Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тетяна Арнтгольц: «Машу в кіно не віддам!»

Іван: «Маша у нас енерджайзер: шебутной, товариська, весела, дуже життєрадісна, людина-посмішка, ну прямо як я» (Місце зйомки: HOTEL VIER JAHRESZEITEN KEMPINSKI)

Так що Таня в принципі може не працювати. Але мені попалася дружина, якій подобається заробляти гроші, до того ж у неї це добре виходить. (Сміється.) Причому - ось такий парадокс - я знімаюся не менш Тані, але Таніна популярність не можна порівняти з моєю. Думаєте, мене це напружує? Ні звичайно. Хіба може бути якась конкуренція між близькими людьми? Я пишаюся своєю дружиною і радію, що вона успішна і затребувана актриса ».

Цього року Тетяні і Івану випала можливість попрацювати разом - в серіалі «Ластівчине гніздо» вони зіграли подружжя. «Я не думала, що буду так нервувати через те, що Ваня поруч. Весь час переживала, що він зробить цю помилку, забуде текст. Тюка його постійно, щоб він серйозно готувався до зйомок, замучила бідного », - розповідає Таня. «А я зрозумів, що на тлі актриси Тетяни Арнтгольц відчуваю себе ніяково.

"Життя складна річ. Потрібно бути внутрішньо готовим до будь-яких поворотів долі. Але я знаю точно: що б не сталося між мною і Ванею, ми назавжди залишимося рідними людьми, тому що у нас є Маша »

Тому що на знімальному майданчику кожен вважав своїм обов'язком висловити мені захоплення Танею, яка вона гарна, розумна, красуня - краще не буває. І в якийсь момент мене мало не знудило від усвідомлення того, що я живу з ідеальною жінкою », - сміється Іван.

У Тетяни та Івана невеликий термін спільного життя - всього-то чотири роки, але за цей час бувало всяке: і нерозуміння, і розбіжності, і конфлікти, пристрасті кипіли. «Ми дуже складно притиралися один до одного, тому що абсолютно різні, - каже Таня. - Я - людина організована, гіпервідповідальним, люблю, щоб у всьому були чіткість і порядок. А Ванька - натура сумбурна, емоційна, його «несе». Причому я за те, щоб спокійно, без нервів, обговорювати будь-які проблеми, не кричати, що не вихлюпувати один на одного негатив.

Думаєте, мене це напружує?
Хіба може бути якась конкуренція між близькими людьми?

Новости