Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії з Миколаївки по визначних пам'ятках Криму

  1. Екскурсія по палацах і парках ПБК
  2. Вечірня Ялта
  3. Екскурсія «Обсерваторія»
  4. Екскурсія в Балаклаву
  5. Кінні прогулянки

Екскурсії - популярний вид розваг під час літнього відпочинку в Криму. Відпочиваючі з задоволенням вивчають місцеві визначні пам'ятки, користуючись можливістю побачити красу півострова наживо. Даний вид курортного бізнесу розвинений і в Миколаївці - курортному селищі в західному Криму , Щорічно приймає тисячі туристів. Дізнаємося, які варіанти пропонують місцеві екскурсійні бюро.

Екскурсія по палацах і парках ПБК

Програма включає в себе відвідування Фороської церкви, Воронцовського палацу і прилеглого парку, Лівадії і Масандрівського царського палацу. У вартість екскурсії (приблизно 2000 - 2500 рублів з людини) входить трансфер, послуги гіда, вхідні квитки.

Вечірня Ялта

Екскурсія починається в другій половині дня і триває до опівночі. Подорож бере початок з поїздки в Ялту по дорозі повз гори Демерджі, Артека і Ведмідь-гори. Наступними пунктами розважальної програми стають Нікітський ботанічний сад, Ластівчине гніздо і прогулянка на катері вздовж узбережжя, після чого протягом кількох годин можна буде самостійно погуляти по місту.

Екскурсія «Обсерваторія»

Під час прогулянки по селищу Науковий, що в Бахчисарайському районі, туристам надається можливість подивитися на небо через телескоп. У програму входить відвідування музею, огляд найбільшого в Європі телескопа, а ввечері, після заходу сонця, можна подивитися на Місяць, Сатурн і близько розташовані зірки.

Екскурсії - це активний відпочинок, після якого потрібен час на відновлення. Приватний готель «Ірина» в Миколаївці пропонує гостям курорту розміщення в комфортних номерах, атмосфера яких допоможе розслабитися і налаштуватися на наступний тур по цікавих місцях півострова.

Екскурсія в Балаклаву

Туристам пропонується відвідати Інкерман, розташований в ньому діючий чоловічий монастир і фортеця Каламіту. На черзі - власне Балаклава з пішохідної прогулянкою по місцевості і катанням на катері по бухті з купанням у відкритому морі. В екскурсію також входить відвідування заводу ремонту підводних човнів, дегустація рибних страв і зупинка на озері Мангуп.

Кінні прогулянки

Кінні прогулянки

Прогулянки верхи на конях - поширене явище в курортному Криму і, зокрема, в Миколаївці. За бажанням можна організувати прогулянку в степовій місцевості або на пляжі, влаштувати купання з конячкою в море, взяти урок верхової їзди.

За бажанням можна організувати прогулянку в степовій місцевості або на пляжі, влаштувати купання з конячкою в море, взяти урок верхової їзди

Це лише мала частина екскурсійних програм, запропонованих гостям і жителям півострова. Крим багатий цікавими місцями, і за один приїзд можна оглянути далеко не всі з них. Що ж, це дає привід повертатися сюди знову і знову, відкриваючи півострів з несподіваних сторін.

<< Інформація для відпочиваючих

Новости