію зйомки. У цьому є великий плюс. Можна звернутися і до послуг італійських професіоналів. Щоб оцінити їх роботи, варто вивчити портфоліо і відгуки в соціальних мережах.

Символічна весілля в Італії - чудовий захід, яке додасть романтики у відносини і обов'язково запам'ятається. Ще більше інформації читайте на нашому сайті в розділі ' Весільні агентства '.

Новости