Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Новий Рік з Єкатеринбурга!

Куди поїхати на Новий Рік з Єкатеринбурга

Куди поїхати на Новий Рік з Єкатеринбурга? Таке питання хвилює багатьох мандрівників. Давайте спробуємо з'ясувати, де найкраще відпочивати в Новий Рік і новорічні канікули.

зимові напрямки

Звісно, ​​це г орнолижние курорти .

Традиційно на Новий Рік з Єкатеринбурга можна полетіти в Андоррі, Австрії, Італію , Францію і Туреччину .

В Австрії величезний вибір гірськолижних курортів . Найпопулярніші це Майрхофен, Зельден, Ішгль, Кітцбюель, Сант-Антон, Лех. Тут таке роздолля для любителів гір і снігу, що Ви захочете повернутись сюди знову.

Андорра це Країна - курорт на кордоні Франції та Іспанії. Відмінне катання на нескладних трасах можна об'єднати з шопінгом і екскурсіями - Андорра зона безмитної торгівлі.

Турецький гірськолижний курорт Улудаг привертає гірськолижників зручними трасами, теплою погодою, готелями по системі «все включено» і невисокими цінами на тури.

Італійські гірськолижні курорти в рекламі не мають потреби. Тисячі кілометрів трас, багата екскурсійна програма, термальні курорти, святковий шопінг в аутлетах - задоволена буде вся сім'я.

Цікаво буде виявитися і в Скандинавських країнах. Де, як не в Фінляндії і Швеції, Данії і Норвегії відчути справжню різдвяну і новорічну казку. Прямий авіапереліт Єкатеринбург - Гельсінкі зручний для комбінації будь-яких країн.

У Фінляндії можна поїхати в гості до Санта Клаусу в Рованіємі, підкорити нескладні гірськолижні траси на курортах Фінляндії, покататися на санях, запряжених їздовими собаками або оленями.

У Стокгольмі здивуватися наскільки він схожий на Санкт-Петербург. На півночі Швеції підкорити гірськолижний курорт Оре при досить комфортній температурі для зимового катання - близько мінус 10 градусів.

У Норвегії інетерсно відвідати Осло, гірськолижні курорти Хемседал, Квітфьель, Трюсиль, Оппдал - порівняно невеликі, затишні курорти, на яких можна знайти все, що так люблять гірськолижники і сноубордисти. Якщо залишаться сили можна помилуватися норвезьких фіордах взимку.

Данія та її столиця Копенгаген взимку пропонують спокійний екскурсійний відпочинок - адже історія Копенагагена налічує близько 1000 років. Можна прогулятися по Строгет і відчути скандинавське Різдво, зайти в Парк Тіволі, відвідати палаци і музеї.

Літо в Новий рік

Опинитися під жарким сонцем в Новий рік - це незабутньо. Поки все мерзнуть, водячи хороводи навколо ялинки, ви насолоджуєтеся теплим морем, коктейлем на березі і при бажанні можете заспівати новогоднуюю пісню пальмі, смакота зі співвітчизниками.

Таїланд з Єкатеринбурга в новорічні свята це вже вивченому і популярний напрям. Курорти Паттайя і Пхукет, Самуї і Ко Чанг - кожен знайде своє місце на пляжі до душі.

Індія з Єкатеринбурга це курорти Гоа і Керала, тут можна відмінно провести зимові канікули, розважаючись на скрутіть Гоа, або розслаблятися і лікуватися на Південному Гоа і Кералі.

Єгипет з Єкатеринбурга на Новий рік - це компроміс між теплом і економією. Червоне море завжди Вас порадают своєю красою і багатством підводного світу.

В'єтнам з Єкатеринбурга - курорти Нячанг, Фантьет, Фу Кок - це чисті широкі пляжі, кухня, багата морепродуктами, фрукти солодкі й ароматні, відпочинок і лікування, екскурсії і екзотика - вражень вистачить надовго.

