Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку «Орлине гніздо» в Криму

Якщо ви прихильник приємного морського повітря, чистоти Чорного іскристого моря, помірних цін, то база «Орлине гніздо» саме для вас Якщо ви прихильник приємного морського повітря, чистоти Чорного іскристого моря, помірних цін, то база «Орлине гніздо» саме для вас.
Розташована база в 15 км від Севастополя, ближче до мису Фіолент, в декількох кроках від яшмові пляжу.
Також зовсім недалеко від бази відпочинку «Орлине гніздо» розташовується Георгіївський монастир.
Відпочиваючих розміщують у комфортабельних 3-4-х поверхових корпусах, в 2-х, 3-х місних кімнатах з усіма необхідними зручностями. До зручностей відносяться: холодильник, телевізор, гаряча і холодна вода цілодобово.
У «Орлиному гнізді» все зроблено для комфорту клієнтів. Тут є: ресторан, кафе-бар, прокат яхт і катерів, басейн, конференц-зал з необхідним обладнанням для проведення різних зборів, дитячий ігровий майданчик. Ви будете приємно вражені компетентністю обслуговуючого персоналу.
Кращий пляж на узбережжі - Яшмовий - дозволить отримати насолоду від літнім сонечком в повній мірі. Тут немає великого стовпотворіння людей, тому відпочивати буде більш просторо і приємно.
Якщо вдрег Вам захочеться культурного відпочинку, то вирушайте в місто Лінц в Австрію, де ви знайдете багато пам'яток і красивих місць.
Розроблена велика кількість екскурсій: поїздки в Ялту і Бахчисарай, відвідування Масандри та інших різних дегустаційних виставок, плавання з дельфінами. Все це залишить незабутній слід у вашій пам'яті.
База «Орлине гніздо» приймає охочих добре провести вікенд круглий рік. Групові заявки туристів приймаються з жовтня по березень, а з квітня до вересня можуть відпочивати як індивідуальні туристи, так і групові.
Кількість днів проведених на базі залежить тільки від вашого бажання.

Трьох разове харчування, завжди смачне і різноманітне. Поїсти можна на території бази в ресторані, де ввечері влаштовуються шоу і дискотеки.

Точна адреса розташування бази: Крим, Севастопольський район, мис Фіолент.

Телефон: +38 (067) 7932420.

Новости