Домінікана з Єкатеринбурга - висококласний сервіс в готелях, хороший «ол інклюзив», теплий і ласкавий океан, білий пісок на пляжі. Воістину пляжний відпочинок в Домінікані. Прямий переліт з Єкатеринбурга в Домінікану триває близько 14 годин, але ви забудете про нього, ледь потрапите на ці пляжі.

Балі з Єкатеринбурга - відмінне безвізовий напрямок пляжного відпочинку в жаркій Індонезії.

Арабські Емірати з Єкатеринбурга в новий рік - можливість поєднати пляжний відпочинок, екскурсії та шопінг. Велика кількість рейсів з Єкатеринбурга в ОАЕ зробили цей напрямок доступним і недорогим.

Хайнань з Єкатеринбурга на Новорічні канікули - це і пляжний відпочинок, і можливості для лікування, для весільної церемонії або просто відпочинку на березі моря.

Маврикій, Сейшели, Мальдіви з Єкатеринбурга - ці екзотичні країни, красиві, привабливі доступні з пересадками в різних країнах. Потрібно зараннее готуватися до поїздки в ці країни з Єкатеринбурга. Переліт майже завжди на регулярних рейсах, можливі чартери з Москви на Новорічні свята.

Тенеріфе з Єкатеринбурга на Новий рік це можливість викупатися в Атлантиці і погрітися на острові вічної весни. Прімернго теж саме Вас чекає на Мадейрі.

А ті хто хоче узгодить недорого в хорошому готелі можуть відправитися в Туреччину з Єкатеринбурга . Звичайно Середземне море не таке тепле взимку, але тепле повітря і запах моря Вам гарантований. У готелях, відкритих цілий рік Вам будуть доступні всі сервіси, традиційні для Туреччини.

У готелях, відкритих цілий рік Вам будуть доступні всі сервіси, традиційні для Туреччини

За знаннями і враженнями!

На першому місці в рейтингу популярних столиць з вильотом з Єкатеринбурга вже довгий час знаходиться Прага . Тури в Прагу на Новий Рік з Єкатеринбурга краще бронювати заздалегідь. До речі, В Прагу можна їздити не один раз. Вона завжди покаже Вам щось нове.

Будапешт з Єкатеринбурга - цей красивий місто, столиця Угорщини, несправедливо обділений увагою уральців. На Новий Рік в Будапешт можна потрапити через Прагу або інше місто (Москва, Гельсінкі) та ви проведете чудові новорічні канікули. Багата історія Угорщини, термальні джерела по всій країні, театри і музеї, Дунай - все це не залишить Вас байдужими, і ви напевно полюбите Будапешт і Угорщину!

Відень з Єкатеринбурга - тут побували багато, а хочуть до Відня майже все. І взимку тут прекрасно. Старе місто Відня всередині Золотого Кільця (Golden Ring) зберігає чарівність старовини і велич імперії.

Старе місто Відня всередині Золотого Кільця (Golden Ring) зберігає чарівність старовини і велич імперії

Рим з Єкатеринбурга - тепер сюди дійсно ведуть всі дороги: прямі рейси Уральських авіаліній, а також італійської Аліталії зробили Рим ще ближче і доступенее. Колізей, Ватикан, Фонтани і площі, палаци та парки - це залишить незабутнє враження як Вам, так і Вашим дітям. Крім Риму, в Італії ще можна відвідати Флоренцію, Неаполь, Венецію, Мілан, Геную, Верону. Екскурсійний відпочинок в Італії прекрасно поєднується з гірськолижними курортами.

Париж з Єкатеринбурга без сумнівів буде Вашим кращим подорожжю в зимові канікули. Звичайно, ще не цвітуть дерева і квіти, а й в зимовому Парижі є своя чарівність. Дітей чекає Діснейленд. І у Франції відмінні гірськолижні курорти - поєднувати їх з Парижем - рішення вірне.

Лондон з Єкатеринбурга - строгий, манірний і манірний, хоча може бути саме вам він покаже свої інші якості, якщо ви загляньте в численні паби. Всі пам'ятки Лондона відомі: Тауер, Біг Бен .. все це можна побачити, об'їжджаючи місто на знаменитому червоному двоповерховому екскурсійному автобусі. А ще можна відправитися по інших містах Великобританії: Едінбург, Бірмінгем, Ліверпуль. Так як переліт з Єкатеринбурга до Лондона здійснюється на регулярних рейсах, а оформлення візи тривало радимо Вам почати підготовку до туру заздалегідь.

Екскурсійний Китай - велика країна з багатою історією і прагненням завоювати весь світ. Столиця Пекін - відвідування Великої Китайський Стіни, храм Неба, покупки. Шанхай - телевежа, швидкісний поїзд. Гонгконг - висотки, рибальське село, стрімкість. І зовсім недалеко звідси Хайнань . У Китаї є і гірськолижні курорти . Так що тут і взимку можна знайти все для разообразного відпочинку.

Стамбул з Єкатеринбурга ще одне місто, де потрібно побувати хоча б один раз. Чудова Туреччина - різна, багата, торгова, зовсім інша постане перед Вами. Босфор і Блакитна мечеть, Палац Топкапи - ці ті пам'ятки, які не залишають байдужим нікого. А в бесчіленних магазинах і ринках ви можете зробити вигідні покупки. Пам'ятайте, що торг обов'язковий!

За здоров'ям!

Новорічні канікули відмінний час для оздоровлення та лікування на курортах Європи.

В Угорщини ви можете полікуватися на термальних джерелах в соответвуют показаннями: озеро Хевіз, Харкань, Шарвар та багато інших.

В Чехії для Вас популярні курорти Карлові Вари, Яхимов, Маріанські Лазні, Подебради . Можна поєднувати з екскруіямі в Празі і гірськолижними курортами в Татрах.

Для тих, хто хоче бути попбліже до дому - лікування в санаторіях Уралу і Башкирії.

Інша сторона світу

Австралія, Нова Зеландія з Єкатеринбурга це можливість привернути своє уявлення про світ - адже Новий рік там це середина літа! Океанські пляжі, кенгуру і коал, серфінг і дайвінг, опера і музеї, незвичайні пейзажі - особливо підходять до Новорічного туру. Новий рік, нове життя, нові країни! До речі, столиця Автралії - Канберра. А на пам'ять можна привезти вироби з каменів: опал, сапфір і інших.

Аргентина, Чилі, Бразилія, Перу з Єкатеринбурга на Новий рік це відмінний подарунок собі - тут настільки цікаво, що краще їхати сюди на 2 тижні, щоб без поспіху оглянути всі головні визначні пам'ятки. Плануйте Вашу подорож до Південної Америки заздалегідь!

Мексика з Єкатеринбурга - багата екскурсійна програма, традиційно екскурсійний тур по Мексиці триває від 7 днів, в поєднанні з відпочинком на березі Тихого океану або Карибського моря - Вам сподобається! Треба накенец-то подивитися країну, яка наробила так багато шуму з кінцем світу.

Треба накенец-то подивитися країну, яка наробила так багато шуму з кінцем світу

Дуже незвично зустріти Новий рік можна в морському круїзі . Розкішні лайнери 4-5 * якраз підходять для зустрічі Нового року в приємній атмосфері. Це буде веселий і незабутнє свято. Святковий банкет вже включений у вартість круїзу. Маршрут морського круїзу на Новий рік і зимові канікули можна вибрати на будь-який смак: Австралія і Нова Зеландія, Кариби і Мексика, Канари і Португалія, Середземномор'ї і Червоне море ...

Тури на Новий рік з Єкатеринбурга, а також на зимові канікули краще бронювати заздалегідь, ціни з'являються вже в авугсте-вересні.

Всі тури можна знайти і купити на нашому сайті онлайн. А також купити авіаквитки, забронювати готель, вибрати круїз .


Куди поїхати на Новий Рік з Єкатеринбурга?

Новости